Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

QUOTE(Audronė-P @ 2010 01 10, 19:49)
Miela Gazelle-hipopotame! 4u.gif  Tu gal parasik tam zmoguj, kuris parase atsiliepima,  ir tada bus aisku- tai yra reklama ar ne. Kad tau ne speliuoti! As girdejau, kad meistre is Paradizes lietuviskai ne bum-bum. biggrin.gif

Miela, Audronė-P, nezinau apie kuria ten meistre girdejote, nesidomejau ju kalbu mokejimu ar nemokejimu, bet Paradizeje dirba ne vienas meistras ir jie daznai keiciasi, be to uztikrinu, kad ten tikrai dirba nors vienas meistras mokantis lietuviu kalba biggrin.gif
Aisku gali but ir ta maza galimybe, kad ta zinute tikrai parase salono kliente, bet kai tekstas toks sabloniskas ir reklamiskas, o nare yra parasiusi tik 5 zinutes is kuriu profilyje rodo tik esancia sioje temoje - ta galimybe yra labai menka.
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 01 10, 22:55)
Miela, Audronė-P, nezinau apie kuria ten meistre girdejote, nesidomejau ju kalbu mokejimu ar nemokejimu, bet Paradizeje dirba ne vienas meistras ir jie daznai keiciasi, be to uztikrinu, kad ten tikrai dirba nors vienas meistras mokantis lietuviu kalba  biggrin.gif
Aisku gali but ir ta maza galimybe, kad ta zinute tikrai parase salono kliente, bet kai tekstas toks sabloniskas ir reklamiskas, o nare yra parasiusi tik 5 zinutes is kuriu profilyje rodo tik esancia sioje temoje - ta galimybe yra labai menka.

Mano miela Gazelle, Paradizeja dirba tik viena meistre jau 10 metu ir kitu meistru ten nera!!! Ir niekas ten ne keiciasi. Tavo informacija neteisinga mirksiukas.gif !!!!
Atsakyti
QUOTE(Audronė-P @ 2010 01 10, 23:27)
Mano miela Gazelle, Paradizeja dirba tik viena meistre jau 10 metu ir kitu meistru ten nera!!! Ir niekas ten ne keiciasi. Tavo informacija neteisinga mirksiukas.gif !!!!

Meistre Lietuvoje jau dirba daugiau nei 10 metu ir lietuviskai ne bum bum? Tai kaip ji su klientais aptaria kokios jie noretu tattoo? g.gif
Del miestru keitimosi tai turiu atsiprasyti, su kitu Vilniaus salonu sumaisiau.
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 01 10, 23:42)
Meistre Lietuvoje jau dirba daugiau nei 10 metu ir lietuviskai ne bum bum? Tai kaip ji su klientais aptaria kokios jie noretu tattoo?  g.gif
Del miestru keitimosi tai turiu atsiprasyti, su kitu Vilniaus salonu sumaisiau.

biggrin.gif Vilniuja beveik visi moka kalbeti rusiskai , ar tu ne zinai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audronė-P @ 2010 01 10, 23:56)
biggrin.gif Vilniuja beveik visi moka kalbeti rusiskai , ar tu ne zinai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As nuvaziavusi i Vilniu kalbu lietuviskai, ir nors rusu nemoku su jokiom problemom iki siol nesusiduriau, bet kaip suprantu noredama pasidaryti tattoo Paradizeje susidurciau. Gerai, kad nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2010 01 05, 19:43)
Ar tik ne patys meistrai is Paradizes apie save reklamas raso?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Jei jau turite nekokia nuomone siame forume tarp tatuiruociu megeju, tai bent nesireklamuokite kitoje temoje.
Reklama Supermamu forume yra draudziama!
Nepatariu Undineje darytis tattoo  schmoll.gif Netgi kaip cia issireklamavo, kad "darbo stazas 12metu" - cia studijos gyvavimo laikas, o jos ikurejai joje jau nebedirba - dirba nauji meistrai, kuriu darbo stazas ir profesionalumas manau  tikrai neprilygsta kitiems tattoo meistrams. Beto tikrai yra zmoniu pasidariusiu Undineje  (Tabu) tattoo ir deja likusiu nepatenkintu, nes ejo i pirma salona apie kuri zinojo.

Todel jei tikrai nori kokybisko ir grazaus piesinio, kuri galesi nesiotis visa gyvenima ir dziaugtis siulau nepagaileti laiko ir pinigeliu ir nuvaziuoti i Vilniu i Ramas tattoo studija, Angis tattoo studija ar Lost Angel Tattoo studija. O jei tattoo gana paprasta ir yra galimybes darytis tik Kaune siulau Teo Tattoo studija mirksiukas.gif  4u.gif

Gazelle, ir dar vienas klausimas tau . Va sita zinute su nuoroda i interneto svetaine - tai yra grina reklama!!!!!!! schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Audronė-P @ 2010 01 11, 00:12)
Gazelle, ir dar vienas klausimas tau . Va sita zinute su nuoroda i interneto svetaine - tai  yra grina reklama!!!!!!! schmoll.gif  cool.gif

Ne, tai ne reklama, o mano patariami variantai. Beto tuos pacius adresus galima rasti ir kitoje tattoo temoje SM ir jie yra atrinkti remiantis ne vieno zmogaus ziniomis ir patirtimi.
Atsakyti
oho kokia rimta diskusija verda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aisku reklama nera blogas dalykas,bet gal tai daryti reiketu siek tiek kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Domiuosi kur geriau nueiti pasidaryti tatoo, daugelis rekomenduoja Angis tatoo studija. Gal galit dar sukonkretint ir parekomenduok kuris ten dirbanciu meistru geresnis ax.gif Pas kuri jus daretes? Gal ir savas tatoo parodysit kaip ju darbo rezultata blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
as dariausi tatoo kaune ''Siluetas'' neblogas salonas ir gerai priziuri,pasidariau pries du metus o dar atrodo kaip nesenai padaryta, ax.gif
Atsakyti
Prieš beveik metus pasidariau tatuiruotę Kaune Andros studijoje. mano vaikinas pas ją darėsi dvi tatuiruotes, aš - vieną. nusinešiau nusipieštą (ne iš interneto ištrauktą) piešinį ir jį man tvarkingai padarė. nusiskundimų tikrai neturiu - nereikėjo net korekcijos, spalvos neišbluko, o aptarnavimu, sterilumu ir visokiais kitokiais dalykais tai TIKRAI esu patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
nemokama tatuiruote http://i053.radikal....a69dbf5fbc4.jpg
Atsakyti