Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

cia kas malonus, Ramas ar Egidijus?smile.gif
Atsakyti
visi malonus.. su ramu nebendravau, o kad egis lietuoje ir kad grizes ir kad malonus ir kad grazus vyras - faktas blush2.gif
Atsakyti
na sita as supratau, man idomu ar malonus ir grazus ramas:))

ir dar parasysiu tuoj i az wink.gif
Atsakyti
As reta komentatore tokiuose forumuose, bet paskaitau daznai, o dabar kadangi turiu ka pasakyti rasau ir as.
Mano info gal kam pades.
As kaip tik siandien pasidariau tattoo esu labai patenkinta(, k o l k a s,) beje mano pirma tattoo, dariausi Kaune - Undineje, sumokejau kaip manau normaliai, aptarnavimas patiko, darbas dar labiau patiko. Su mano norais meistrui teko pavargti, bet ko norejau ta gavau.
P.S. Pats meistras tas kuris dare man RAMA (na ta is Vilniaus) labai gyre tai tikiu, kad ne veltui. Bet as manau Kaune taip pat yra geru meistru gal Ramui ir neprilygsta, bet, . . .

blush2.gif
thumbup.gif sekmes ir tvirto apsisprendimo toms kurios ruosiasi darytis thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai ieskojau salono kur profesionaliai padarytu tattoo, visi rekomendavo "Paradize", tikrai nenusiviliau thumbup.gif
Meistre super, jokio skausmo, ar kraujo 4u.gif
Rekomenduociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Linkiu, kad ir gražiai užgytų 4u.gif
nes aš kaip tik šiame forume gerų nelabai ir girdėjus, daugiau blogus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 25, 13:33)
Ilgai ieskojau salono kur profesionaliai padarytu tattoo, visi rekomendavo "Paradize", tikrai nenusiviliau  thumbup.gif
Meistre super, jokio skausmo, ar kraujo  4u.gif
Rekomenduociau  mirksiukas.gif

man atrodo, kad Paradizeje kainos uzkeltos g.gif ar ne?
Atsakyti
chi kaip gerai kad turiu savaji, jei ir noreciau nei mokeciau nei bijociau ir patogiai isitaisyciau tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 23:25)
man atrodo, kad Paradizeje kainos uzkeltos  g.gif  ar ne?

Labai geros kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 23:25)
man atrodo, kad Paradizeje kainos uzkeltos  g.gif  ar ne?

Apsilankykit pas tattoo liga sergancias merginas temoje siame forume, ten yra ir sarasiukai pagal miestus, kur isvardinti rekomenduootini ir nlb salonai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 26, 20:34)
Labai geros kainos  thumbup.gif

na gal ir geros nezinant kokios kitur biggrin.gif
o siaip jei ne paslaptis kiek uz savo mokejai tattoo?
Papildyta:
QUOTE(kaunutė @ 2009 09 26, 20:45)
Apsilankykit pas tattoo liga sergancias merginas temoje siame forume, ten yra ir sarasiukai pagal miestus, kur isvardinti rekomenduootini ir nlb salonai....  4u.gif

nenoriu ten lankytis lotuliukas.gif '
jei ir darysius antra, zinau kur..
Papildyta:
QUOTE(naweili @ 2009 09 26, 19:09)
chi kaip gerai kad turiu savaji, jei ir noreciau nei mokeciau nei bijociau ir patogiai isitaisyciau tongue.gif smile.gif

Pasigyrei lotuliukas.gif
Atsakyti
taip pasigyriau, o ka blogai didziuotis savo vyru? cool.gif
Atsakyti