Cia tik mano pastebejimai, bet man rodos, tos sauskelnes visos vienodos, bent jau mano maziui tiko visos, kurias pirkau. O kiek isskaiciavau pigiausiai man atrodo gaunasi Bambolina. Ir pirkti reikia ne Maximoje, ne Rimi, o Norfos parduotuveje, ten siaip viskas, net jogurtai palyginus su Maxima 10 ct. pigiau kainuoja. Tik gal nedidelej Norfoj pasirinkimas ne toks didelis.
Papildyta @ [mergetime]1101228172[/mergetime]
ir aplinka ten ne super maloni:)
palyginus su Maxima.
Papildyta @ [mergetime]1101228172[/mergetime]
ir aplinka ten ne super maloni:)
palyginus su Maxima.
QUOTE(Ija @ 2004 11 23, 12:56)
O mano pastebejimas toks, kad Huggies zali pigiausios Rimi.
As Seniuose su SENUKU/MAXIMOS kortele 47,49Lt sumokejau uz 5-9kg 70 vnt.

QUOTE(Osvile @ 2004 12 22, 17:19)
As Seniuose su SENUKU/MAXIMOS kortele 47,49Lt sumokejau uz 5-9kg 70 vnt.
Vieneto kaina gaunasi ~68ct. O kiek Rimi? 

dabar RIMI akcija Huggiams, ir kaina 48 su centais. o paprastai buna virs 50 lt

QUOTE(Rucelie @ 2004 12 22, 21:07)
as stebejau Huggiu (zaliu)kainas Senukuose, tai didelio poko (84atrodo vnt, maziausias dydis)kaina 48,99, ir cia pastoviai, kiek ziuriu.viena nusipirkau poka
gerai pradziai 

Kitų dydžių nepastebėjai, ar taip pat?
Huggies man taip pat per sonus leidzia, tai nakciai dedavom pampersus. po tu visu akciju apskritai nusprendem, kad geriausi yra Pampersai ir juos te verta pirkti.
As diena dedu pampers, kartais dar huggies melynus (kokiai valandai), o nakciai tai happy, nes tie naujieji pamperiai kazkaip nakciai mums per mazai turio sugeria. O happy su raukinukais pro sonus nepraleidzia

QUOTE(Kopa @ 2004 12 23, 15:29)
Kitų dydžių nepastebėjai, ar taip pat?
taip pat. visu dydziu tiek pat. kiek kartu ziurejau senukuose, tiek ta kaina ir buvo.
Pas mus panv maximoj dabar akcija bambolinos pampersam. 5-9 kg, 112 pakuote 49 su centais (du pokai dideli uz vieno kaina) o didesni 100 vnt uz 49 su centais. Ar kas nors jas pirko, kokia kokybe? As nusipirkau didesniu poka, nes turiu dar mazu
Mamytes,
siandien Vilniuje Maximoj Ukmerges g. maciau sauskelnes Daily,
Midi 32vnt. 5-9 kg. 32 vnt. 9,99Lt.
Ar cia tos isgirtos? Tada reiks nusipirkti, pabandyti, tikrai gaunasi pigiai
siandien Vilniuje Maximoj Ukmerges g. maciau sauskelnes Daily,
Midi 32vnt. 5-9 kg. 32 vnt. 9,99Lt.
Ar cia tos isgirtos? Tada reiks nusipirkti, pabandyti, tikrai gaunasi pigiai

gal kartais ir Kaune tu Daily atsiras, mums tai jos visai tiko