Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnių kainos

QUOTE(Iruciukas @ 2005 01 04, 18:49)
Mamytes,
siandien Vilniuje Maximoj Ukmerges g. maciau sauskelnes Daily,
Midi 32vnt. 5-9 kg. 32 vnt. 9,99Lt.

Ar cia tos isgirtos? Tada reiks nusipirkti, pabandyti, tikrai gaunasi pigiai thumbup.gif

Hm... ar daug matei?, nes siaip jos kainavo 12.99, o pagal tavo nurodyta kaina atrodo, jog cia likuciai isparduodami sad.gif Gaila, kad mums dydis netinkamas
Atsakyti
Turbut likuciau, nes jieskojau didesniu, ir nebuvo. Mums tai dabar dar tiktu, tik as prisipirkus huggies, pampers 4-9 kg. Taigi butu per daug, nes jau beveik 7 kg sveriam, o poku dar 3 dideli doh.gif Na, mes ir prisipirkom su vyru, is kart reikejo moketi 150 Lt.
Atsakyti
O Huggies zaliuose ar dregme pavirsiuje jauciasi? Nes pvz Libero tai man labai fainos, bet kad kai daugiau pasisioja tai dregme jauciasi, skirtingai nei pampers... Bet mums tie nauji pampersai nelabai tinka schmoll.gif
O tiesa, tu zaliu Huggies dabar buna tik super-flex, ar kur nors yra ir Freedom???
Kazkur girdejau, kad Freedom geresni buvo... doh.gif
Atsakyti
Pries pora dienu pirkau tai tikrai Freedom. Bent jau M dydis 8-14 kg. Gal cia didesnio dydzio tik super-flex g.gif As tokiu net neuzmaciau smile.gif
Jei daug pasisioja, pvz po nakties tai jauciasi siek tiek dregmes daugiau negu diena . O diena beveik nesijaucia smile.gif
Nuo Libero mes labai issutom, o sunaudojom tik 2 vnt. per 4 val doh.gif Cia vaiku saly nutariau paeksperimentuot doh.gif
Geri mums Pampersai ir Huggies zali thumbup.gif
Kam prabega nakti, gal reikia dydi keisti arba blogai uzsegtas arba sonai uzsilenke buna g.gif
Atsakyti
O man dar klausimas iskilo... Kiek maciau zaliu huggiu, tai jie didziausi tik iki 14kg g.gif Ar didesniu buna? Nes mano zuikis dabar ~13 sveria, ir mes visu sauskelniu jam perkam siek tiek didesni dydi, bet ne kai 1kg "laisvas" lieka schmoll.gif
Atsakyti
Mes savo kaime perkam Pampers Pigiau grybo, didelis pokas nuo 4 iki 9 kg 38Lt su centais, vienas kazkur gaunasi 57 ct.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 09 sausio 2005 - 18:13
Mes jau metus naudojam T-market sauskelnius ir labai patenkinti. Atsitiktinai pabandeme ir pradejome pirkti. Dabar maciu Sauluteje ir Minimoje uz 12,99 lt Junior 24 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 01 05, 20:51)
O Huggies zaliuose ar dregme pavirsiuje jauciasi? Nes pvz Libero tai man labai fainos, bet kad kai daugiau pasisioja tai dregme jauciasi, skirtingai nei pampers...
O tiesa, tu zaliu Huggies dabar buna tik super-flex, ar kur nors yra ir Freedom???
Kazkur girdejau, kad Freedom geresni buvo... doh.gif

Net po nakties miego praktiškai nesijausdavo drėgmės Huggies'e thumbup.gif . Super-flex bandyt nebeteko, bet, sakau gal yr koks navarotas unsure.gif ?
O mes dabar naudojam Huggies Pull-Ups thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 01 09, 20:03)
Net po nakties miego praktiškai nesijausdavo drėgmės Huggies'e thumbup.gif . Super-flex bandyt nebeteko, bet, sakau gal yr koks navarotas unsure.gif ?
O mes dabar naudojam Huggies Pull-Ups thumbup.gif

Kaip matau Tavo zuikei jau beveik 2 metukai... Ar daznai tuos pull-ups dedat? Gal jau bandot atpratint? Idomu, nes juk maniski irgi reikes pratint be pampersu but ir i puoduka daryt schmoll.gif Kiek pastebejau tai jis pampersu nemegsta - buna be pamperso, tai viskas ok, na nebent prisisioja kur nors, o tik uzdedam pampersa tai iskart prikakoja tongue.gif Cia gal toks jo protestas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 01 09, 20:52)
Kaip matau Tavo zuikei jau beveik 2 metukai... Ar daznai tuos pull-ups dedat? Gal jau bandot atpratint? Idomu, nes juk maniski irgi reikes pratint be pampersu but ir i puoduka daryt  schmoll.gif 

Mes pampersą dedamės tik miegui ir į lauką. Todėl man ir patinka, kad pull-upsai tokie plonyčiai. Jie nesugeria sysiaus kaži kiek, bet pats tas kai nutinka bėda. Bijau džiaugtis, bet kuo toliau tuo daugiau draugaujam su puodu rolleyes.gif . *****, čia mano širdies skausmas doh.gif - sūnui nuo 1m3mėn pamperso nebedėdavau net naktį blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
vistiek jau gerai jei su puoduku draugauja rolleyes.gif Maniskis kai bandau sodint iskart stojasi, verkia, pyksta... O anksciau tai bent kartais pasededavo schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau ir Huggies super flex . Man atrodo skirtumas toks, kad gumute aplink juosmeni yra. O didesniu nei 14kg tikrai turetu buti. Pagal ju zymejima turetu buti L dydis, nes iki 14 kg M smile.gif Gal didesniam prekybos centre reikia ziuret. Pvz. Fabijoniskiu IKI yra tik vieno dydzio Huggies, nepamenu kokio, bet zinau, kad mums netinka biggrin.gif
O jei "lieka" tik 1 kg, tai tikrai "per mazi" jau , del to ir prabega.

Vakar maciau Jeruzales RIMI Pampersu akcija 2 pokai (ne Jumbo, o vidutiniai) be keliu centu 65 lt. Buvo visokiu dydziu ir 3, ir 4, ir 4+, ir 5
Atsakyti