QUOTE(laumė @ 2008 08 26, 19:52)
Na ka parasysiu ir as. Moteriskes bekit nuo sitos sundaktares kuo toliau ir kuo greiciau. aciu dievui, kad man neteko pas tokia "daktarle" papulti. bet mano draugei, deja, teko.Ir... prastoki popieriai. Vienu zodziu: nemate, kad pas pas vaikeli sirdies yda (tokia yda turinciu vaikeliu naturaliai gimdyti negalima- reikia cezario), nieko nemate echoskope, nemate nei zaliu vandenu- nieko. ta, mano drauge, atvaziavo i kriscioniskus gimdyti- taip paprastai, kaip per normalu nestuma. ir ka... krikscioniskuose ja paziurejo ir pasake, kad... mes tokio sudetingo atvejo negalim priimti-jums i klinikas reikia. ir dar paklause: ar patys nuvaziuosite ar greitaja iskviesti? na o kai gimdyve nuvyko i klinikas ir ten josios uzklause: vaikeli, kas tavo gydytoja ir isgirdo atsakyma : Jakutiene, tai replika buvo tokia: viskas aisku. nebe pirmas kartas.
Jakutienes klaidu ir aplaidumo siame atvejyje yra tikrai labai daug, tai patvirtino ne vienas gydytojas. kaip sakant ,tai nera tik siaip neprieziura ar pan, bet visiskas kompetencijos neuturejimas. ziauru, kad tokie gydytojai dirba ir dar ne vienoje istaigoje.
Tokia istorija. gaila, bet ganetinai liudna...
Jakutienes klaidu ir aplaidumo siame atvejyje yra tikrai labai daug, tai patvirtino ne vienas gydytojas. kaip sakant ,tai nera tik siaip neprieziura ar pan, bet visiskas kompetencijos neuturejimas. ziauru, kad tokie gydytojai dirba ir dar ne vienoje istaigoje.
Tokia istorija. gaila, bet ganetinai liudna...
tikiuosi vaikeliui ir mamytei viskas gerai

o del tokiu daktaru tai ash nesuprantu kodel ji vis dar dirba ta darba?

ji dirba mano poliklinikoj, kai nuejau pasidaryti kardiogramos ir ji nebuvo puiki, sesele pasake eik pas savo gine(t.y Jakutiene) ir pakomentuos, sakau ash pas ja net mirdama kojos nezengsiu, tai reakcija buvo mazdaug suprantu tave vaikeli, bet tada kodel jai leidzia dirbti tiek poliklinikoj tiek krikscioniskuose, kur ziuri ju direktoriai, juk ji rizikuoja tiek mamyciu tiek kleckiuku sveikatomis