Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

gal kad Biocell'i parduoda? turiu penkiolikai dienu, tad noriu apsirupinti i prieki
ar gal zinote kur nuolaidos dabar taikomos?
[/quote]
Ar jaučias koks poveikis nuo jo?kiek laiko jau naudojamas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 03 17, 20:46)
Camelijoj yra alaus mieliu tab.

Taip yra, ir sake tikrai leidzia net uzsakymus daryt smile.gif
Atsakyti

[/quote]
Ar jaučias koks poveikis nuo jo?kiek laiko jau naudojamas? rolleyes.gif
[/quote]

zinok pradejau gerti visai neseniai smile.gif
bet pries mzd 2 metus esu gerus, tikrai padeda. pas mane oda ant viso kuno serpetojosi. geriau 2 menesius (3 pakuotes) ir tikrai padejo. ir be kremo oda po duso gerai atrode, netrauke
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
aš geriu calcis+magnis vitaminus, tai nagai superiniai ir dar geriu "bio carotine"
tai jis man ir dėl soliariumo tinka ( ne tik kremukus naudoju, bet ir iš vidaus oda stiprinu) tai jis man ir odai vitaminus atstoja thumbup.gif . Dabar jau darysiu pertrauka mirksiukas.gif
Atsakyti

O koks efektas nuo to " bio carotine" ? Koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 03 22, 21:21)
O koks efektas nuo to " bio carotine" ? Koks poveikis?

Poveikis
Jeigu organizme vitamino A ir beta karotino pakanka:
* lėtėja senėjimas;
* organizmas apsaugomas nuo odos ir plaučių vėžinių ląstelių atsiradimo;
* pagerėja rega;
* sumažėja cholesterolio kiekis kraujuje;
* padidėja atsparumas infekcijai;
* mažėja senatvės dėmės odoje;
* išnyksta veido spuogai.
+Pagreitina idegi , ir tolygiai vienodai idegama. gautas idegis ilgiau issilaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 23, 20:03)
Poveikis
Jeigu organizme vitamino A ir beta karotino pakanka:
* lėtėja senėjimas;
* organizmas apsaugomas nuo odos ir plaučių vėžinių ląstelių atsiradimo;
* pagerėja rega;
* sumažėja cholesterolio kiekis kraujuje;
* padidėja atsparumas infekcijai;
* mažėja senatvės dėmės odoje;
* išnyksta veido spuogai.
+Pagreitina idegi , ir tolygiai vienodai idegama. gautas idegis ilgiau issilaiko  4u.gif

thumbup.gif aciuks.gif aš ji geriu nes odai geriau, sveikiau ypač kai vaikštau i soliariuma.
Atsakyti
nakvisu alieju geriu 4u.gif
Atsakyti
Jei kas turi problemų su plaukų slinkimu, tai geriausiai padeda VIVISCAL ir VIVISCAL WOMAN geriamos tabletės. Išbandyta, tikrai gerai veikia. Garantuotai pinigai nebus išmesti į balą ... thumbup.gif
Bet kaina nemaža ir sunku vaistinėse rasti. Radau neblogą kainą čia: smile.gif
http://www.skelbimai...ui--695026.html
Atsakyti
QUOTE(asesumamyte @ 2009 04 17, 22:28)
Jei kas turi problemų su plaukų slinkimu, tai geriausiai padeda VIVISCAL ir VIVISCAL WOMAN geriamos tabletės. Išbandyta, tikrai gerai veikia. Garantuotai pinigai nebus išmesti į balą ...  thumbup.gif 
Bet kaina nemaža ir sunku vaistinėse rasti. Radau neblogą kainą čia: smile.gif
http://www.skelbimai...ui--695026.html

reklama draudziama nono.gif trys zinutes parasytos ir visos apie tuos vitaminus, pati ta skelbima idejus ir esat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 17 balandžio 2009 - 22:36
Negeriu jokiu papildu ir jokiu vitaminu, stengiuosi juos gauti per maista, ves visi papildai- gryna chemija.Esu jai nusivylusi...
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 04 19, 13:01)
Negeriu jokiu papildu ir jokiu vitaminu, stengiuosi juos gauti per maista, ves visi papildai- gryna chemija.Esu jai nusivylusi...

pagirtinas poziuris, bet siaip jei kazkokios medziagos truksta organizmui, jo su maistu uztektinai tikrai neimanoma gauti. Geri maisto papildai, mineralai ar vitaminai tikrai naudingi organizmui, juolab, kad tikrai yra nemazai naturaliu.
Atsakyti