Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(Le soleil @ 2009 04 22, 15:37)
O aš kažkaip vis galvojau, kad cinkas odai gerai. Gal patartumet ką pagerti, kad oda atsigautų?

Kiek zinau odai gerai yra grynas vitaminas E (jaunystes vitaminas biggrin.gif )Gal jis atgaivintu.
Atsakyti
QUOTE(nilsa @ 2009 04 22, 23:26)
Kiek zinau odai gerai yra grynas vitaminas E (jaunystes vitaminas  biggrin.gif )Gal jis atgaivintu.

Man labai padėjo Nakvišos + vitaminas E thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 04 22, 17:37)
O aš kažkaip vis galvojau, kad cinkas odai gerai. Gal patartumet ką pagerti, kad oda atsigautų?

cinkas nera odai, o nagams ir plaukams 4u.gif
Atsakyti
Nuo Perfictilio nepykino, bet ir jokios naudos nepajutau. schmoll.gif

Dabar jau planuoju pirkti Beta-carotina. Esu sviesiaode, i soliariuma nevaikstau tai gal siek tiek padeda idegti. Kiekviena vasara geriau, tik praeita praleidau del nestuke.gif . Ar kuri jau pradejo gerti? O gal dar ankstoka? g.gif
Atsakyti

Aš taip pat šviesios odos, o įdomu nuo beta karotino strazdanėliu nepadaugės, aš jų turiu , todėl labai bijau, kad nepabertų labiau, mat skaičiau kad nuo beta karotino suaktyvėja pigmentacija
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 04 26, 15:27)
Aš taip pat šviesios odos, o įdomu nuo beta karotino strazdanėliu nepadaugės, aš jų turiu , todėl labai bijau, kad nepabertų labiau, mat skaičiau kad nuo beta karotino suaktyvėja pigmentacija

g.gif net nezinau
Pas mane jau matyt genos tokios, nes pastebaju kad su laiku, ant kuno vis daugeja apgamu, pas mano senele ju labai daug. Anksciau galvojau, kad gal nuo soliariumo, o per nestuke.gif nesideginau ir ju vistiek atsirasdavo. Na kolkas gyvenimo negadina, ka jau cia padarysi. I soliariuma nebeinu, o sauluteje pasidegint, tokio malonumo netsisakysiu. ax.gif
Atsakyti
ka gerti kad nagiukai sustipretu? nes dabar geriu perfecyil ir taip susisluoksniavo kad sakes doh.gif nzn ar nuo perfectil ar nuo nail tek II bet sunku patiketi , kad nuo siu priemoniu nes visi jas taip gyre blink.gif nors aisku kiekviena veikia invidualiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 28, 14:36)
ka gerti kad nagiukai sustipretu? nes dabar geriu perfecyil ir taip susisluoksniavo kad sakes doh.gif  nzn ar nuo perfectil ar nuo nail tek II bet sunku patiketi , kad nuo siu priemoniu nes visi jas taip gyre blink.gif  nors aisku kiekviena veikia invidualiai g.gif

tikrai nuo nail tek II smile.gif o padeda kalcis +magnis
Atsakyti
QUOTE(samba_lt @ 2009 05 14, 19:15)

kodel taip teigi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samba_lt @ 2009 05 14, 18:15)

Man nuo Nail teko II nagai ryškiai pagerėjo g.gif
Atsakyti
mergaites, gal esat bandziusios obuoliu sidro kapsules? assa.gif
Atsakyti