Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

Nusipirkau perfectil tai bandysiu gerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 19, 21:21)
Nusipirkau perfectil tai bandysiu gerti  ax.gif

Man liko tik 3 tabletes ir gryztu prie nakvisu assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 19, 21:21)
Nusipirkau perfectil tai bandysiu gerti  ax.gif

Bent jau mane nuo Perfectil pykindavo ax.gif

Siandien nusipirkau Vega firmos odai, plaukams, nagams vitaminu, labai plaukai pradejo slinkti doh.gif sakau gal pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 04 20, 15:46)
Bent jau mane nuo Perfectil pykindavo ax.gif

Siandien nusipirkau Vega firmos odai, plaukams, nagams vitaminu, labai plaukai pradejo slinkti doh.gif sakau gal pades ax.gif

mane ir supykino ant ketvirtos tabletes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 04 19, 14:10)
pagirtinas poziuris, bet siaip jei kazkokios medziagos truksta organizmui, jo su maistu uztektinai tikrai neimanoma gauti. Geri maisto papildai, mineralai ar vitaminai tikrai naudingi organizmui, juolab, kad tikrai yra nemazai naturaliu.

pavardinkit tuos naturalius ax.gif
Atsakyti
As isbandziau visokius vitaminus ir maisto papildus, nors efekto didelio jie man nepaliko ax.gif Pastebejau, kad geriausia naudoti atskirus mikroelementus, tada organizmas gauna reikiama ju kieki, o kai yra daugelio vitaminu deriniai tai efekto jokio, nes ju tiesiog kiekiai yra per mazi. Nagams stiprinti geriausiai padejo kalcis + magnis + vitaminas D. Perfektylis bent jau man jokio poveikio nepadare g.gif
Atsakyti

Gal esate kuri nors gėrusi cinką?
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 04 22, 08:37)

As esu gerusi cinka, kazkiek pristabdo plauku slinkima.
Atsakyti
O gal bandėt gerti Rutin Forte? Ką manot? 4u.gif

Gal kuri norit išbandyt Dermabion (KRKA, skirta odai) - liko apie pusę pakelio..
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 04 22, 10:37)

as geriu cinka trecia menesi , thumbup.gif tai taip isvengiau pavasarinio plauku slinkimo wub.gif anksciau niekas nepadedavo to isvengt g.gif
Atsakyti

O aš kažkaip vis galvojau, kad cinkas odai gerai. Gal patartumet ką pagerti, kad oda atsigautų?
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 04 22, 12:44)
O gal bandėt gerti Rutin Forte? Ką manot?  4u.gif

Bandžiau ir jokio poveikio nepastebėjau. Nors gal ir stiprina jis tas kraujagysles kažkiek iš vidaus.ax.gif

QUOTE(Le soleil @ 2009 04 22, 15:37)
O aš kažkaip vis galvojau, kad cinkas odai gerai. Gal patartumet ką pagerti, kad oda atsigautų?

Vienas giminaitis gėrė pastoviai cinką dėl odos, nieko jam negerėjo.

Šiuo metu organizmą stiprinu kalciu + magniu+ vitaminu D smile.gif

O plaukus skalauju dilgėlių nuoviru, gal mažiau slinks unsure.gif
Atsakyti