Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

man trioplan beauty padejo.o plaukai ziauriai slinko.o dabar tik keli iskrenta.ir nagai auga greit ir stiprus tokie thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri esat bandziusi Perfectil Platinum?Idomu,kokie atsiliepimai ax.gif ,kainuoja jie kazkur 140lt,tai idomu ar verti tu pinigeliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 04, 14:20)
Jo, silicis yra gerai. smile.gif)) Bandysiu kai tik akcija bus vaistinej.. biggrin.gif smile.gif)))

As irgi siandie nusipirkau silicio, jau esu gerus pries daug laiko tai padejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.feeluniqu...0-Capsules.html
situ papildu plaukams ir nagams sugeriau 2 pakuotes del plauku slinkimo pirksiu dar ir trecia .sugerus 2 pasijaute poveikis bigsmile.gif bet dar naudoju ir kitas prie mones plauku saknims smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris... verysad.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 17:32)
Sveikutes  4u.gif

gal galite patarti kokius man papildus naudoti. lb slenka plaukai, veidas isbertas spuogais, ko gyvenime neturejau, krenta svoris... verysad.gif

aciu 4u.gif

Gal nakvisu aliejaus kapsules pabandyk smile.gif Siaip raso, kad padeda ir plaukam ir nagam ir veido odai, nuo spuogu as pati pradejau gerti nesenai tai ziuresiu kas cia gausi is ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2010 02 24, 17:32)
Sveikutes  4u.gif

aciu 4u.gif

Esant tokioms problemoms reikėtų pasidaryti sveikatos tyrimus, nes panašu pagal simptomus, kad gali būti skydliaukės sutrikimai arba kitos rimtesnės problemos. Gydytojai tikslingiau parinktų papildus ir jų poveikis būtų efektyvesnis nei SM forumo mergaičių rekomendacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, aš gėriau nakvišų aliejų ir po dviejų mėnesių tiek plaukai, tiek nagai ir oda žymiai pagražėjo. Plaukai sustiprėjo ir augti greičiau pradėjo nors, kiek ką bandžiau, tai nejudėjo jie man iš vietos, nagai ir šiaip maniškiai nebuvo silpni, bet po nakvišų kaip plieniniai, norėdama nenulauši biggrin.gif o veido odą paberdavo vis ir kažkokia jinai man suglebus atrodė, išsausėjus, šerpetojo - viskas dingo. Kaip ranka nuėme, net pačiai nesitiki...bet,kad geras dalykas tai tikrai, ir nėra labai brangus, bei natūralus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 12 balandžio 2010 - 22:31
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 13, 00:30)
sveikutės, aš gėriau nakvišų aliejų ir po dviejų mėnesių tiek plaukai, tiek nagai ir oda žymiai pagražėjo. Plaukai sustiprėjo ir augti greičiau pradėjo nors, kiek ką bandžiau, tai nejudėjo jie man iš vietos, nagai ir šiaip maniškiai nebuvo silpni, bet po nakvišų kaip plieniniai, norėdama nenulauši  biggrin.gif o veido odą paberdavo vis ir kažkokia jinai man suglebus atrodė, išsausėjus, šerpetojo - viskas dingo. Kaip ranka nuėme, net pačiai nesitiki...bet,kad geras dalykas tai tikrai, ir nėra labai brangus, bei natūralus  thumbup.gif

Jus suteiket man vilties biggrin.gif Turiu ju pusei metu i prieki,dar tik menesi tenaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
As geriu Omega 3 zuvies taukus bigsmile.gif kiek zinau irgi laabi gerai ir odai ir plaukam ir bendrai organizmu 4u.gif
Geriau nakvisa, bet menesi sugeriau ir vsio, nes pradejo bert.. dar turiu Perfectil, bet kazkaip nesugeriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 balandžio 2010 - 19:42
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 19:38)
Jus suteiket man vilties biggrin.gif Turiu ju pusei metu i prieki,dar tik menesi tenaudoju rolleyes.gif

bandykit bandykit, blogaiu tikrai nebus, jei ne viskam pades, tai gal bent kam rolleyes.gif dar zinau,kad zuvu tauku aliejus gerai, bet nebandziau, taip pat nakvisos lb patinka ir gerai man jos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuolem: 13 balandžio 2010 - 22:36
QUOTE(ZBITKA @ 2010 01 21, 00:25)
As irgi siandie nusipirkau silicio, jau esu gerus pries daug laiko tai padejo drinks_cheers.gif

Sveikos, mano kolege silici naudojo, tai dabar pilna galva auganciu styranciu plauku. Manau, kad tikrai silicis padeda, taciau ji reikia ilgai gerti - ne trumpiau puse metu.

As pati reguliariai naudoju Nakvisas ir lasisu taukus. Atradau Jamieson Salmon oil, kurie gaminami is naturaliai jurose pagautu lasisu ( o ne zuvu ukiuose isaugintu).

Dar kadangi akys silpnokos, laikas nuo laiko sugeriu vitaminu akims.

Atsakyti