Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

QUOTE(AIRA @ 2006 03 04, 15:09)
Mes turėjome ir vaikštukus ir šokliuką, tai pastarąjį nelabai pripažino, panaudojom tikrai trumpai, o vaikštukai pasitarnavo, svarbu ne per daug juos naudoti, po pusvalanduką porą kart dienoje nepakenks smile.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mus taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mums šokliukas tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamos, kurių mažiai šokinėjo ABC šokliuke, ar dažnai mažiai pataikydavo nusimušti pirštukus? Mat su pirmuoju turėjom šokliuką kitokį, kuris sulūžo... Tai jo remonto metu buvom gavę ABC šokliuką. Kaip tai jis nelabai patiko, nes vaikis kelis kartus pirštus bešokinėdamas nusidrožėmad.gif . Tai dabar ir mąstau - ar tas šokliukas irgi buvo defektyvus, ar čia yra tokia jų ypatybė.
Taip pat, gal kas yra matę/pirkę ne ABC šokliukų (čia Kaune). dry.gif . Mes, pvz. turėjom CAM firmos - tikrai daug patogesnis, tik buvom užsirovę ant tokio, kur spyruoklė "atšoko"...
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(obuoliux @ 2006 03 14, 01:08)
Mamos, kurių mažiai šokinėjo ABC šokliuke, ar dažnai mažiai pataikydavo nusimušti pirštukus? Mat su pirmuoju turėjom šokliuką kitokį, kuris sulūžo... Tai jo remonto metu buvom gavę ABC šokliuką. Kaip tai jis nelabai patiko, nes vaikis kelis kartus pirštus bešokinėdamas nusidrožėmad.gif . Tai dabar ir mąstau - ar tas šokliukas irgi buvo defektyvus, ar čia yra tokia jų ypatybė.
Taip pat, gal kas yra matę/pirkę ne ABC šokliukų (čia Kaune).  dry.gif . Mes, pvz. turėjom CAM firmos - tikrai daug patogesnis, tik buvom užsirovę ant tokio, kur spyruoklė "atšoko"...

Mes turime Fischer-price firmos pirkome is Kauno. Per skelbimus susiradome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiav: 14 kovo 2006 - 13:16
QUOTE(obuoliux @ 2006 03 14, 00:08)

Mes turėjome ABC šokliuką. Jokių problemų nekilo ir buvome labai patenkinti. Kaip tuos pirštukus nusimuša? Nelabai supratau...
Atsakyti
Mano dukrai šokliukas irgi labai patinka. Dėl naudos nzn, tačiau manau bent jau mažiau kenksmingas nei vaikštynė. Aš dar pakeliu tuos diržus ir padarau supynes-tai krykščia iš pasitenkinimo iki negalėjimo. Įsodinau į šoklį kokių 7 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 03 14, 15:11)
Mes turėjome ABC šokliuką. Jokių problemų nekilo ir buvome labai patenkinti. Kaip tuos pirštukus nusimuša? Nelabai supratau...

O jūsų šokliukas buvo lėktuvėlio tipo?
Tiesiog vaikis pasideda rankytę ant to "sparno" ir bešokinėdamas atsitrenkia į staktą. Ir taip ne vieną kartą buvo nusimušęs pirštus. blink.gif Todėl dabar mažiui ieškom kitokio, bet pasiūla nekokia - tik ABC Design lėktuvėliai... Vieną matėm Jonelio kieme, bet labai griozdiškas - pastatomas su visu stovu. Vos ne pusę kambario užimtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 15 kovo 2006 - 21:37
Turėjom šokliuką, tik jau nepamenu kokios firmos g.gif Nu mums jis labai patiko thumbup.gif Man vaikštynės, kažkodėl ne prie širdies schmoll.gif
Labiausiai man kažkaip įsiminė ta gerovė, kai aš įsijungdavau lygintuvą lyginti, o lialkia tarpdury straksėdavo, jam smagu, o man ramu, kad aplink kojas nešliaužioja. Statyti į jį pradėjom kažkur nuo pusės metų.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2006 03 15, 21:35)
O jūsų šokliukas buvo lėktuvėlio tipo?
Tiesiog vaikis pasideda rankytę ant to "sparno" ir bešokinėdamas atsitrenkia į staktą. Ir taip ne vieną kartą buvo nusimušęs pirštus. blink.gif Todėl dabar mažiui ieškom kitokio, bet pasiūla nekokia - tik ABC Design lėktuvėliai...

Taip, mūsų buvo taip pat kaip lėktuvėlis. Sūnus dažniausiai laikydavosi už virvių ir neužsigaudavo.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 03 16, 20:37)
Taip, mūsų buvo taip pat kaip lėktuvėlis. Sūnus dažniausiai laikydavosi už virvių ir neužsigaudavo.

mūsiškis irgi buvo lėktuvėlio tipo, kažkaip niekada nebuvo problemų, niekada neužsigavo pirštukų. g.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės, gal jusų mažius jau išaugo ir nebenaudojate šokliuko? Mielai nusipirktume jį Vilniuje, nes mums jau greitai 6mėnesiukai ir mes norime pradėti sportuoti. 4u.gif
Atsakyti
As, suzinojusi kad sokliukas stiprina kojyciu raumenis ir lavina klubukus (o mes nesiojame Freiko pagalvele nuo gimimo sad.gif ), nusipirkau Lindam firmos sokliuka. Dar neisbandziau, bet laukiu kada galesiu pasodinti jame...
Atsakyti