Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

ascia biski ne i tema, bet... nuo kokio amziaus dejot vaikus i tuos sokliukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 29, 20:05)
ascia biski ne i tema, bet... nuo kokio amziaus dejot vaikus i tuos sokliukus? g.gif

Vaikutį į šokliuką galima dėti tik kai pats sėdi, nes turi pats tvirtai laikyti nugarytę. Čia man taip neurologė sakė ir dar sakė, kad šokliuke vaikutis turi būti apautas batukais su kietu paduku, kojinės netinka.
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 03 29, 19:24)
Vaikutį į šokliuką galima dėti tik kai pats sėdi, nes turi pats tvirtai laikyti nugarytę. Čia man taip neurologė sakė ir dar sakė, kad šokliuke vaikutis turi būti apautas batukais su kietu paduku, kojinės netinka.

aciu 4u.gif vadinasi mums dar ankstoka... unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikos mamos. Noreciau Jusu patarimo kokios firmos sokliuka ir vaikstyne isigyti. Pasidalinkite ar isigytos prekes patenkina Jusu lukescius, jei ne tai kas blogai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės:) man irgi rūpi kokią vaikštynę pasirinkti.. gal kas galėtų patarti? g.gif ačiū
Atsakyti
na va mes jau isaugom savo sokliuka verysad.gif nes jau sveriam virs 12 kg doh.gif ir vel man bus manksta rankoms 12 val per para blink.gif galime perleisti savo pastatoma sokliuka jei kam reikia FP firmos. ax.gif
Atsakyti
Turim hauck šokliuką. Nepatinka mano merginai ten būti, pastraksi kokias penkias minutes ir viskas doh.gif
Atsakyti
4u.gif pirksim mes taip pat sokliuka... manyciau labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Isaugo mano panele savo supynes, tai dabar nauja "zabova" kazkokia reik isigyt cool.gif .Tai bandysim sokliuka isigyt, tikiuosi pasiteisins rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif vakar isigyjom sokliuka, tai siandien pirma kart isbandem... aisku trumpam, nes dar labai mazos esam... tai manajai labai patiko, kad pradejo strakseti sukinetis, liko patenkinta, kad gali sukinetis ir aplink viska stebeti.... thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur Klaipėdoj galima nusipirkt pastatomą šokliuką? 4u.gif Niekur nerandu. O gal galima kaip nors internetu iš kito miesto užsisakyti? g.gif
Atsakyti
Negi niekas nežino kur galima nusipirkt pastatomą šokliuką??? Gal kas matėt kokioj parduotuvėj Vilniuje? g.gif
Atsakyti