Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

Man sokliukas buvo labai didelis issigelbejimas thumbup.gif Ikisi,aisku,jei nori,tai taip duodas,taip supas,ant vienos kojos kaip balerina 4u.gif Mums tikrai labai pasiteisino thumbup.gif Liuks isradimas rankinukams ir padauziukams bigsmile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau savo aukseliui šokliuką nupirkti, kokios firmos rekomenduotumėte ir maždaug kokia jo kaina.
Atsakyti
Aš už Lindam šokliukus thumbup.gif
Atsakyti
turim Lindam šokliuką, tikrai thumbup.gif pirkinys, nes vaikutis netabaluoja šokliuke į visas puses:) tikrai jį rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2007 06 17, 19:10)
turim Lindam šokliuką, tikrai  thumbup.gif  pirkinys, nes vaikutis netabaluoja šokliuke į visas puses:) tikrai jį rekomenduoju thumbup.gif

o kur ji isigyti? na mes dar nesedim, bet jau norisi is anksto turet blush2.gif
Atsakyti
Mums sokliukas nelabai.Pasisupti jame megsta,o sokineti nenori.Pirmom dienom gerai buvo,o paskui nusibodo.
Atsakyti
o gal kas zinot toki sokliuka kur kabinasi ant staktos bet jis tik vin nu kaip i triusikus isistato ir pakabintas ,gal neaiskiai parasiau blush2.gif ar tok saugus ?
Atsakyti
nepatiko maniskiui, po poros kartu bandymo- pardaviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(editute @ 2007 07 14, 15:16)
o gal kas zinot toki sokliuka kur kabinasi ant staktos bet jis tik vin nu kaip i triusikus isistato ir pakabintas ,gal neaiskiai parasiau  blush2.gif ar tok saugus ?

o ko nesaugus? normalios firmos bus saugus. sako, kai kurie vaikai su tais kur plasmasinis lankas aplink - nagus nusidauzo. o manasis nesidauze, man tas su tik triusikais - rodos vakas i stakta gali apsidauzyt smile.gif nu cia manau nuo vaiko priklauso wink.gif pastebesit gi kaip jaucias wink.gif
Atsakyti
maniskis ir turejo sokliuka thumbup.gif dalykas
Atsakyti
dičkei tai labai patiko šoklys thumbup.gif , bet mažoji tai visaip priešindavosi kai bandydavau ją ten įkelt - nepatiko visai g.gif
Atsakyti
Maniškiui pasidarė nebeįdomus, kai pats pradėjo ropoti, tada jau nebenorėjo kabaluoti vienoje vietoje, reikėjo veiksmo. Tad dabar pasidžiaugia į svečius atėję maži vaikai, bet reiks jau parduoti, tik vietą kambaryje užimą blush2.gif Mes kabinome ne ant staktos, o ant balkio vidury kambario, tai jokios rizikos apsidaužyti pirštukus nebuvo, nes aplink nėra jokių baldų mirksiukas.gif
Atsakyti