Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

Sveikos mamytes,
nesenai pamaciau parduodama pastatom šokliuka. Pati turejau vyresneliui pakabinama sokliuka, o pastatoma pirma karta pamaciau ir dabar galvoju kuri geriau pirkti maziukui???? Padekit apsispresti ir pasidalinkit patirtimi!!!
Is anksto visoms dekoju uz nuomones ir atsiliepimus thumb_yello.gif
Atsakyti
o kur matei pastatoma? ir kokia kaina? ax.gif
o kas geriau tai net nezinau, pati dabar galvoju ar reikia jo vaikui aplamai ar ne? g.gif oo gal zinai ar reikia deti batukus dedant i sokliuka g.gif blush2.gif
Atsakyti
Maciau kur parduodama vaikiska technika, kaina 130 Lt. Del idomumo idedu nuoroda http://www.supermama...howtopic=221067
I pastatoma tai tikrai nereikia batuku nereika mirksiukas.gif
O ar reikia ar ne tai kiekvieno apsisprendimas, aisku galima ir be jo isgyventi, bet man tai labai palengvindavo gyvenima ax.gif sokinedavo valandom ir uzmigdavo ir mama galedavo ka nors nuveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
turejome ir toki ir toki, tas pastatomas buvo labiau kaip stovyne, o ant staktos super, maziui labai patinka, ir lengviau sokineja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2003 09 26, 21:59)
na tai mamkos dabar net nzn,ar pirkt ja ar ne?man kazkas sake,kad sokyne dar padeda stibreti klubo sanariukams,o mum kaip tik israse ta balna,nors jo niekada nenesiojom,nes tai gryniausia nesamone!!!tai kaip ten yra?ar padeda?

pirk paziurek kaip smagu
http://keep4u.ru/ful...1d62c7aa60d/jpg
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 08 26, 07:41)
Aciu. Kartais tiek ir tereikia, kad apsisprestum 4u.gif .

na musu lelius irgi nemego strikineti o paskui ka tu
http://keep4u.ru/ful...2c9842b9258/jpg
Atsakyti
mes abu tureome, tai pakabinamas visom keturiom geriau, thumbup.gif
Atsakyti
turim Lindam firmos šokliuką, tikrai thumbup.gif daikčiukas, nupirkau kai mažiui buvo 6 mėn , tai pradžioj tik strapsėdavo, o paskui kai pajuto ką su juo galima daryt, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
mažylei buvau nupirkusi šokliuką, bet ji kelis kartus pašokinėjusi nebenorėjo schmoll.gif tai teko parduoti, man atrodo, kad nelabai reikalingas toks daiktas ax.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kur bute pritvirtint sokliuka jei staktu normaliu ner g.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Labukas,
Šokliukai ne būtinai būna tvirtinami ant staktos. O jų yra ir su rėmu, bute tai nepamainomas dalykas, mano draugė turi. Bet ji parsivežė iš Anglijos. Ir mes norėtume tik gal kas žino kurioje parduotuvėje didesnis pasirinkimas?
Nes parsisiūsti pasirodo negalima verysad.gif

Na o babycenter labai fainas yra. smile.gif

Mamytės parašykite jai kokioje parduotuvėje matėte būsiu dėkinga. 4u.gif

Atsakyti
as irgi norejau pirkt , bet isgirdau keleta nuomoniu ir pvz, kade kartais vaikas pradeda kreipt pedute po to, tai dabar bijau ir pirk, nors mazius lb megsta sokinet
Atsakyti
QUOTE(Di. @ 2007 10 18, 08:32)
as irgi norejau pirkt , bet isgirdau keleta nuomoniu ir pvz, kade kartais vaikas pradeda kreipt pedute po to, tai dabar bijau ir pirk, nors mazius lb megsta sokinet

Visada prieš perkant panašius įrenginius reikia pasikonsultuoti su chirurgu. Nes mums pavyzdžiui gydytojas neurologas net patarė šokliuką, nes vaikiuko buvo žemas raumenų tonusas, o prie aukšto tonuso, jo nerekomenduoja drinks_cheers.gif

Dėl pėdučių irgi matyt reikia žiūrėt individualiai, maniškis kokius 4 mėnesius šokliuku džiaugėsi beveik kasdien. Nei su pėdučių statymu, nei dėl vaikščiojimo ant pirštų galų (ką irgi dažnai pripaišo šokliukui) problemų nėra.
Atsakyti