Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

Sveikos mamytes mirksiukas.gif

Norėčiau jūsų patarimoč kokį geriau rinktis šokliuką. Iš medžiagos ar kažką panašaus į šį user posted image?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andraja: 08 gruodžio 2007 - 22:43
O kam tos vaikštynės, ar be jų vaikščioti neišmoks biggrin.gif ? Juokauju... Kiek kalbėjau su gydytojais ortopedais, tai nė vienas nerekomendavo jos naudoti. O šokliukas gal ir nieko, jei trumpam, nes mums kineziterapeutė net vaiko kiloti aukštyn nerekomendavo, nes tada vaikas įtempia pėdutes - atvirkščiai liepė daryti pratimus, kurie atpalaiduotų pėdutes... Tai šokliuko irgi nerekomendavo... Ai, kažkaip natūraliai, be visokių -ynių ir -ukų išsiversim tikiuosi... Be to, man malonu užsiimti su vaiku pačiai... smile.gif
Atsakyti
As tai uz vaikstynes - mano abiems vaikams labai patiko jose buti, ir uzaugo abu tiesiom graziom kojytem smile.gif man atrodo, kad pas mus gydytojai nepagristai daug ka draudzia ar nerekomenduoja - gal taip yra del to, kad zmonems sunku persiorientuoti nuo senu iprociu prie siuolaikiniu naujoviu (prisiminkim pirmuosius pampersus - kiek buvo gydytoju sukavimu, raginimu, kad tik nenaudotume situ nesamoniu, kad vaikas turi augti su vystyklais ir pan.). O vaikiska technika, manau, is tikruju ne tik kad nekenkia (nes jei kenktu, seniai butu visur uzdraustos, butu publikuojami moksliniai straipsniai, pagristi tyrimais ir kt.), bet labai padeda tiek mamai (jei ji nori apsitvarkyti, uzkasti ar truputi atsipusti), tiek vaikuciui, kuriam tai pramoga, galimybe pazint pasauli, paciupinet dauguma daiktu, kuriuos siaip mato tik is tolo.
Atsakyti
Geriau rinktis tokios formos kaip sis, mes turejom tokios formos ir mums labai patiko,apdauzytu alkunes jei ne lektuvelis.
Atsakyti
geriau išviso nenaudoti šokliuko mirksiukas.gif taip man patarė kineziterapeutė 4u.gif
Atsakyti
Ir as uz vaikstynes thumbup.gif .Geras dalykelis.Pirmam vaikui buvom nupirke ir nieko-kojos tiesios,o ir vaiksciot pradejo anksti pats-9 men. biggrin.gif
Atsakyti
turėjom Lindam firmos šokliuką, tai jis tikrai puikus,rekomenduoju mirksiukas.gif nesimakaluoja vaikas,kaip pvz lėktuvėlio formos šokliukuose.
Atsakyti
ir as uz vaikstyne,labai geras pagalbininkas, nzn ka be ju daryciau clap.gif clap.gif clap.gif ,o sokliuko irgi noriu, bet jau manau neapsimoka jo ir pirkt... g.gif
Atsakyti
as taip pat uz ta kur kabinasi ant staktos, isivaizduoju, kaip maziukas sokinetu, bet jau manau neapsimoka ir pirkt g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 01 10, 18:01)
ir as uz vaikstyne,labai geras pagalbininkas, nzn ka be ju daryciau clap.gif  clap.gif  clap.gif ,o sokliuko irgi noriu, bet jau manau neapsimoka jo ir pirkt... g.gif

Sokliukas irgi labai geras daiktas, tik reikalingas praktiskai tuo pat metu, kaip ir vaikstyne (bent jau pastatomas), nes kai vaikas pradeda vaikscioti sie su daiktai lieka nuosalyje smile.gif Mums irgi buvo labai geri pagalbininkai, nes su tokia spirgute, kaip musu dukryte, butu labai sunku non stop zaisti, nei akimirkos nepasedi 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mano maze jau isaugo, parduodame sokliuka uz 100 lt, naujas kainavo 180. Gal kam reikia? 4u.gif As is kauno, bet galiu i vilniu atvezti.
Atsakyti
o koki turite sokliuka, pastatoma, ar pakabinama? Mum labai reiktu pastatomo, gal galit foto ikelti
Atsakyti