Įkraunama...
Įkraunama...

Šokliukai

mano abu bernai turėjo ir lakstė su vaikštynėm-nieko-kojos sveikos, tiesios. wink.gif o ir mano nervų sutaupyta wink.gif abu pradėjo vaikščioti metų laiko. Mano manymu tai geras ir naudingas daiktas. Ir mamai lengviau ir vaikui smagiau, kai gali iš paskos su vaikštyne lėkti. Tik vaikštynė turėtų būti ne už 45lt pirkta, kuri tuoj apsiverčia. Vat pirmam tokią padėvėtą buvom nupirkę-tai dažniau apsiversdavo, nes apačia siauroka buvo, o antram nepagailėjom pinigų ir nuirkom brangesnę-apačia plati-šansų apsiverst nėra, o ir stalčiai mažžiau prieinami buvo biggrin.gif nors tėvo kojines vistiek sugebėdavo po visą butą iš stalčiaus ištraukęs išvežiot biggrin.gif

beje, net ir aš pati dar atsimenu, kad turėjau ir augau su vaikštukais-tik jiems toli gražu buvo iki šiuolaikinių wink.gif tai tebu tik kažkoks metalinis rėmas su skuduru ir ratukais... g.gif
Atsakyti
Vaikutis butinai turi tvirtai sedeti, beto, geriau, kad butu jau pats atsistojes, kad moketu visa pedute stoveti ir atsispirti. Nors sokliuku gamintojai sako, kad gal nuo 5 men galima i sokliuka deti, realiai 8 men reiktu palaukt.
Cia is paskutiniu straipsniu tokia info wink.gif
Atsakyti
Labutis, buten vaikas sokliuke turi ne sedeti o stoveti. Naudoti galima nuo 6 men. Neapsirikite pirkdami, nes tikrieji sokliukai kurie yra kaip treniruokliai vaikuciams -firmos ABC DESING, HAUCK... ,kiek teko matyti lenku gamintoju gaminius - tai supynes pavadintos sokliuku. Vaikuciui sokliukas labai naudingas, treniruoja nugarytes, koju raumenis ir taip t.t. Sekmes.
Atsakyti
O ant manojo parasyta, kad galima nuo 4 men. g.gif Jei apie ta pati kalbame. Ar toks, kur iseda i tokius "triusikus" ir kabaliuoja, spyruokliuoja? As savaji isodinu ir jam laaabai patinka
Atsakyti
As manau jei gamintojas rekomenduoja ir jei tai zinoma vakaru kompanija, tuomet galima....atkreipkite demesi y orginalius patarimus gamintojo ,o ne y lietuviskus lipdukus.
Atsakyti
mano kudikis dar mazas, bet jau domiuosi tais sokliukais.kokiu firmu naudojate, ar jie patvarus, kokios kainos?
Atsakyti
Labai aktualu pasidarė, nes mano 2.gif nori sėdėti, tai planuoju pirkti vaikštynę. Mano Augustas turėjo ir kiti pažįstami vaikai. Geras daiktas. O sūpynėse irgi krypsta, vaikas spaudžiasi, linksta. Kaip ir maitinimo kėdutėse, jei ilgai būna. Svarbiausia sekti tinkamą vaiko padėtį ir bėgūno aukštį. Man trodo, kad tai saugu, nes vaikui drąsiau ir nenukrenta, be to rėmas neleidžia visko griebti, ne viską pasiekia. Vaikas pastovi, vėl pasėdi, pabėgioja.
Gal žinote kokios firmos reikia pirkti ir kokie geri, nelūžta?
Atsakyti
as savo dvynuks irgi nuo 6men, i vaikstynes idejau!Tiesa,girdejau,kad nerekomenduoja LT,bet kai augini dvynukus daznai visos taiykles negalioja,ir darai,taip,kad is vis susitvarkytum su vaikais,ir atvirksciai-nesukeltum pavojaus jiems,belaikydama viena,o kita tuo metu kur nusiverstu,nes abieju iskart neiseina paimti,ar prilaikant vaikscioti su abiem.Tai mums vaikstynes-issigelbejimas,o be to mazems labai patinka,tiesa mes jose bunam gan daznai ir ne labai trumpai.Net ir iki valandos laiko pabuna per karta...Bet nebekreipiu demesio-kai yra proga,istraukiu ir ant kilimo leidziu voliotis,viena jau ropoja,uztenka viskam laiko.Tikiuosi nebus sleivakojos,nes ir atrodo deda normaliai kojytes...
Atsakyti
Mum vaikstukai praverte kai buvo antrasis vaikelis,tai tikrai palengvina mamytes dalia. Dejom tai tik nuo kokiu 7-8 menesiu,jau dabar ir neprisimenu,trumpam iki pusvalandzio(retai tiek isbudavo). O vaiksciot pradejo 9 menesiu,tai i vaikstyne ikisdavau kad nelistu kur nereikia smile.gif . Siaip as manau kad vaikstukai labiau reikalingi teveliams o ne vaikeliams,demesiui nuo saves atitraukti rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis mamytes, as pastebejau nemazai straipsniu spaudoje, nuteikianciu pries vaikstukus.Paskaitinedavau ir galvodavau - daug kas yra perdeta...As savo suneli i vaikstukus ikeliau 5,5 men. juose praleisdavo tikrai nemazai laiko... Vaikstukai neapribodavo sunelio judejimo laisves,suteikdavo nemazai dziaugsmo! clap.gif Dabar mano vyrukui eina septinti metai,nei mes ,nei gydytojai jokiu kenksmingu vaikstyniu naudojimo pasekmiu nepastebejom! rolleyes.gif Ydomiausia,kad neigiama nuomuone tu mamyciu kurios nenaudoju vaikstuku...., savaime kyla klausimas ,- jei nenaudojote vaikstuku tai is kur zinote,kad tai kenksminga....?
Atsakyti
Labutis, ziurejau sokliukus ne perseniausiai, tai pagrinde - ABC DESING IR HAUCK. Kainos apie 130 lt...,gal yra ir pigesniu,bet neaiskiu gamintoju nesidomejau ir manau geriau tokiu nepirkti...,kaip ir vaikstyniu prigaminta nesilaikant jokiu standartu, paskui ir kyla diskusijos,ar vaikstyne kenksminga vaikuciui....iki sekmes
Atsakyti
Sveikos supermamos....Mūsų kažius irgi vaikštukuose nuo 5.5 mėn. ir neįsivaizduoju savęs - jei jų nebūtų.....Sūnelis mūsų - baaasiai aktyvus, jo pilna visur, salbiankėj, orkaitėj, netgi sesės stalčiuose.....Ir judėjimo laisvę jam suteikia vaikštynė. Kadangi mūsų vyrutis sveria jau 13kg, o po gimdymo aš vis dar jaučiu nugarą, tai geresnės išeities tai aš tikrai nemačiau......Oamžius, nuo kurio galima sodint, priklauso ir nuo vaiko išsivystymo..... kitas ir 6 mėn pats nesėdi, omūsiškis, jau atsistojęs apeidavo lovelę..... tai tiek....ŽIŪRĖKIT Į SAVO VAIKELIUS IR MATYSIT KAS JIEMS GERIAU....SĖKMĖS.
Atsakyti