QUOTE(mamaLina @ 2007 02 21, 18:14)
aš tai į tinginį dedu Animal crackers, visai neblogai gaunas.
O šiaip va toks klausimas pasistojo dėl to maisto. Ką lietuviško mėgsta amerikiečiai? Artėja Karlos gimtadienis, norėčiau ką nors pagaint ką Lietuvoj gamindavom, bet esu viską išbandžius ir jie tik iš mandagumo paragauja, pasako, kad skanu, bet ... Kažkas rašė, kad keptą duoną gardžiai valgė, bet aš kažkada buvau parsisiuntus Palangos duonos, skaniai prikepiau, bet skundės kad skonis per stiprus ir šiaip sunkus maistas ir ės rėmuo (heartburn). Mišrainėm irgi nesužavėti, vėl "per sunku". Gal esat pagaminus būtent appetizer'į, kuris būtų patikęs
As darau idarytus pomidorus (campari) su pikantiskom salotom arba vistienos su majonezu.
Tokie visai paprasti karsti sumustiniai irgi gerai eina (bagetes riekute, suris ir baziliko lapelis, dar galima plona riekute pomidoro uzdet)
Zuvis tesloje su majonezo ir citrinu sulciu padazu (galima ir paprasta tartar)
Mazyciai kotletai ant medinio iesmelio su marinuotais svoguneliais ir karnishonais.
Dar darau virtu bulviu blynus su grybu idaru (tokius irgi nedidelius kad pirstais galima valgyt butu) su lietuvisku grietines ir svogunu padazu dippingui.
Obuolio riekeles apvynioti su lietuvisku rukytu kumpiu (jei tokio neturi tinka ir prosciutto arba cappa

) Dar laseli majonezo galima det.
Tiek is tokiu lietuviskesniu dabar ant greituju atsimenu

Visada galima pamarinuot vistienos ir iskepus padaryt a la kebabus su darzovem...
Svarbiausia kad viskas butu mazom porcijom ir graziai patiekta