Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

meginau gamint tingini pagal bea recepta ir man jis lipnus liko,nesukietejo iki glo. Idomu kodel verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2007 02 22, 22:05)
meginau gamint tingini pagal bea recepta ir man jis lipnus liko,nesukietejo iki glo. Idomu kodel verysad.gif

idomu idomu... g.gif
as vakar dariau, man viskas super gavosi... thumbup.gif tik as gal sviesto maziau dejau, is akies.. blush2.gif bet sukietejo normaliai, nelimpa....
as tai manau, kad kartais amerikoniski produktai kalti del neisejusiu maistiaku... blush2.gif pvz kaip kad cepelinams ne visos bulves tinka, bet tinginiui tai nieko per daug gi nereikia... g.gif
o tu ilgai kaitinai sviesta su kondencovke? g.gif nes as tai ne... schmoll.gif

bandyk dar karta 4u.gif vistiek kazkada iseis.... mirksiukas.gif arba atvaziuok i svecius, pavaisinsiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2007 02 23, 07:05)

pamazinai sausainiu mirksiukas.gif man pirma karta irgi toks pats gavosi - nesukietejes, lipnus, tai kita karta dar daugiau sausainiu dejau ir dabar jau viskas thumbup.gif Siaip tai as juos is akies dedu - svarbu kad butu tirsta tirsta, net sunku maisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Specialiai Linuzei ir Elmai. biggrin.gif

Zemaiciu blynai

Reikia paruostos mesytes, isvirti gabala mesos, sumalti, prideti prieskoniu,imusti kiausini, zodziu paruosti idara. Isvirti bulves, jas sutrinti, ideti kiausini, sauksta krakmolo, druskytes. Formuoti is teslos blynus deti idara apvolioti miltuose ir kepti riebaluose.
Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
vienintelis klausimas, kokias bulvytes naudojai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 01 kovo 2007 - 03:24
O koks ten padazas? Taip skaniai atrodo... ax.gif Ir dar: kokia mesa tu naudoji?
Papildyta:
Pamirsau padekoti uz zemaiciu recepta - ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elma @ 2007 02 28, 20:35)
O koks ten padazas?  Taip skaniai atrodo...  ax.gif  Ir dar: kokia mesa tu naudoji?
Papildyta:
Pamirsau padekoti  uz zemaiciu recepta - ACIU 4u.gif

Tikrai taip, aciu 4u.gif . Padaziukas matau su krapukais , niam niam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 01 kovo 2007 - 04:12
QUOTE(* Linužė * @ 2007 02 28, 19:20)
vienintelis klausimas, kokias bulvytes naudojai?  4u.gif

Tiesa pasakius ten naudojau IDAHO bulves, bet is esmes tam dideles reiksmes neteikiu, vistiek jas sutrinu ir vistiek kose mirksiukas.gif

QUOTE(Elma @ 2007 02 28, 19:35)
O koks ten padazas?  Taip skaniai atrodo...  ax.gif  Ir dar: kokia mesa tu naudoji?

Ai as visaip man kaip uzeina. Vyras labai megsta jautiena(tipo neriebu), bet as ji apgaunu maisau puse kiaulienos su jautiena. Jeigu uzeina noras ir su vistienos idaru pasidarau smile.gif o padazas nieko blatno svoguniukai, krapiukai, sviestas, grietine, kartais grietineles dedu.... man kaip uzeina as megstu expermentuot.... susiviecia ir pasidarau ka nors ka tuo metu turiu saldytuve smile.gif 4u.gif
Labai knieti man anti pasikept kuria diena su idaru g.gif jauciu kad taip ir padarysiu rolleyes.gif (kepiau kazkada su apelsinu padazu nu tai nerealu kaip skanu buvo, noriu vel tokia pacia pasikept)
Atsakyti
o jus naudojat mesmale,ar yra koks kompaktishkesnis daiktas,arba gal kelias funkcijas atlieka netik mesa mala?
Atsakyti
QUOTE(OTA @ 2007 02 28, 22:16)
o jus naudojat mesmale,ar yra koks kompaktishkesnis daiktas,arba gal kelias funkcijas atlieka netik mesa mala?

As tai tokioj vienoj parduotuvej radau tokia user posted image bet sakiau dabar reikes nusipirkt tokia user posted image mano mama lietuvoj turi tai labai geras daiktas greitai ir gerai mala. smile.gif

Yra dar kokiu mazuciu user posted image bet as noriu elektrines greiciau ir nereikia dirbt is peties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 01 kovo 2007 - 07:33
sutinku,kad elektrine patogiau,bet jau gabaritai doh.gif,na nebent jei daznai naudoji,ir farsha pati gamini,ar zemaiciaiu blynus daznai kepi,tada tai jo.
nesu megeja apsikrauti daiktais,taigi tavo shpizine-rankine visai perpirkciau(juokauju),turbut maziausiai vietos uzima.
taip patrauke ant maisto gaminimo,kad teks kazka ishsirinkti,dar su "zemaitishkais" sugundei ir sheimyna juos megsta,dekui...
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2006 12 14, 18:57)
Vietnamese - style chicken breasts ( Better homes and Gardens - The new grilling book)

vakar kepiau vistiena sita thumbup.gif man labai patiko, labai padazas gera skoni priduoda vistienai thumbup.gif tik kita kart siek tiek maziau cukraus deciau smile.gif
Atsakyti