meginau gamint tingini pagal bea recepta ir man jis lipnus liko,nesukietejo iki glo. Idomu kodel

QUOTE(mazhulia @ 2007 02 22, 22:05)
meginau gamint tingini pagal bea recepta ir man jis lipnus liko,nesukietejo iki glo. Idomu kodel 

idomu idomu...

as vakar dariau, man viskas super gavosi...

as tai manau, kad kartais amerikoniski produktai kalti del neisejusiu maistiaku...

o tu ilgai kaitinai sviesta su kondencovke?

bandyk dar karta

QUOTE(mazhulia @ 2007 02 23, 07:05)

pamazinai sausainiu

Specialiai Linuzei ir Elmai.
Zemaiciu blynai
Reikia paruostos mesytes, isvirti gabala mesos, sumalti, prideti prieskoniu,imusti kiausini, zodziu paruosti idara. Isvirti bulves, jas sutrinti, ideti kiausini, sauksta krakmolo, druskytes. Formuoti is teslos blynus deti idara apvolioti miltuose ir kepti riebaluose.
Skanaus

Zemaiciu blynai
Reikia paruostos mesytes, isvirti gabala mesos, sumalti, prideti prieskoniu,imusti kiausini, zodziu paruosti idara. Isvirti bulves, jas sutrinti, ideti kiausini, sauksta krakmolo, druskytes. Formuoti is teslos blynus deti idara apvolioti miltuose ir kepti riebaluose.
Skanaus

O koks ten padazas? Taip skaniai atrodo...
Ir dar: kokia mesa tu naudoji?
Papildyta:
Pamirsau padekoti uz zemaiciu recepta - ACIU

Papildyta:

QUOTE(Elma @ 2007 02 28, 20:35)
O koks ten padazas? Taip skaniai atrodo...
Ir dar: kokia mesa tu naudoji?
Papildyta:

Papildyta:

Tikrai taip, aciu

QUOTE(* Linužė * @ 2007 02 28, 19:20)
Tiesa pasakius ten naudojau IDAHO bulves, bet is esmes tam dideles reiksmes neteikiu, vistiek jas sutrinu ir vistiek kose

QUOTE(Elma @ 2007 02 28, 19:35)
Ai as visaip man kaip uzeina. Vyras labai megsta jautiena(tipo neriebu), bet as ji apgaunu maisau puse kiaulienos su jautiena. Jeigu uzeina noras ir su vistienos idaru pasidarau

Labai knieti man anti pasikept kuria diena su idaru

QUOTE(OTA @ 2007 02 28, 22:16)
o jus naudojat mesmale,ar yra koks kompaktishkesnis daiktas,arba gal kelias funkcijas atlieka netik mesa mala?
As tai tokioj vienoj parduotuvej radau tokia

Yra dar kokiu mazuciu

sutinku,kad elektrine patogiau,bet jau gabaritai
,na nebent jei daznai naudoji,ir farsha pati gamini,ar zemaiciaiu blynus daznai kepi,tada tai jo.
nesu megeja apsikrauti daiktais,taigi tavo shpizine-rankine visai perpirkciau(juokauju),turbut maziausiai vietos uzima.
taip patrauke ant maisto gaminimo,kad teks kazka ishsirinkti,dar su "zemaitishkais" sugundei ir sheimyna juos megsta,dekui...

nesu megeja apsikrauti daiktais,taigi tavo shpizine-rankine visai perpirkciau(juokauju),turbut maziausiai vietos uzima.
taip patrauke ant maisto gaminimo,kad teks kazka ishsirinkti,dar su "zemaitishkais" sugundei ir sheimyna juos megsta,dekui...
QUOTE(Rutti @ 2006 12 14, 18:57)
Vietnamese - style chicken breasts ( Better homes and Gardens - The new grilling book)
vakar kepiau vistiena sita