Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(OTA @ 2007 03 01, 21:28)
sutinku,kad elektrine patogiau,bet jau gabaritai doh.gif

Matai as irgi galvojau kad jos gigantiskos ir tiesa pasakius deltos pacios priezasties ir nepirkau, bet dabar uzmaciau visai kompaktisku tokiu tai sakiau nusipirksiu yra tie kombainai virtuves tai dideli tokie, o situ elektriniu mesmaliu maciau netokiu ir dideliu, tik tai buvo senai ir dabar net nepamenu kur ju ieskot, bet prie progos mestelsiu aki, jei rasiu imesiu ir jums gal pravers 4u.gif
Atsakyti
aš tai praeitą savaitę parsisiunčiau mėsmalę iš sausagemaker.com . Kiek visokių seniai nevalgytų patiekalų prisigaminau. Šiandien pašteto labai skanaus pasidariau mm mm m
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 03, 02:04)
jei rasiu imesiu ir jums gal pravers  4u.gif

lauksiu...

jau buvau nulekus apziureti.lyg tokia pat buvo kaip tavo nuotraukoj,na tikrai ne is mazuju.tai siam kartui pasiskolinau rankine,na ziuresim kas gausis,kaip nekaip pirma karta ishbandysiu...

p.s kas megsta sriubas galiu parekomenduoti baigiant virti ideti lydyto surelio,na toks tepamas kaip Lt budavo.labai pagerina skoni.as perku lenkishkus su krapais ir svog. laishkais.
Papildyta:
QUOTE(mamaLina @ 2007 03 03, 02:36)
Kiek visokių seniai nevalgytų patiekalų prisigaminau.

prasom smulkiau,man kaip tik gamyba ant bangos biggrin.gif,kazin ar cia man vienai taip?
Atsakyti
QUOTE(OTA @ 2007 03 02, 04:28)
sutinku,kad elektrine patogiau,bet jau gabaritai doh.gif,na nebent jei daznai naudoji,ir farsha pati gamini,ar zemaiciaiu blynus daznai kepi,tada tai jo.
nesu megeja apsikrauti daiktais,taigi tavo shpizine-rankine visai perpirkciau(juokauju),turbut maziausiai vietos uzima.
taip patrauke ant maisto gaminimo,kad teks kazka ishsirinkti,dar su "zemaitishkais" sugundei ir sheimyna juos megsta,dekui...

Aš,faršą visada perku ir jis tikrai neblogas...žemaičių blynams faršą ruošiu taip-iš pirktinio faršo padarau frikadelias ir išverdu,pravėsusias frikadelias susmulkinu su rankomis pridedu prieskonių ir dedu į žemaičių blynus...

O,mėsmalę reikėtų kada prisiruošti nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2007 03 02, 08:56)
vakar kepiau vistiena sita  thumbup.gif  man labai patiko, labai padazas gera skoni priduoda vistienai  thumbup.gif  tik kita kart siek tiek maziau cukraus deciau  smile.gif

Dziugu, kad patiko. 4u.gif
Atsakyti
[quote=OTA,2007 03 03, 07:06]

p.s kas megsta sriubas galiu parekomenduoti baigiant virti ideti lydyto surelio,na toks tepamas kaip Lt budavo.labai pagerina skoni.as perku lenkishkus su krapais ir svog. laishkais.

Šiandiena viriau barksčių sriubą ir pabandžiau įdėti lydyto sūrio,tikrai skonį pagerina thumbup.gif Tik aš tą sūrį perku iš vietinių maisto parduotuvių ir niekuom jis nesiskiria nuo lietuviško,svarbiausiai,kad šviežesnis nei iš tų lenkiškų ar lietuviškų parduotuvių... mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai tas suris issilydo ....tai turetu tikrai skaniai gautis..... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2007 03 04, 00:28)
o tai tas suris issilydo ....tai turetu tikrai skaniai gautis..... essen.gif

Taip, išsilydo...tikrai neblogai gavosi essen.gif
Atsakyti
Nu tai ir aš apkrėsta epidemijos pasidariau tinginį. Dariau su shortbread cookies. Labai gerai tinka. 'Beveik kaip tikri'. hihihi.gif Gal kiek riebesni ir trapesni už tuos visokius 'Gaidelius'. Bet tinka. Ale kadangi 'pokeliai' ne tie, tai dėjau iš akies ir, matyt, pamažinau. Gal galit pasakyt, kiek gramų yra tam normaliam sausainių pokelyje?
Ir lietuviško sviesto pokelis - 100 g, ar ne?
Ir ar kondensuotas pienas labai turi sutirštėt?
Bet skaniai gavosi. Netgi nebyra, tik linksta. hihihi.gif
Manau, kad eksperimentuosiu. Laukiu patarimų, kaip ištaisyt klaidas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 03 04, 10:08)
Ale kadangi 'pokeliai' ne tie, tai dėjau iš akies ir, matyt, pamažinau. Gal galit pasakyt, kiek gramų yra tam normaliam sausainių pokelyje?
Ir lietuviško sviesto pokelis - 100 g, ar ne?

sausainiu, kuriuos as perku, svoris yra 180g.... dazniausiai tai ir buna Gaidelis, Sachmatiniai arba dar Pasveikinimas yra...
lietuvisko sviesto pokelis sveria 200g, as tai naudoju amerikietiska sviesta, tai dedu viena lazdele, is tu keturiu, esanciu dezuteje... ax.gif gaunasi tik 100g berods, bet as nemegstu sviesto tinginy.... blush2.gif
kai sviestas istirpsta, as sudedu kakava, ismaisau, ir tada supilu kondencuota... ir pakaitinu keleta minuciu, ant mazos mazos uzgnies, bet ne per ilgai.... negaliu sakyt, kad mase gaunasi tirsta.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 03 04, 11:59)
sausainiu, kuriuos as perku, svoris yra 180g.... dazniausiai tai ir buna Gaidelis, Sachmatiniai arba dar Pasveikinimas yra...
lietuvisko sviesto pokelis sveria 200g, as tai naudoju amerikietiska sviesta, tai dedu viena lazdele, is tu keturiu, esanciu dezuteje...  ax.gif gaunasi tik 100g berods, bet as nemegstu sviesto tinginy....  blush2.gif
kai sviestas istirpsta, as sudedu kakava, ismaisau, ir tada supilu kondencuota... ir pakaitinu keleta minuciu, ant mazos mazos uzgnies, bet ne per ilgai.... negaliu sakyt, kad mase gaunasi tirsta....  schmoll.gif

as visada naudodavau animal cookies, siandien darysiu su aguonele, o tas Balselio receptas man labai patiko, kur reikia piena pavirti. ir svieto dedu visai nedaug, oi tas tinginys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 03 04, 19:08)
Bet skaniai gavosi. Netgi nebyra, tik linksta. hihihi.gif
Manau, kad eksperimentuosiu. Laukiu patarimų, kaip ištaisyt klaidas.  4u.gif

nelabai jis sutirsteja.netgi sakyciau beveik ne g.gif siaip as jau dedu sausainius is akies - ziuriu kad butu sunku maisyt. tada thumbup.gif gaunasi.
Atsakyti