Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(wicked @ 2007 02 19, 23:00)
radau sita receptuka... jei cia tas....  ax.gif tik man tai nereikia jokiu razinu, jokiu vaisiu ar riesutu....  schmoll.gif aisku, skonio reikalas....  bigsmile.gif

Tinginys a la Bea's mama


taip taip as pagal sita darau thumbup.gif ir nededu jokiu priedu (o razinu isvis nemegstu biggrin.gif ) - man ir taip skanu tongue.gif
Atsakyti
Oi jūs tingininės... Pavydžiu jums, nes pati iki virtuvės nedaeinu. O vyras tokiais dalykais neužsiima (nes ten nėra mėsos hihihi.gif ). Tai va vakarienei - kepta kiaulienos nugarinė.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 02 21, 04:27)
Oi jūs tingininės... Pavydžiu jums, nes pati iki virtuvės nedaeinu. O vyras tokiais dalykais neužsiima (nes ten nėra mėsos hihihi.gif ). Tai va vakarienei - kepta kiaulienos nugarinė.

thumbup.gif Visur kazko tokio ieshkojau... tik shernui... Manau, kad tiks tas pats receptas, gal tik mesa reiks vyne ar kefyre pamirkyti, kad zverienos "smarve" panaikint...
Ode, turi ne vyra, bet auksa... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2007 02 21, 04:34)
thumbup.gif Visur kazko tokio ieshkojau... tik shernui... Manau, kad tiks tas pats receptas, gal tik mesa reiks vyne ar kefyre pamirkyti, kad zverienos "smarve" panaikint...
Ode, turi ne vyra, bet auksa...  biggrin.gif

Ech, kad tas auksas dar tinginį padarytų...

Ne ne, juokauju. Nevarau Dievo į medį. biggrin.gif

Amerikonkos, jūs kokius sausainius naudotumėt tinginiui, jei neturėtumėt rusiškų / lietuviškų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 21 vasario 2007 - 16:32
QUOTE(Ode @ 2007 02 21, 09:32)
Ech, kad tas auksas dar tinginį padarytų...

Ne ne, juokauju. Nevarau Dievo į medį. biggrin.gif

Amerikonkos, jūs kokius sausainius naudotumėt tinginiui, jei neturėtumėt rusiškų / lietuviškų?

zinok, as cia ir neturiu nei lietuvisku, nei rusisku, tai nusiperku paciu paprasciausiu pigiu, vaniles skonio sausainiu - jie saldesni, bet as idedu daugiua kakavos ir kazkip gerai iseina thumbup.gif . na, aisku, su liet ar rus geriau... ax.gif


ieskau gero lazanijos receptuko - prisizadejau brangiajam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 02 21, 14:32)
Amerikonkos, jūs kokius sausainius naudotumėt tinginiui, jei neturėtumėt rusiškų / lietuviškų?

O tu pabandyk su butter biscuits ar shortcrust pastry biscuits (tipo kapotos teslos sausainukai). Turetų tikti, nes tie rich tea manyčiau per skysti truputėlį, bet iš bėdos irgi tinka...
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 02 20, 21:27)
Pavydžiu jums, nes pati iki virtuvės nedaeinu.


kad man toki vyra, kuris manes i virtuve neileistu... hihihi.gif
Atsakyti
aš tai į tinginį dedu Animal crackers, visai neblogai gaunas.


O šiaip va toks klausimas pasistojo dėl to maisto. Ką lietuviško mėgsta amerikiečiai? Artėja Karlos gimtadienis, norėčiau ką nors pagaint ką Lietuvoj gamindavom, bet esu viską išbandžius ir jie tik iš mandagumo paragauja, pasako, kad skanu, bet ... Kažkas rašė, kad keptą duoną gardžiai valgė, bet aš kažkada buvau parsisiuntus Palangos duonos, skaniai prikepiau, bet skundės kad skonis per stiprus ir šiaip sunkus maistas ir ės rėmuo (heartburn). Mišrainėm irgi nesužavėti, vėl "per sunku". Gal esat pagaminus būtent appetizer'į, kuris būtų patikęs
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2007 02 21, 18:14)
aš tai į tinginį dedu Animal crackers, visai neblogai gaunas.
O šiaip va toks klausimas pasistojo dėl to maisto. Ką lietuviško mėgsta amerikiečiai? Artėja Karlos gimtadienis, norėčiau ką nors pagaint ką Lietuvoj gamindavom, bet esu viską išbandžius ir jie tik iš mandagumo paragauja, pasako, kad skanu, bet ... Kažkas rašė, kad keptą duoną gardžiai valgė, bet aš kažkada buvau parsisiuntus Palangos duonos, skaniai prikepiau, bet skundės kad skonis per stiprus ir šiaip sunkus maistas ir ės rėmuo (heartburn). Mišrainėm irgi nesužavėti, vėl "per sunku". Gal esat pagaminus būtent appetizer'į, kuris būtų patikęs



As darau idarytus pomidorus (campari) su pikantiskom salotom arba vistienos su majonezu.

Tokie visai paprasti karsti sumustiniai irgi gerai eina (bagetes riekute, suris ir baziliko lapelis, dar galima plona riekute pomidoro uzdet)

Zuvis tesloje su majonezo ir citrinu sulciu padazu (galima ir paprasta tartar)

Mazyciai kotletai ant medinio iesmelio su marinuotais svoguneliais ir karnishonais.

Dar darau virtu bulviu blynus su grybu idaru (tokius irgi nedidelius kad pirstais galima valgyt butu) su lietuvisku grietines ir svogunu padazu dippingui.

Obuolio riekeles apvynioti su lietuvisku rukytu kumpiu (jei tokio neturi tinka ir prosciutto arba cappa smile.gif ) Dar laseli majonezo galima det.

Tiek is tokiu lietuviskesniu dabar ant greituju atsimenu 4u.gif Visada galima pamarinuot vistienos ir iskepus padaryt a la kebabus su darzovem...

Svarbiausia kad viskas butu mazom porcijom ir graziai patiekta 4u.gif


Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2007 02 21, 19:14)
aš tai į tinginį dedu Animal crackers, visai neblogai gaunas.
O šiaip va toks klausimas pasistojo dėl to maisto. Ką lietuviško mėgsta amerikiečiai? Artėja Karlos gimtadienis, norėčiau ką nors pagaint ką Lietuvoj gamindavom, bet esu viską išbandžius ir jie tik iš mandagumo paragauja, pasako, kad skanu, bet ... Kažkas rašė, kad keptą duoną gardžiai valgė, bet aš kažkada buvau parsisiuntus Palangos duonos, skaniai prikepiau, bet skundės kad skonis per stiprus ir šiaip sunkus maistas ir ės rėmuo (heartburn). Mišrainėm irgi nesužavėti, vėl "per sunku". Gal esat pagaminus būtent appetizer'į, kuris būtų patikęs

Esu dariusi tokius sumuštinukus:

sumaišai tarkuotą fermentinį sūrį, smulkiai pjaustytą svogūną (galima ir be jo) ir žalią kiaušinį; tepi ant baltos duonos riekutės (aš naudoju French Baguette - ilgą ploną batoną) ir dedi sūriu žemyn į įkaitintą aliejų.

Sakė, kad labai patiko. Kai pasakiau, kad galima ketčupo užsidėt, tai sako, kam gadinti skonį? hihihi.gif

Dar esu dariusi pikantiškas salotas: tarkuotas sūris, česnakas, majonezas, virtas kiaušinis. Galvojau, sutepsiu ant duonos. Bet pritrūkau laiko, tai suėjo kaip 'dip'. hihihi.gif Iš principo tai tos pačios kiaušinio salotos (egg salad), kurias gamina ir valgo amerikonai, bet česnakas duoda savo - prie alaus tinka. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 02 21, 15:32)
Ech, kad tas auksas dar tinginį padarytų...

Ne ne, juokauju. Nevarau Dievo į medį. biggrin.gif

Amerikonkos, jūs kokius sausainius naudotumėt tinginiui, jei neturėtumėt rusiškų / lietuviškų?



QUOTE(laurechka @ 2007 02 21, 21:15)
O tu pabandyk su butter biscuits ar shortcrust pastry biscuits (tipo kapotos teslos sausainukai). Turetų tikti, nes tie rich tea manyčiau per skysti truputėlį, bet iš bėdos irgi tinka...



Aš,naudoju"bourbon creams"sausainius,pats tas tinginiui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 22 vasario 2007 - 10:39
4u.gif
Atsakyti