Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Ode @ 2007 04 24, 03:44)
Mes irgi kaip Danguolet darom. Bet man pačių pačiausia - mango salsa: mangas, raudonas svogūnas, kalendros, laimo sultys ir druskytė. essen.gif:



As kai buvau nescia su trecia tai labai sia salsa megdavau. Reiks vel pabandyt. Si salsa labai tinka prie zuvies kaip tilapija ....
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 04 21, 14:31)
Na as jau pripratau prie anglisko maisto ir kai gryztu i LT man nuo lietuvisko maisto pilve uraganas... blink.gif
O siaip daznai apsipirkinejam Lidlej, nes ten labai skanios desros, suriai, yra juodos rugines duonos, o be to viskas labai pigu.

mes t.p.dazni pirkejai Lidl.Ir desru ir duonos normalios nusiperkam.O pvz.kefyro,glaistytu sureliu vaikui,kumpio ar LT koldunu,tai turim cia Lietuvisku,rusisku ir lenkisku produktu parduotuvele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 04 24, 15:49)
mes t.p.dazni pirkejai Lidl.Ir desru ir duonos normalios nusiperkam.O pvz.kefyro,glaistytu sureliu vaikui,kumpio ar LT koldunu,tai turim cia Lietuvisku,rusisku ir lenkisku produktu parduotuvele thumbup.gif

vienas is privalumu gyvenant londone... turbut nera tokios tautos, kurios atstovo cia nerasi. lietuvisku parduotuviu N, net mano vyras lietuviskus baltija ledus taip pamego, kad tapo kasdieniu lietuviu parduotuves lankytoju.
ko tikrai pasiilgciau- varskytes, glaistytu sureliu, kefyro ir kartais rukyto kumpelio. del viso kito- mano skrandziui cepelinai ar zemaitiski blynai schmoll.gif net keista... seniau zemaitiskus mama kepdavo ir kepdavo, taaaip megau gal todel ir savo uzpakalio dydzio nekenciau
lotuliukas.gif
man patinka gyventi uzsienyje, nes tiek nauju nuostabiu skoniu galima atrasti. niekad nebuciau sugalvojus i mesa berti cinamono, gvazdikeliu ar muskato kartu, dabar, gaminu savo firmini guliasa su jais ir visiems ausys linksta bevalgant biggrin.gif
gaila, kad nurimo si temele... gal amerikoj kokios sventes? biggrin.gif ax.gif liudna be jusu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 04 26, 02:49)
vienas is privalumu gyvenant londone... turbut nera tokios tautos, kurios atstovo cia nerasi. lietuvisku parduotuviu N, net mano vyras lietuviskus baltija ledus taip pamego, kad tapo kasdieniu lietuviu parduotuves lankytoju.
ko tikrai pasiilgciau- varskytes, glaistytu sureliu, kefyro ir kartais rukyto kumpelio. del viso kito- mano skrandziui cepelinai ar zemaitiski blynai schmoll.gif net keista... seniau zemaitiskus mama kepdavo ir kepdavo, taaaip megau gal todel ir  savo uzpakalio dydzio nekenciau
lotuliukas.gif
man patinka gyventi uzsienyje, nes tiek nauju nuostabiu skoniu galima atrasti. niekad nebuciau sugalvojus i mesa berti cinamono, gvazdikeliu ar muskato kartu, dabar, gaminu savo firmini guliasa su jais ir visiems ausys linksta bevalgant biggrin.gif
gaila, kad nurimo si temele... gal amerikoj kokios sventes? biggrin.gif  ax.gif liudna be jusu... cray.gif



Svenciu tai lyg ir nera, tik daug pagimdziusiu ir daug gimdanciu yra, tai valgyt niekam nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 04 23, 19:45)
As salsa darau taip.

Romana tomatoes supjaustau kubeliais (galima juos paplikyti karstam vandeni apie 1 min kad odele nusiluptu) bet as nesicaskinu... sviezia "jalapenos" , irgi supjaustai smulkiai (uzsidek pirstines nes grauzia pirstus). Svoguna irgi supjaustai smulkiai (jei nemegsti svoguno kvapo palaikyk vandeni su ledukais). Svieziu "cilantro::apie gera sauja irgi susmulkini. Idedi druskytes pagal skoni, ispaudi sviezios citrinos sulciu. Palaikai saldytuve minimum apie 30 min. Man labai patinka su tostitos karstu vasaros metu.



QUOTE(Ode @ 2007 04 23, 22:44)
Mes irgi kaip Danguolet darom. Bet man pačių pačiausia - mango salsa: mangas, raudonas svogūnas, kalendros, laimo sultys ir druskytė. essen.gif:



QUOTE(danguolet @ 2007 04 24, 09:48)
As kai buvau nescia su trecia tai labai sia salsa megdavau. Reiks vel pabandyt. Si salsa labai tinka prie zuvies kaip tilapija ....

ACIU 4u.gif Jums mergaites uz receptelius essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas vakarienei siandien pas jus? Mano galvoje vejai pucia ir nieko nesumastau. Noriu kazko lengvo, nes karsta ir kartu sveiko, nes vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 03, 23:45)
Kas vakarienei siandien pas jus? Mano galvoje vejai pucia ir nieko nesumastau. Noriu kazko lengvo, nes karsta ir kartu sveiko, nes vaikams.

šaltibarščių biggrin.gif essen.gif mes šiandien valgėm vištienos suktinukus su smulkintais kiaušiniais sumaišytais su majonezu, druskyte ir pipiriukais viduje, ryžiais, chicken gravy ir krūva darzovių thumbup.gif diedas sekmadieniui tokios vakarienės užsiprašė ax.gif
Atsakyti
Receptuka prasom vistienos suktinuku. Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 04, 00:03)
Receptuka prasom vistienos suktinuku. Aciu  biggrin.gif

biggrin.gif
išmušu krūtineles kaip karbonadui, abi puses apibarstau vištienos prieskoniais ir dar pamušu, kad geriau įsigertų biggrin.gif kiaušinius supjaustau smulkiais kubeliais, įberiu pipiriukų, druskytės pagal skoni ir majonezo, jo nereikia per daug, mes kadangi neėdrūs, tik vieną kiaušinį naudojau, jam užteko arbatinio šaukštelio su kaupu mirksiukas.gif ta kiaušinio mase nelabai storu sluoksniu ištepu maždaug pusę išmuštos mėsytės ir tada vynioju. galus užtaisiau dantų krapštukais, na, kad nebutų jokių nelaimių ax.gif na ir viskas... dedi i keptuvę ir kepi. kadangi nenorim storėti- kepame alyvuogių aliejuje. skanaus jei susigundysite essen.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Mano mama kazkaip darydavo obuolius.... ispjaudavo viduri is virsaus ir idedavo cukraus ir kepdavo orkaiteje..... taip skanu budavo.... bet dabar kiek kartu bandziau kazkokia nesamones gainasi doh.gif Gal obuoliai blogi, gal orkaite parkarsta padarau g.gif As net nezinau ar geriau obuolius reikia nekarstoj orkaitej ilgai kepti, ar karstoje orkaiteje trumpai. Gal kuri patarima siuo klausimu turite ? Gal pacios taip obuolius darote ?
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 03, 17:45)
Kas vakarienei siandien pas jus?


nieko labai mandro.... blush2.gif padariau vistienos kotletukus visai paprastai, bulviu salia, nes MB kitaip nevalgo, ir salotu... skanu, greita, paprasta, ir nereikia jokiu dideliu sugebejimu thumbup.gif truksta man ryskiai fantazijos virtuvej.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 05 04, 02:50)
Laba diena. Mano mama kazkaip darydavo obuolius.... ispjaudavo viduri is virsaus ir idedavo cukraus ir kepdavo orkaiteje..... taip skanu budavo.... bet dabar kiek kartu bandziau kazkokia nesamones gainasi  doh.gif  Gal obuoliai blogi, gal orkaite parkarsta padarau  g.gif  As net nezinau ar geriau obuolius reikia nekarstoj orkaitej ilgai kepti, ar karstoje orkaiteje trumpai.  Gal kuri patarima siuo klausimu turite ? Gal pacios taip obuolius darote ?



Apie cukru ir obuolius tai nelabai zinua, as tik su varske darua obuolius orkaiteje, tai gal susigundysi. Ispjauni obuolio viduri viska ismeti ir kemsi varskes. Varske pries tai sumaisai su razinom, cinamonu, cukrum, gali kitokiu dziovintu vaisiu ideti, persiku, slyvu, vysniu arba spanguoliu..sukemsi ta mase i obuoli ir kepi 375 orkaiteje, kol obuoliai graziai paruduos...
Atsakyti