QUOTE(Ode @ 2007 04 19, 08:41)
Šiaip mano pagrindinė taisyklė - kuo mažiau ingredientų, tuo sveikesnis produktas.

QUOTE(danguolet @ 2007 04 19, 09:18)
O ar galetum daugiau aprasyt apie trans fat, kokiuose produktuose daugiausiai ju yra?Ir kiek tu skaitai kaloriju jau per daug?
P.S. Dekui uz nuoroda i Smart Bargain saita.
Papildyta:
O kaip del pieno (vaikam) ar irgi duodi whole ar 2%. Man pediatre patare 2% duot.
O kas del taisykles tai ir as vadovaujuosi tuom jei uzrasyta aiskiai sudety pvz. milk sugar ir t.t. tai man tas produktas yra naturaliausias. O jei ten ieina visokie carbon.....tai jau skeptiskai ziuriu.
Dar noriu paklaust kokios firmos jogurtus daugiausiai vertinat. (vaikam ir sau)
P.S. Dekui uz nuoroda i Smart Bargain saita.
Papildyta:
O kaip del pieno (vaikam) ar irgi duodi whole ar 2%. Man pediatre patare 2% duot.
O kas del taisykles tai ir as vadovaujuosi tuom jei uzrasyta aiskiai sudety pvz. milk sugar ir t.t. tai man tas produktas yra naturaliausias. O jei ten ieina visokie carbon.....tai jau skeptiskai ziuriu.
Dar noriu paklaust kokios firmos jogurtus daugiausiai vertinat. (vaikam ir sau)
Kiek as pastebejus tai daznai transfat buna saldytuose pusfabrikaciuose (kuriu taip ar taip beveik niekad neperku) ir visokiuose kepiniuose (duonos, muffins, sausainiai).
Kuo jie blogi gali pasiskaityti ciaTransfat
O del kaloriju tai as dazniausiai atsizvelgiu rinkdamasi tarp keliu tos pacios rusies produktu. Pvz. paprasta didele baltu miltu tortilla turi 200 kaloriju, o whole wheat tik 90. Rinksiuosi pastaraja...

Jogurtus mes perkam Danon Activia, All natural, Brown Cow

Piena mes su vyru geriam 1%, o Serena 2%. Nors siaip man pienas tai tik i kava... daugiau as jo niekur nenaudoju

QUOTE(pupa999 @ 2007 04 19, 19:55)
rudas cukrus geriau nei baltas, nes nera perdirbta iki nerealau lygio, t.y. naturalesnis rudas.
Ne visai taip. Rudas cukrus yra tas pats, lygiai tiek pat perdirbtas baltas cukrus... tik i ji ideta molases... Maziau perdirbtas ir sveikesnis yra raw sugar (tas kristalinis toks)