net atsimenu pameni gal ta vaisine sriuba kaip budavos darzelyje(nezinau ar lankei ji ), tai as tik makaronus isrinkdavau Cia daugiau gal desertui priskirsiu sita sriubyte
Jau zinau koks mano sekantis patiekalas bus aciu sita sman patiks oi patiks
bet pirm antis iskept turi, nes dar vis marinuojasi antra para siandien arba ryt kepsiu tik apelsinu reikia varyt nusipirkt
Nu isivaizduoji as taip megstu bulves esu bulvine isvis, kiekviena diena jas valgau as be ju net negaliu bet tu saldziu bulviu as nemegstu, net visada sakau kas jas dryso pavadinti bulvemis jeigu jos saldzios as geriau tuos ryzius su riesutais kur kazkuriame irgi jusu recepte buvo panaudosiu
žiauriai skanų ir pigų patiekalą vakar pasidariau. Vištienos kotletus. Nusipirkau Walmarte 10 lb maišą vištos kulšelių, tipo ketvirčių tokių už 5$ !!! Aišku visko nesunaudojau, bet nulupau odą, susimaliau 4 ketvirčius, įdėjau du gabaliukus paprastos baltos duonos, piene nemirkiau, kepinto svogūno, druskos, pipirų, viską sumaliau, padariau kotletukus, pavoliojau džiūvesėliuose, truputį pakepiau keptuvėj iš abiejų pusių, paskui į puoduką, grietinės, sviesto ir kokias 45 min. tušinau ant mažos ugnies. Makaronai + marinuoti burokėliai. Negalėjau pati patikėt kaip skaniai gavosi.
I sveikatele man istikro is paukstienos tai antis pati skaniausia, nezinau nor sji ir riebi skaitosi, bet isbega bekepant is jos daug, bet man tas pakepes riebaliukas mmmmm aplamai kinieciu restorane beja lietuvoj visada imdavau ta crispy duck (su sesamo seklom berods), nerealu mmmm with honey sauce (ta ir namie galima tikrai pasidaryti kita syki sakiau ir medaus ant virsaus uzpildsiu dar skaniau bus )