Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(mamaLina @ 2007 04 07, 17:42)
žiauriai skanų ir pigų patiekalą vakar pasidariau. ...

thumbup.gif tikrai ir pigu ir skanu... is netgi atshale tie kotleciukai skanus., nes nera to rieblo, kuris yra ne vistienos farshe.. galima "sumustiakus" is ju daryti.. perpjauni per puse kotleta, and bulkos baltos.. nu ir koki agurka-pomidora.. paprasta, sotu ir skanu.. ipac i kelione patogu iduoti
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2007 04 08, 22:02)
As net mama pasikvieciau i tavo vyrelio virtuve ax.gif Ji suzaveta wub.gif

Ode, pasikartosiu blush2.gif tavo vyrelis one of the best's   thumbup.gif kai saka smile.gif

Nujau nujau, prašom be garsių ovacijų. biggrin.gif

Puiki_mamyte, pastebėjau, kad saldžios bulvės yra vienas iš produktų, kurį žmonės arba mėgsta, arba ne. Per vidurį nėra. Nors keista - juk skonis panašus į morkos... unsure.gif
Nu bet galima juk netraktuoti jos kaip bulvės. Tebunie YAM'as biggrin.gif Juk iš jo cepelinų nedarysi. Man kaip tik patinka ta salduma - prie paukštienos ar kiaulienos - pats tas.

O mano vyrelis Velykų savaitgalį pasidarbavo iš peties...
Maršalo kotletai

O Velykoms:
Antis su obuoliais

Bučkis jam už tai, o tai vis galvoja, kad aš to neįvertinu... hihihi.gif essen.gif:
Atsakyti
Klausyk Ode kokia jus vistiena perkat kad krutines buna su tuo kauliuku nuo sparniuko g.gif as nemaciau niekur kad taip parsiduotu g.gif nes nejaugi pirksiu cielas vistas tai tik dvi krutineles su tais sparniukais bus doh.gif parasyk kaip vadinasi gal as nepastebejau tiesiog, darysiu kita syki kijevo kotletukus su kauliukais gal geriau issimus ta krutinele, nes tas kur perku gigantiskas tai kol ismusi baisiai storos..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 11, 07:21)
Klausyk Ode kokia  jus vistiena perkat kad krutines buna su tuo kauliuku nuo sparniuko  g.gif as nemaciau niekur kad taip parsiduotu  g.gif nes nejaugi pirksiu cielas vistas tai tik dvi krutineles su tais sparniukais bus  doh.gif parasyk kaip vadinasi gal as nepastebejau tiesiog, darysiu kita syki kijevo kotletukus su kauliukais gal geriau issimus ta krutinele, nes tas kur perku gigantiskas tai kol ismusi baisiai storos.....  4u.gif

Parašysiu ir čia, kad neliktų be atsako. biggrin.gif
Ne, krūtinėlių su sparniuko kauliuku nebūna. Mes iš vištos pjaunam. smile.gif
Atsakyti
Ode - tavo vyras tikras lobis bigsmile.gif Pasiseke moteriskei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 04 11, 00:47)

Maršalo kotletai

O Velykoms:
Antis su obuoliais

Bučkis jam už tai, o tai vis galvoja, kad aš to neįvertinu... hihihi.gif essen.gif:

jau tie marshalo kotletukai bigsmile.gif net seile nutiso ish pacio ryto doh.gif
Atsakyti
Ka gi, bandysiu parasyti Zirniu sriubos recepta, musu *Linuzes* pageidavimu rolleyes.gif

Zirnius is ryto uzsimerkiu (i silta vandeni) kokiom 3-4 valandom.

I puoda sumetu sviezius kiaulienos kauliukus. Kai jau kauliukai suminksteja, tada suverciu bulves (bulviu daug nereikia) ir morkas (as jas sutarkuoju per burokine tarka). Paskui suverciu ismirkytus zirnius. Na, o visi kiti prieskoniai tai jau pagal skoni wink.gif Siek tiek druskytes, juodu pipiriuku. Mes labai megstam paprika, tai ji pas mus 'eina' beveik visur smile.gif Dar labai tinka petrazoles, arba sviezus krapai.

Zirniu nepagailek,nes sriuba turi pasidaryti blandi. Tai toks greitas ir paprastas musu Zirniu sriubytes receptelis mirksiukas.gif Skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2007 04 14, 16:43)
Ka gi, bandysiu parasyti Zirniu sriubos recepta, musu *Linuzes* pageidavimu rolleyes.gif

Zirnius is ryto uzsimerkiu (i silta vandeni) kokiom 3-4 valandom.

I puoda sumetu sviezius kiaulienos kauliukus. Kai jau kauliukai suminksteja, tada suverciu bulves (bulviu daug nereikia) ir morkas (as jas sutarkuoju per burokine tarka). Paskui suverciu ismirkytus zirnius. Na, o visi kiti prieskoniai tai jau pagal skoni  wink.gif Siek tiek druskytes, juodu pipiriuku. Mes labai megstam paprika, tai ji pas mus 'eina' beveik visur smile.gif Dar labai tinka petrazoles, arba sviezus krapai.

Zirniu nepagailek,nes sriuba turi pasidaryti blandi. Tai toks greitas ir paprastas musu Zirniu sriubytes receptelis mirksiukas.gif Skanaus essen.gif

Kajotuk, aciukas , kad pasidalinai 4u.gif Atrodo bus labai skani sriubyte essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 15 balandžio 2007 - 00:30
QUOTE(Ode @ 2007 04 10, 23:47)
Puiki_mamyte, pastebėjau, kad saldžios bulvės yra vienas iš produktų, kurį žmonės arba mėgsta, arba ne. Per vidurį nėra. Nors keista - juk skonis panašus į morkos...  unsure.gif
Maršalo kotletai

O Velykoms:
Antis su obuoliais

Del saldziu bulviu sutinku, man jos pfe schmoll.gif ir tikrai arba patinka arba ne, viduriuko nera.... Niu benent MB jam daug yra tokiu patiekalu, kur per viduri, jei nera daugiau ka valgyti, tai valgo, o man tai per prievarta nesukis.... jei ne tai ne wink.gif

Nuziurejau anties receptuka.... darysiu ta pati bet su vista, nes antis kazkokia isdziuvus gaunasi (nors as niekad jos nedariau, bet kitur teko ragauti tongue.gif )

O kaip as tokio vyro noreciau.... manasis tai tik pagal nurodymus padaro ir tai klausimu iskyla, pvz.: kur tas ar tas stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 04 16, 20:47)
Del saldziu bulviu sutinku, man jos pfe  schmoll.gif  ir tikrai arba patinka arba ne, viduriuko nera.... Niu benent MB jam daug yra tokiu patiekalu, kur per viduri, jei nera daugiau ka valgyti, tai valgo, o man tai per prievarta nesukis.... jei ne tai ne wink.gif

Nuziurejau anties receptuka.... darysiu ta pati bet su vista, nes antis kazkokia isdziuvus gaunasi (nors as niekad jos nedariau, bet kitur teko ragauti  tongue.gif  )

O kaip as tokio vyro noreciau.... manasis tai tik pagal nurodymus padaro ir tai klausimu iskyla, pvz.: kur tas ar tas stovi  lotuliukas.gif

as tai nepamenu kada savo vyra paskutini karta maciau virtuvej. Nu zinau pati kalta, kaip mano sesuo sako, nereikejo issilepinti....
Atsakyti
Maršalo kotletai

O Velykoms:
Antis su obuoliais

[/quote]
Nu ir skanumynai....essen.gif
Ode,as tau baltai pavydziu.Tikrai.Jezau ir restoranu nereikia.... bigsmile.gif Viskas namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2007 04 16, 20:12)
Ode,as tau baltai pavydziu.Tikrai.Jezau ir restoranu nereikia.... bigsmile.gif Viskas namie thumbup.gif

Kokie dar restoranai - man gi bliūdus reikia suplauti, ir taip nemažai bliūdų! lotuliukas.gif
Et, nu bet ką aš čia - aišku, kad neblogai gyvenu. nail.gif Tik va problema - tuoj nebežinosiu, kaip pačiai sumuštinį susitept. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 17 balandžio 2007 - 05:11