Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(maxiulle @ 2006 06 24, 09:09)
niu ner teisybes cia su tom krutinem! ziuriu daugumai, kuriu dideles dar padidejo, o mazos sumazejo. mano pries gimdyma buvo labai normali, nedidele: B kazkur, bet pakankkamai stangri, zodziu, buvau patenkinta. o dabar tai kas ryta ima nervas, kai seguosi liemenuka, visas padidejimas jau senai praejo ir liko daug mazesne nei buvo ir tokia minksta. jau net apie operacija kyla mintys, nes jokie liemenukai nepadeda schmoll.gif  g.gif

Mano situacija lygiai tokia pati. Jau mane ir depresija imt pradeda kai i veidrodi paziuriu. Pas mane dar ir strijos nestumo metu atsirado. Jeigu negalvociau, kad dar antro vaiko noriu, turbut siandien begciau operacija daryt (jeigu pinigeliu butu ax.gif )
Atsakyti
Pas mane buvo normali krutine, tai kai baigiau maitinti sumazejo vienu dydziu. O drauges buvo siek tiek mazesnes uz mano-tai jos padidejo (bet ji nemaitino).As tai apsipratau su esama situacija (kai bunu su rubais lotuliukas.gif ), jei ne tos strijos tai dar butu lyg ir pakenciama blink.gif
Atsakyti
smile.gif .....joooo, panasu, kad dauguma panasios minty kankina....As sava pries nestuma irgi didziuotis galejau - nediduke, bet stangri.....o dabar- padidejimas akivaizdus, bet stangrumo ne zenklo verysad.gif ....gerai, kad nors vyras paguodzia, ale jam tai visai nesvarbu..... nors zinot, kokie tie vyrai kartais melegeliai buna.....

O del plastines ir striju isnykimo - man dar reiks ilgokai luktelt, kai antras mazulis gims....
Atsakyti
Gimdziau pries 5 metus, o mano krutine tokio pacio dydzio kaip ir pries nestuma ax.gif
Atsakyti
Pas mane buvo mažurės,o dabar didesnės,bet sugliabusios ir i šonus nudribusios verysad.gif
Visai netokios kaip ankščiau schmoll.gif
Atsakyti
as ir taip negalejau pasigyrti didele krutine,o po gimdymo, tai yra vaiko maitinimo isvis sumazejo verysad.gif na bet ka padarysi,teisingiau ko nepadarysi del vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane pries nestuma buvo C dydis,toks liko ir nustojus maitinti,tik stangrumo tai jau visai neliko,atsigulu ant nugaros ir sukrenta i pazastis lotuliukas.gif .Nebegaliu kaip nervina,dar naiviai tikiuosi,kad atsiras ten riebaliuku,nes sportas mano situacijoj ko gero jau nebepadetu.
Atsakyti
mano irgi nebuvo didelės, galima sakyti pagal mano kūno sudėjimą normalios, maitinau vaiką tik du mėnesiu, bet to pakako, kad jos suminkštėtų, dydis liko toks pat, bet nervina tie du drebučių kalneliai blink.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos,mamytes smile.gif pasidalinsiu viena problemele ,nesenei baigiau maitinti is kruties dukrytei 7,5men .beje cia mano antroji kuria maitinu ,sunu maitinau 1,5metu mirksiukas.gif krutine islikus buvo grazi,o dabar kaip pas spanieli doh.gif ir as taip pergyvenu nezinau ka ir daryti,nejau ji tokia ir liks, g.gif gal kas zinote kokiu priemoniu,ar patarimu.,laukiu pasidalinimo kaip pas jus tie reikaliukai klostosi 4u.gif
Atsakyti
jooo doh.gif geras klausimas
manau tik sportas, sportas ir dar karta sportas gali kazkiek padet atstatyt forma. daugiau turbut niekas g.gif
Atsakyti
aciu g.gif
,dela smile.gif malonu ,kad kazkas atsiliepe,maniau,kad niekam neidomi si skausminga tema schmoll.gif tu,teisi turbut tik sportas thumbup.gif ,namie darau kelis pratimukus,bet kol kas rezultatu jokiu schmoll.gif daugiau negryz turbut i tokia forma kokia buvo,besansu doh.gif turbut jau teks susutaikyt su tuo,ir priimt kaip yra,svarbu vyrui gerai rolleyes.gif sake myli mane visokia wub.gif ir nera cia jokios tragedijos,ech pagalvoju man svarbu tai,kad dukryte maitinau ir tuo didziuojuos,svarbu ji gavo nemazai mano pienuko,ir tai yra turbut svarbiausia rolleyes.gif as viska atiduociau savo vaikuciams,kad tik jiems butu gerai ax.gif nesuprantu tik tu moteru,kurios turi savo pieno ir nemaitina,bijo susigadint krutis unsure.gif
Atsakyti
mano krūtinė šiaip jau buvo labai didelė, o dabar, kai maitinu, tai dar labiau padidėjo. Vis tikiuosi, kad kai baigsiu maitint savo Driežutį, kad ji nors šiek tiek sumažės... O be to jaučiu, kad krūtys pasidarė tokios labai minkštos ižinoma, kad nukarę, visiškai nebe tokios, kokios buvo prieš gimdymą verysad.gif Tkriausiai gerai veiktų apsipylinėjimas kontrastiniu dušu, bet truputį baugu, kad neperšaldyčiau netyčia... Bet kai mūsų Driežiuką paskiepys, mes planuojame eit į baseiną ir tikiuosi, kad tai nors kiek pagelbės.
Atsakyti