Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

nezinau, kazkokiu stebuklingu priemoniu, manau, nera. mano krutine buvo smarkiai padidejus nestumo ir zindymo metu, o paskui sumazejo po visu motinisku pareigu. dydis gal ir liko toks pat, kaip ir pries nestuma, bet forma gerokai prastesne schmoll.gif is pradziu pergyvenau, paskui kazkaip apsipratau. su liemenuku ir su rubais atrodo taip pat kaip ir bet kurios negimdziusios moters, o nusirengusia mane mato tik moetrys sporto klube, kuriom nesvarbu kaip as atrodau ir mano vyras, kuriam as grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
jooo,merginos,skaudi tema...mano ir taip buvo maza krutinuke pries visa gimdyma,bet forma buvo bent grazi apvali,o dabar kazkokios syskos kabo....cia mano didziausias kompleksas...aisku,vyras sako atseit jam gerai ir taip,bet....mano savikritika nesikeicia.kiekviena sviesu ryta vos pabudus,jei naktinuku sleikutes smukteli kad atsidengia krutine,stengiuos prisidengti,nes nekoks vaizdelis man kas ten kazkaip kabo.kaip sakoma,pateptum su zelionka ir nukristu...
Papildyta:
deja krutine grazi tik pas tas,kuriu krutyse daugiau riebalinio audinio ir nieko ten nepakeisi kitaip.o kai pas mane tik skura beliko,tai tik tramdau save ir stengiuosi nekreipti daug demesio,bet deja....sportas,jei pratimai per daug aktyvus ir didelio kruvo,krutines nepakeis,nebent padidins SIEKTIEK VOS VOS krutines raumeni,kuris yra ciutciut auksteliau,gal taps vos platesne krutine,bet ne krutys,juk pacios krutys tai ne is raumens...jo,bandau dar kontrastini dusa,ir plaukimas nepakenks.jau geriau bent kazka daryti ir nematyti dideliu rezultatu nei nedaryti nieko ir pergyventi.....
Atsakyti
nu tu juremarija ir prajuokinai truputi mane lotuliukas.gif cia tu su ta zelionka nejuokauk....einasau...kazkaip gera bairi suskelei thumbup.gif is vienos puses tai tikrai prisigalvojam jau net visokiu nesamoniu,man jau kilus buvo mintis operacija gal darytis g.gif bet kaineles nuo 8-10 tukstanciu kainuoja nors as visada buvau uz naturaluma,as ir namie slepiu savo krutis kazkaip kompleksuoju o ypac kaip su vyru meile uzsiemam tai tik ir bijau kad nepriliestu blush2.gif ech g.gif
Atsakyti
taip taip,man visiskai taspat.turbut mes delto ir prisigalvojam visokiu juokeliu sau ir kitiems palinksminti, kad istikruju neapsiverktume,kaip sako, cia juokas pro asaras...nu bet ka dar daryti...o kiek asaru naktim,kai niekas to negirdi pralieju,ir visus meiles zaidimukus visa tai gadina,nes kazkaip atrodo,kad jei jau tureciau bent vienu dydziu didesne ar bent pilnesne krutine,tai oi kokia lovoj sustra vyrui pasirodyciau,bet tai ka ten sneket...vat mes visos tokios,nu vistiek susirandam delko save panervint pasriubaut...sadamado mes sau...
Atsakyti
As dar maitinu, bet matau, kad faizdzelis darosi nekoks (kai vaikas pienuka isvalgo). O man tikrai buta ko gailetis - turejau (deja:() tikrai grazia krutine. Ir daugelis mano palaidiniu ta pabrezdavo. Dabar reiks jas kisti giliai spynton ir pirkti "golfus" su aukstu kaklu... g.gif
Tik viena guodzia - cia kazkas rase apie riebalini audini. Tai va, sito gero pas mane po gimdymo uztektinai, gal liks nors kiek ir ten... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juremarija @ 2006 08 09, 20:12)
taip taip,man visiskai taspat.turbut mes delto ir prisigalvojam visokiu juokeliu sau ir kitiems palinksminti, kad istikruju neapsiverktume,kaip sako, cia juokas pro asaras...nu bet ka dar daryti...o kiek asaru naktim,kai niekas to negirdi pralieju,ir visus meiles zaidimukus visa tai gadina,nes kazkaip atrodo,kad jei jau tureciau bent  vienu dydziu didesne ar bent pilnesne krutine,tai oi kokia lovoj sustra vyrui pasirodyciau,bet tai ka ten sneket...vat mes visos tokios,nu vistiek susirandam delko save panervint pasriubaut...sadamado mes sau...

nu jo tokios mes jau esam jautresnes nei vyrai unsure.gif vyrai tai is vis del nieko nekompleksuoja o jei ta ir daro mes to nezinom ir nematom.tai vat kas liecia meiles zaidimukus tai labai daug kas pasikeite,anksciau buvau tokia aistringa tokia gundytoja wub.gif o dabar tik tamsoj liepiu net telika isjunkti,kad neapsviestu manes ir isbleso mano aistra kazkaip,vyras ir pats sako anksciau buvai tokia anokia kas nutiko ? verysad.gif o as aisku pasiteisinu,kad pavargus ,nakti dar keltis reiks prie mazyles,istikruju kaip pagalvoji labai negerai darau,bet tik ateina vakaras ir vel tas pats verysad.gif ir kodel mes taip stipriai viska imam i sirdi schmoll.gif tokios jau matyt esam ypac kaip sedi namuosesu vaikeliu ir tas pasitikejimas savim kazkur dinksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gentle @ 2006 08 09, 22:56)
As dar maitinu, bet matau, kad faizdzelis darosi nekoks (kai vaikas pienuka isvalgo). O man tikrai buta ko gailetis - turejau (deja:() tikrai grazia krutine. Ir daugelis mano palaidiniu ta pabrezdavo. Dabar reiks jas kisti giliai spynton ir pirkti "golfus" su aukstu kaklu... g.gif
Tik viena guodzia - cia kazkas rase apie riebalini audini. Tai va, sito gero pas mane po gimdymo uztektinai, gal liks nors kiek ir ten... rolleyes.gif

Gente tu dar labai nepergyvenk,pas tave pirmas vaikelis gal dar taip nesusigadins, g.gif tik stenkis kol dar maitini nesioti liemenele ir diena ir nakti,nes raumenukui bus lengviau ta pienuko svori islaikyti.man po pirmo sunaus krutine buvo islikus grazi nors maitinau 1,5metu jau galvojau bus sakes, doh.gif tik biski sutrukinejo,bet putli ir liko,o dabar po antrosios ismaitinau 8men,vajezau doh.gif sakau kaip pas spanieli lotuliukas.gif irgi visi rubai pas mane su giliom iskirptem visada megdavau pabrezt krutine,turedavau ka parodyt,o dabar paskesta kazkur rubu gilumoje,namie vaikstau ir vis zvilkcioju i veidrodi,ar labai jau baisiai atrodau blink.gif vyrui net visokiu priekaistu prisigalvoju,kaip ziurim telika rodo kokia moteri grazia krutine sakau grazi ane;sako nu jo cool.gif o as tikiuosi atsakymo kaip anksciau pas tave man grazesne wub.gif dabar jau to negirdziu schmoll.gif tik kaip isprovokuoju atsakymo gaunu;nu viskas cia pas tave normaliai yra ko tu nori,bet man to negana schmoll.gif as vistiek zinau kaip vyrams svarbu pasididziuoti ir pasigrozeti moters krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 10, 10:32)
Gente tu dar labai nepergyvenk,pas tave pirmas vaikelis gal dar taip nesusigadins, g.gif tik stenkis kol dar maitini nesioti liemenele ir diena ir nakti,nes raumenukui bus lengviau ta pienuko svori islaikyti.man po pirmo sunaus krutine buvo islikus grazi nors maitinau 1,5metu jau galvojau bus sakes, doh.gif tik biski sutrukinejo,bet putli ir liko,o dabar po antrosios ismaitinau 8men,vajezau doh.gif sakau kaip pas spanieli lotuliukas.gif irgi visi rubai pas mane su giliom iskirptem visada megdavau pabrezt krutine,turedavau ka parodyt,o dabar paskesta kazkur rubu gilumoje,namie vaikstau ir vis zvilkcioju i veidrodi,ar labai jau baisiai atrodau blink.gif vyrui net visokiu priekaistu prisigalvoju,kaip ziurim telika rodo kokia moteri grazia krutine sakau grazi ane;sako nu jo cool.gif o as tikiuosi atsakymo kaip anksciau pas tave man grazesne wub.gif dabar jau to negirdziu schmoll.gif tik kaip isprovokuoju atsakymo gaunu;nu viskas cia pas tave normaliai yra ko tu nori,bet man to negana  schmoll.gif as vistiek zinau kaip vyrams svarbu pasididziuoti ir pasigrozeti moters krutine 4u.gif

Dėkui už palaikymą! Tu žinai mane dar guodžia tai, kad aš turiu vieną pavyzdį prieš akis. Ogi, turiu aš draugę, kuri dar nėra gimdžius, bet pas ją su krūtine, na žiauriai nekas - tiesiog du nukarę (po kokius 2 cm) odos lopynėliai (tikrai!). Čia gilioj jaunystėj drastiškai greitai mesto svorio padarinys. Bet vyrų pas ją, kaip šieno ir niekam nemotais tie du nukarę odos lopyneliai lotuliukas.gif Ir jai kažkodėl niekad nekilo jokių kompleksų dėl to. Matomai vyram, tai neesminis dalykas ir gal jie tikrai nemeluoja sakydami, kad viskas ten pas mus gerai. Turbut, vis gi, svarbiausia mūsų spindinčios akys lotuliukas.gif Taip, kad, merginos, šalin kompleksus! lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinot,merginos,kai pagalvoji,net jei musų vyrai ir meluoja sakydami,kad pas mus viskas gerai,tai juk visdelto irgi gerai.galbut tai šventas melas...kad ir kaip mes to laukiam ar tikimes kad jie kartos tai be galo, kasdien ar 24 val.per para,jie juk nemoka to daryti,pas juos smegenys kitokios,jiem juk atrodo,pasake karta ir turi pakakt visiem metams.....nu aisku ne visi juk taip daro...bet tikrai dauguma.
Atsakyti
QUOTE(juremarija @ 2006 08 10, 15:26)
Žinot,merginos,kai pagalvoji,net jei musų vyrai ir meluoja sakydami,kad pas mus viskas gerai,tai juk visdelto irgi gerai.galbut tai šventas melas...kad ir kaip mes to laukiam ar tikimes kad jie kartos tai be galo, kasdien ar 24 val.per para,jie juk nemoka to daryti,pas juos smegenys kitokios,jiem juk atrodo,pasake karta ir turi pakakt visiem metams.....nu aisku ne visi juk taip daro...bet tikrai dauguma.

nu jo, g.gif tu teisi,bet vistiek kaip pagalvoji jau taip stipriai medicina pazengusi prieki ir nesugalvoja kokiu preparatu jei atstatyti g.gif
Atsakyti
Tai jau taip,žiopliai,visko prikuria,o čia neranda kuo moteris dar laimingesnes padaryt,o ir vyram daug naudos butų,o koks pelnas tiem kurie išrastų kokį veiksmingą preparatelį,ir ką jie ten veikia tose labaratorijose....
Atsakyti
QUOTE(juremarija @ 2006 08 10, 18:47)
Tai jau taip,žiopliai,visko prikuria,o čia neranda kuo moteris dar laimingesnes padaryt,o ir vyram daug naudos butų,o koks pelnas tiem kurie išrastų kokį veiksmingą preparatelį,ir ką jie ten veikia tose labaratorijose....

O pas tave ten nera tokiu dalykeliu pirkti g.gif tu pasidomek gal ir yra,tik pas mus gal unsure.gif dar neatveza lithuania.gif bet aisku vienintelis vkas mums dar pagelbes tai sportas thumbup.gif
Atsakyti