O jei rimtai, tai šitoj vietoj iena bėda
Kodėl sakot, kad priemonių nėra?! O kur gi mūsų garsioji plastinė chirurgija. Čia medicina tiek daaaaaaug painvestavus ir taaaaaaip stipriai pažengus į priekį, kad prisipūsti gali tokius, jog kelio nematysi
Jo.... skaudi temele..... Liudna problemele. As dar taip pat maitinu savo mazyle, bet jau pradedu pergyventi del krutines. pries gimdyma ji buvo grazi, nors ir nedidele. o dabar bijau, kad liks sasyskos...
Todel nuo rudens noriu eiti sportuoti. Bus naudos ir mazylei ir man!
Todel nuo rudens noriu eiti sportuoti. Bus naudos ir mazylei ir man!
Nebenorit ''spanielio'' ausu
Tai pirkit lialka, ir krutine vel kuri laika bus grazi
NU cia aisku juokas, pas mane tas pats... Nu ne sasyskos, ale kazkas link spanieliaus
nu mano vyro mama gal ir del to 18 vaiku turejo:) tai papai jauchiu buvo visada grazus:D
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 11, 05:12)
nu mano vyro mama gal ir del to 18 vaiku turejo:) tai papai jauchiu buvo visada grazus:D
Kiek kiek vaiku
Joooooo, radau sau sakudžią ir aktualią temą. Ir visai negelbėja tas riebalinis audinys, nes nuo svorio krūtys tik labiau nutįsta. ir sportuoju. Nieks nepadeda. jaučiu, kad reikia rašyt į Grožio fabriką arba taupyt plastinei. Noriu sumažint ir pakelt. Gal brangiai nekainuos.
QUOTE(ezra @ 2006 08 12, 23:09)
Joooooo, radau sau sakudžią ir aktualią temą. Ir visai negelbėja tas riebalinis audinys, nes nuo svorio krūtys tik labiau nutįsta. ir sportuoju. Nieks nepadeda. jaučiu, kad reikia rašyt į Grožio fabriką arba taupyt plastinei. Noriu sumažint ir pakelt. Gal brangiai nekainuos. 
galiu pasakyt kiek kainuos
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 13, 10:31)
galiu pasakyt kiek kainuos
as jau domejausi 8-10tukstanciu lt. ir dar po 10-15metu reikia viska pakeisti nes kitaip bus blogai
ir dar po krutim ten susikaupia visokiu negerumu kuriuos reikia pasalint ir antras kartas brangiau kainuoja
taip kad nekas-tai neamzina,daleiskim sutaupai pinigelius pasidarai o po 10metu ju neturi ir negali pasidaryt
tai taip ir supus viskas
nebent i grozio fabrika
,bet as asmeniskai nenoreciau,kad mane rodytu visai lietuvai-visus mano trukumus 
Bet juk aš nieko į vidų nedėsiu, man reikia, kad išimtų, t.y. sumažintų krūtinę.
sveikutes, isivaizduoju, kad skaudi tema jums, bet tiek prisijuokiau
linksmos jus motereles
vat irgi pradedu jaudintis, kaip cia bus, kaip nustosiu maitinti
, bet jauciu, kad mes apie tuos savo papus daugiau galvojam ir jaudinames
QUOTE(ezra @ 2006 08 13, 15:04)
tik neturek minties jas mazint
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2006 08 13, 23:27)
sveikutes, isivaizduoju, kad skaudi tema jums, bet tiek prisijuokiau
linksmos jus motereles