Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

nu man po gimdymo mano krutine visai man nepatinka pries gimdyma buvo stangri tokia, nu bet dabar tai siaubas tokio minkstumo jei butu buvus dydele krutine tai dabar turbut prie keliu kabotu
Atsakyti
Apie savo figura po gimdymo stengiuosi galvoti optimistiskai... kas belieka. biggrin.gif Krutines evoliucija: padidintas B ar netgi C iki gimdymo - C padidintas po gimdymo - B pamazintas baigus maitinti. Kosmaras, ne kitaip doh.gif Belieka dziaugtis kad ne A ir ne spanielio ausu formos...
Atsakyti
maitinau tik menesi, tai krutines liko tokios pacios nenukarusios kaip pries nestuma, gal trupuciuka didesnes.
Atsakyti
QUOTE(una @ 2007 03 03, 20:41)
Apie savo figura po gimdymo stengiuosi galvoti optimistiskai... kas belieka.  biggrin.gif Krutines evoliucija: padidintas B ar netgi C iki gimdymo - C padidintas po gimdymo - B pamazintas baigus maitinti. Kosmaras, ne kitaip  doh.gif  Belieka dziaugtis kad ne A ir ne spanielio ausu formos...

o susitrauke graziai, ar tokia skurele liko, na kad labai minkstos?
Man gali sumazeti, visai noreciau, bet bijau, kad nenukartu ir tokios pliurzos nebutu unsure.gif

zinoma, o kas belieka galvoti biggrin.gif juk visa gyvenima jaunos gazeles nebusim, kazkas uz kazka turi buti aukojama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 kovo 2007 - 13:27
Man liko tokios pat,tik aišku stangrumas nebe tas verysad.gif ,bet svarbu,kad vyras mano krūtis dievina,o turiu pakankamai nemažas... ax.gif
Atsakyti
Sumažėjo ir suglebo verysad.gif
Atsakyti
Na dar maitinu, bet jau dabar ryskiai pasikeitus minksta ir suglebus. Tai dar maitinu o kas bus kai visai nustosiu maitinti doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Baigus maitint krutine dydziu sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 03 02, 17:48)
kas per pratimai?  ax.gif

as tai temaitinau tik du menesius ir man nelabai buvo suglebus tai man patare daryt krutines stiprinimo pratimelius
Atsakyti
Manoji sumažėjo katastrofiškai - vyras juokavo, kad beliko tik spuogiukai - patepk zelionke ir nukris. Na, bet dabar vėl laukiuosi, tai tooia graži atrodo. Gal nepasikeis šįkart (tikiuosi).
Atsakyti
Mano krytine po gimdymo buvo padidejus keliais didžiais o kai baigiau maitinti pasidare dar mažesne negu prieš neštumą ir minkštesne oda labai strijom išejo, vienu žodžiu nekas verysad.gif
Atsakyti
O mano po gimdymo kai nustojau maitinti, truputi pasidare mazesne, nei pries nestuma..gal todel kad ir svorio daugiau nukrito nei sveriau pries nestuma, tai krenta ir krutine...kazkiek doh.gif
Atsakyti