Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

po pirmojo vaikiuko buvo viskas normaliai,o dabar...............dabar,neturiu nieko,isskyrus kazkokias likusias skureles blush2.gif Jau pradejau maudymuko vasarai ieskoti,tai zinote ka?NEVAZIUOSIU I PLIAZA,NEI SIAIP KUR ATOSTOGAUTI PRIE VANDENS!-Va stai tokie paiesku rezultatai.TRAGISKA.
Atsakyti
nu gerokai padidejo, bet tikiuos kad dar susitrauks:)
Atsakyti
Po pirmų dviejų baigus maitinti, krūtinė dydžiu padidėjo, nors ir taip nebuvo iš mažųjų. Žiūrėsim kaip dabar bus pabaigus maitinti dukrytę smile.gif
Atsakyti
O pas mane truputi padidejo,bet po maitinimo nutyso,tapo minksta.nzn kaip padaryt stangresne,be pakelimo operacijo.gal kas zinot kokius krutines stiprinimo pratimus galima daryt? smile.gif
Atsakyti
Po pirmojo liko tokio pat dydžio, bet standumas nukentėjo. Dabar maitinu mažulę... 4u.gif
Atsakyti
prieš nestuke.gif turėjau labai mažą krūtinę
Kai buvau nestuke.gif padidėjo dviem dydžiais, dabar dar vienu thumbup.gif
Bet bijau to kas bus kai nustosiu maitint user posted image
Atsakyti
QUOTE(rainbow777 @ 2007 03 27, 16:48)
Mano krytine po gimdymo buvo padidejus keliais didžiais o kai baigiau maitinti pasidare dar mažesne negu prieš neštumą ir minkštesne oda labai strijom išejo, vienu žodžiu nekas  verysad.gif

Mano ir tas pats verysad.gif Kazkokios kabancios skurytes liko ax.gif
Atsakyti
mane tai jau nevilitds apemus tai netas zodis.preis nestumo krutine buvo tokia prie didesniu o per ir po nestumo padidejo kokias 2 dydziais tai tikrai, net jau pati nezinau blush2.gif blush2.gif , o dabar dar maitinu, mazaijai jau 9 men bet kaip buvo didele taip ir yra ber jau stangrumo apsoliutus nulis SIUABAS jau net ir kompleksa isivariau TOKI NEMAZA net geda nusirengti viesoje vietoje( turiu omeny baseine) o svarbiausia geda net pries nuosava vyra verysad.gif verysad.gif , jau tooooooooookia suglebus pasidare kad net nemoku apsakyti, kazkas gerai yra issireiskes SPANIELIO AUSYS, jooooo tikros spanielio ausys atrodo kabo tai prie bambos doh.gif doh.gif doh.gif , jau as juokauju kai dukryte uzaugs ir tures gera darba ar dar geriau gera vyra tai tures savo mamytei finansuoti krutu grazinimo operacija...... thumbup.gif 4u.gif , na nors senatveje pasidziaugt galesiu superiniais papukais blush2.gif thumbup.gif :superKAI PAGAKLVOJU kokia thumbup.gif AS BUVAU PRIES nestuke.gif ir KOKIA likau dabar TAI SIAAAAAAAAAAUBAS verysad.gif na bet kai paziurau i savo ANGELELY tai visos blogos mintys trmpam dingsta, bet kai vel pamatau dsave vedrodyje tai verkt norisi..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanciukasxxx: 14 balandžio 2007 - 18:30
Man maitinant padidejo vienu dydziu thumbup.gif
Atsakyti
Visoms ziuriu skirtingai... 4u.gif Man po dukros gimimo (kai maitinau) buvo padidejus ir net labai, kai nustojau maitinti ir buvau labai liekna, tai buvo dar mazesne nei pries nestuma. Kai antro laukiaus, istorija ta pati g.gif . Is pradziu padidejo, kol maitinu dar didesne, bet jau jauciu, kad mano maitinimas eina i pabaiga, pieno vis mazeja ir mazeja, papukai taip pat g.gif Apie buvusi stangruma net nesvajoju blush2.gif , bet tikiuos, kad liks truputi didesne thumbup.gif
Ai, nieko cia baisaus cool.gif Viskas bus drinks_cheers.gif
nesijaudinkim mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamikes.Tai tikrai labai skirtingai cia visoms.As neismaitinau nei triju menesiu,pati atsisake viena diena papo,tik nesuprantu kodel.Beje kol maitinau buvo didesne dviem dydziais nei pries nestuke.gif .O sumazejo tas padidejimas tik per puse g.gif .Be to labai graziai "stovi" net liemeneles nebenesioju.Va ir pasigyriau bigsmile.gif
Atsakyti
na o as savo krutine niekada negalejau skustis, tiksliau jos mazumu. netgi erzindavo, kad per didele. zinoma, normalu, jog nestumo metu ir maitinant ji dar labiau padidejo, taciau baigus maitinti krutine pasidare vienu dydziu mazesne nei anxciau! tai vat dabar jau man gerai-pats tas, nei per daug nei per mazai visu tu groziu lotuliukas.gif thumbup.gif tiki tikiuosi, kad po antro liks viskas tas pats ax.gif
Atsakyti