Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(arabica @ 2007 04 18, 21:40)
Is pradziu padidejo, kol maitinu dar didesne, bet jau jauciu, kad mano maitinimas eina i pabaiga, pieno vis mazeja ir mazeja, papukai taip pat g.gif Apie buvusi stangruma net nesvajoju blush2.gif

doh.gif pas mane ta pati situacija, vyrukui neseniai metukai sukakojo, aš dar maitinu, bet krūtinė sugrįžo į tą patį dydį koks prieš nėštumą buvo... cray.gif Dabar baisu ir pagalvot kas bus kai nustosiu maitinusi.. doh.gif negi dar sumažės.... blink.gif blink.gif o man taip patiko,kai ji buvo padidėjusi ir stangri (gi pieno pilna buvo)... dabar stangrumas liko praeity... cry.gif
Atsakyti
as labai noreciau, kad liemeneles dydis sumazetu, bet kauselis tokio dydzio liktu, bet.... turbut tik pasvajoti. jei jau krenta svoris ir apimtys mazeja, krutine bus ne isimtis.... verysad.gif
Atsakyti
Siaip ir pries nestuma krutine nebuvo maza, bet per nestuma ir po gimdymo padidejo kazkur 1.5 dydziu! bigsmile.gif Kol maitinu, tai kolkas krutys"spanielio ausu " nelabai primena, bet va kas po to bus... verysad.gif Na, bet pazvelgus i savo dukra, pagalvoju, kad kas bus, tas bus, vyras ir tokia myles, o del tokio "angelisko rezultato", ne taip gaila ir siek tiek grozio paaukoti, siais laikais, daugia padirbejus ir pasitaupius, tas vadinamas"spanielio ausis " (t.y.krutis) ir atkoreguoti galima... ax.gif
Atsakyti
Va va dėl to pakoregavimo... Aš jau senokai norėjau netikrų papų
Dabar tai aišku dar maitinu pati, tai gerus tuos papus turiu
Bet kai baigsiu maitinimą, audžiu mintį apie user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis* @ 2007 04 22, 20:48)
Va va dėl to pakoregavimo... Aš jau senokai norėjau netikrų papų
Dabar tai aišku dar maitinu pati, tai gerus tuos papus turiu
Bet kai baigsiu maitinimą, audžiu mintį apie user posted image

Jei ateityje tau tai neduos ramybes, negalesi, del to jaustis grazi ar pan.,tai tokias mintis ne tik ausk, bet ir igyvendink. As tai va sakiau, jei del to kompleksuosiu, man tai tikrai labai trukdys, tai jei pinigeliu taip prikaupti nepavyks (kuo as beveik neabejoju, nes kazkaip nelabai man aplamai taupyti gyvenime sekasi blush2.gif ), tai va pasiimsiu vartojamaja paskola ir issimokesiu po truputeli uz grazius papukus tongue.gif O siaip, anksciau laiko dar ir pergyventi nereikia, gal dar visai jie mums ir nenutabaluos biggrin.gif O dabar geriau ramiai savo lalius maitinkim, kad tik sveiki butu wub.gif ir sau galvos kolkas tokiom problemelem ir nesukim lotuliukas.gif
Atsakyti
tai dabar nalabai ir pergyvenu irnesakyk.gif Kol yra tokie kokie yra, tai tik laukiu nesulaukiu vasaros, kai iškirptė pagilės user posted image
O paskui tai tikrai darysiu. Žinau, kad bus maži. Prieš nestuke.gif buvo maži user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis* @ 2007 04 22, 21:10)
tai dabar nalabai ir pergyvenu  irnesakyk.gif  Kol yra tokie kokie yra, tai tik laukiu nesulaukiu vasaros, kai iškirptė pagilės user posted image
O paskui tai tikrai darysiu. Žinau, kad bus maži. Prieš  nestuke.gif  buvo maži user posted image

Jei mazi, tai dar nereiskia, kad negrazus tongue.gif
Va svarbiausia, kad nepasidarytu kaip "suns ausytes", nukabe tokie-cia manau svarbiausia! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos..
Noreciau pasidziaugti kartu,ir tuo paciu padekoti vienai akuserei,kuri mane taip isgyde...Turejau problemu su krutimis po gimdymo..Atsirado guzai,pakilo temperatura...bande masazuoti viena akusere,tai tik blogiau pridare..kaip mano geroji akusere aiskino,buvo sutrintos net pieno liaukos..buvo prasidejes mastitas (kruties vidinis uzdegimas),kuris atsiranda daugeliui po gimdymo,ir kai kurios net pacios to nezino..Tai va,buvau isgydyta profesionaliais masazais,ir nereikejo kazkokiu ypatingu vaistu,ar ko.Viska padare rankos,tad dar karteli dekoju akuserei Janinai Starkienei.
Atsakyti
Mano krutine pries pastojant nebuvo labai didele, o po gimdymo liko tokia pat jeigu ne dar mazesne verysad.gif
Atsakyti
suglebo doh.gif
Atsakyti
Baigsiu maitinti - pasakysiu. biggrin.gif
Bet kai pas mane ir pries gimdyma nebuvo jos super stangrios ir grazios, tai tokios ir nepasidarys lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai baigiau maitinti apie mėnesį buvo suglebę,bet dabar(praėjo 2mėn.) vėl atsistatė-standžios,gražios thumbup.gif bet kaip prieš nėštumą buvo mažos,tai tokios ir liko-visai nepadidėjo,nors kai maitinau tai buvo trigubos verysad.gif
Atsakyti