Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Mano liko tokios pačios thumbup.gif
Atsakyti
O mano tapo kaip spanielio ausys - iki bambos.
Atsakyti
oi, merginos, turiu ir as ta problemele! mano krutine ir taip buvo kaip 2 spygos, o po gimdymo ir maitinimo is viso liko kaip 2 pupos doh.gif MB sako, kad jam kai susipazinom didele krutine nebuvo aktualu ir dabar gerai. na bet man paciai... kai pagalvoju, kad vasara noreciau ir maidymuka uzsideti, ar kokia palaidine didesne iskirpte... nea schmoll.gif kam zmones juokinti cray.gif kompleksas ziaurus... save jau ne karta pagavau isistebeilijusia i kokia mergina su grazia krutine. kaip nenormali! fool.gif toks man pavydas.... cray.gif
Atsakyti
Na, pritariu merginoms del sporto. Fizinis krūvis, tam tikri pratimai gali siek tiek pakoreguoti krūtinę. O be to yra įv.liemenelių. As dabar maitinu jau trecią vaikelį, rezultatai tokie pat, kaip ir po pimojo. Ką cia save labai griauši. Yra taip, kaip yra. Vistiek nesigailiu, kad maitinau. O be to, po kiek laiko krūtinė šiek tiek atsistato. smile.gif
Atsakyti
mano irgi suglebo, bet gal truputį ir sumažėjo, o kaip bus kai baigsiu maitinti dukrytę tai nežinau smile.gif
Atsakyti
Po maitinimo mano krutys ir sumazejo, ir suglebo verysad.gif O per nestuma ir kai maitinau oho kokios buvo rolleyes.gif . Dabar net baisu i veidrodi nuogai pasiziuret, o vyro net bijau klaust ka apie tai mano blush2.gif
Atsakyti
baisu net paziureti i save doh.gif pries nestuke.gif buvo 75D rolleyes.gif o dabar 80D nors maitinu tik viena karta per diena doh.gif Na ziuresim kas bus kai baigsiu maitinti. Tikiuosi nors kiek nors sumazes, nes dabar suglebusios, dideles ir negrazios
Atsakyti
mano tai dviem dydžiais buvo krūtinė padidėjusi, po gimdymo, kai maitinau, prisipirkau naujų liemenukų, galvojau, kad taip ir liks, bet , deja, schmoll.gif Pienelis baigėsi ir papai dingo doh.gif Džiaugiuos, kad nenukabę, bet labai minkšti, tai bijau, kad laikui bėgant visai suglebs g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2004 10 25, 22:39)
tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo gun_bandana.gif
mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo g.gif ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati?
girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin g.gif
siaip as noreciau, kad man pamazetu...
pasidalinkit savo patirtim biggrin.gif

man asmeniskai is B dydzio paaugo iki D ax.gif ir dar striju atsirado,nes maitinu tai matyt delto,kad ta krutine vis kinta-didesne/mazesne... doh.gif
Atsakyti
pries gimdyma buvo krutine maza, deje po dvieju gimdymu krito svoris, taipogi ir krutine tikrai daaar sumazejo. verysad.gif
Atsakyti
pas mane kaip buvo D tai ir dabar D, tik forma krutines pasikeite ( ne i geraja puse ) cool.gif
Atsakyti
doh.gif Mano buvo dideles, tikrai grazios, nereikedavo ne liemeneles: jos graziai ,,stovedavo,,, o dabar doh.gif dideles, strijuotos, ir kazkokios keistos formos: kazkokiu jau labai suglebusiu piramidziu lotuliukas.gif
nu bet ka darysi..liemeneleperku su kauseliais, o vyrui rodausi tik tamsoje,bet negaliupakesti kai jis liecia krutine, atrodo, kad liesdamas jaucia,kokia ji minksta ir istizus verysad.gif

p.s. maitinau nepilnamenesi, mastito nebuvo,jokiu problemu su krutimis irgi

2. p.s. o dabar dar pradejo is krutu dar kazkoks kaip priespienis begti,nors nesilaukiu doh.gif
Atsakyti