Mano liko tokios pačios
O mano tapo kaip spanielio ausys - iki bambos.
oi, merginos, turiu ir as ta problemele! mano krutine ir taip buvo kaip 2 spygos, o po gimdymo ir maitinimo is viso liko kaip 2 pupos
MB sako, kad jam kai susipazinom didele krutine nebuvo aktualu ir dabar gerai. na bet man paciai... kai pagalvoju, kad vasara noreciau ir maidymuka uzsideti, ar kokia palaidine didesne iskirpte... nea
kam zmones juokinti
kompleksas ziaurus... save jau ne karta pagavau isistebeilijusia i kokia mergina su grazia krutine. kaip nenormali!
toks man pavydas....
Na, pritariu merginoms del sporto. Fizinis krūvis, tam tikri pratimai gali siek tiek pakoreguoti krūtinę. O be to yra įv.liemenelių. As dabar maitinu jau trecią vaikelį, rezultatai tokie pat, kaip ir po pimojo. Ką cia save labai griauši. Yra taip, kaip yra. Vistiek nesigailiu, kad maitinau. O be to, po kiek laiko krūtinė šiek tiek atsistato.
mano irgi suglebo, bet gal truputį ir sumažėjo, o kaip bus kai baigsiu maitinti dukrytę tai nežinau
Po maitinimo mano krutys ir sumazejo, ir suglebo
O per nestuma ir kai maitinau oho kokios buvo
. Dabar net baisu i veidrodi nuogai pasiziuret, o vyro net bijau klaust ka apie tai mano
baisu net paziureti i save
pries
buvo 75D
o dabar 80D nors maitinu tik viena karta per diena
Na ziuresim kas bus kai baigsiu maitinti. Tikiuosi nors kiek nors sumazes, nes dabar suglebusios, dideles ir negrazios
mano tai dviem dydžiais buvo krūtinė padidėjusi, po gimdymo, kai maitinau, prisipirkau naujų liemenukų, galvojau, kad taip ir liks, bet , deja,
Pienelis baigėsi ir papai dingo
Džiaugiuos, kad nenukabę, bet labai minkšti, tai bijau, kad laikui bėgant visai suglebs
QUOTE(morgana @ 2004 10 25, 22:39)
tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo
mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo
ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati?
girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin
siaip as noreciau, kad man pamazetu...
pasidalinkit savo patirtim
mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo
girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin
siaip as noreciau, kad man pamazetu...
pasidalinkit savo patirtim
man asmeniskai is B dydzio paaugo iki D
pas mane kaip buvo D tai ir dabar D, tik forma krutines pasikeite ( ne i geraja puse )
nu bet ka darysi..liemeneleperku su kauseliais, o vyrui rodausi tik tamsoje,bet negaliupakesti kai jis liecia krutine, atrodo, kad liesdamas jaucia,kokia ji minksta ir istizus
p.s. maitinau nepilnamenesi, mastito nebuvo,jokiu problemu su krutimis irgi
2. p.s. o dabar dar pradejo is krutu dar kazkoks kaip priespienis begti,nors nesilaukiu