Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(Ritulyte @ 2007 08 16, 13:22)
Kad nepasakyčiau. Po pirmos dukros kaip ir niekas nepasikeitė. O va po dvynių - krūtinė juntamai didesnė. Maitinau 10 mėn. Bet nei nukabo, nei išsitempė. Tiesiog - tai, apie ką jaunystėje kadaise svajojau. Pats tas biggrin.gif Kai dabar, vasarą, mieste tik su maikute einu - nuolat jaučiu žvilgsnius, tikrai! Dar pakankamai stangri, formos nepraradusi.

sveikinu islaikius tokia forma!!!!! ir po 3 vaikiuku bigsmile.gif zuuuper
Atsakyti
O man tai verysad.gif ,

Prieš gimdymą turėjau labai didelę krūtinę, man ji jau per didelė, bet vyrui mano tai ne blush2.gif .O dabar dar maitinu, dukrytei metai ir mėnuo.Viena krūtis sumažėjo vienu dydžiu, nes iš jos maitinu, o kita pamažėjo dviem dydžiais blink.gif . Ir abi nukaro...
Na tikiuosi, po antro vaikiuko, jei jis bus, tai atrasim pinigėlių joms pakoreguoti ax.gif .
Atsakyti
Kol kas šiek tiek padidėjusi. Vis dar maitinu. ax.gif
Atsakyti
Mano krutine buvo didele, bet kai baigiau maitynt sumazejo vienu didziu. Bet man dar geriau, per dideli buvo. smile.gif
Atsakyti
Mano maza krutine dar labiau sumazejo po dimdymo. Gal zinot realu recepta joms padidint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitajovita @ 2007 08 22, 15:16)
Mano maza krutine dar labiau sumazejo po dimdymo. Gal zinot realu recepta joms padidint?  ax.gif

o ka turi omeny realus receptas? silikonai?!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 22, 18:20)
o ka turi omeny realus receptas? silikonai?!

Galvoju, gal mankstele, losijonai, kremukai. Dabar gi daug visko reklamuoja, bet ar veiksminga? g.gif
Atsakyti
Po sūnaus liko tokia pati normali, nei didelė nei maža. O dabar su dukryte, kadangi maitinu, padidėjo. Tikiuosi susitvarkys... ax.gif
Atsakyti
mano pries maitinimus buvo nemaza krutine ,o kai baigiau maitinti is vis jos nebeliko doh.gif manau jokie kremai ar losjonai stebuklu nepadarys ,galima sportuot ,bet irgi tik sutvirtins raumenis krutines ,bet nepadidins schmoll.gif
Atsakyti
As tai irgi patenkinta, buvo irgi nei didele nei maza, po pirmo maitinimo ir po antro dabar manau, pats tas rolleyes.gif
kiekvienam savo, bet manau, tiesiog kad su mazesne krutine legviau, nereikia jos taip "tusyt" ir prkaituoja labai po krutine... doh.gif
bet su visu situo galima isgyvent rolleyes.gif
Atsakyti
..na ji pasikeite,gal truputi padidejo,bet tikrai labai paplatejo,gal juokingai nuskambes ale toks jausmas,kad prasideda nuo pazastu... doh.gif MB sako,kad krutine tikrai didesne,,,bet pala mergaites,jei ash imsiuosi mesti svori,nes dabar kaip reikalas uzsiauginus,va tada ir bus viskas aishku mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas
mano prieš nėštumą buvo A dydis, dabar - B. nematinu jau 5 mėnesius. šiek tiek nukaro, bet be liemenuko vaikščioti galiu thumbup.gif vistiek dailiai atrodo lotuliukas.gif o ir MB didesnėmis tyliai džiaugiasi
Atsakyti