mano tai liko tokia pat kaip pries nestuma
mano krūtinė po gimdymo ir po 8 mėn maitinimo sumažėjo vienu dydžiu, nukaro, ir liko šiek tiek stijų
. dabar 20 savaičių kai laukiuos antro, tai iš 75 B pasidarė 85 D- tao įtariu, vizdas dėl to nepagerės .....
As pastebejau kad mano krutine tai pat pasikeite,liko striju.Pirma maitinau ilgai,dabar anta maitinu o krutine daug didesne nei pirma karta.Tereikia tinkamai priziureti tai nepaliks baisiu pedsaku,svarbiausia maitinant garai prilaikanti liemenele istisa para!nesistebiu kad papai iki pilvo nukara kai vaiksto pilnomis krutimis pieno ir nedevi lemenuko
QUOTE(IngaStas @ 2007 10 31, 13:12)
As pastebejau kad mano krutine tai pat pasikeite,liko striju.Pirma maitinau ilgai,dabar anta maitinu o krutine daug didesne nei pirma karta.Tereikia tinkamai priziureti tai nepaliks baisiu pedsaku,svarbiausia maitinant garai prilaikanti liemenele istisa para!nesistebiu kad papai iki pilvo nukara kai vaiksto pilnomis krutimis pieno ir nedevi lemenuko 
krutine butina pariziureti,jei nori,akdji islyktu grazi
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 10 31, 12:21)
krutine butina pariziureti,jei nori,akdji islyktu grazi
Na na, paaiskinkit,ka turit omeny - priziureti.. Kaip mano drauge sako "spuogai niekada nenukara", bet jei tenka nesiot c ar d dydi - po dvieju gimdymu ir maitinimu iki metu, noriu suzinot, kokios stebuklingos priemones (be chirurgo) gali ja pakelt
as maitinu dar savo leliuka, bet turiu problemele: maitinu tik viena krutimi, kuri zinoma yra didesne uz ta kuri pienuko negamina. Labai pergyvenu, kad turesiu nevienodo dydzio krutis
apie liemenuko parinkima is viso nekalbu
QUOTE(kice @ 2007 10 31, 18:45)
Na na, paaiskinkit,ka turit omeny - priziureti.. Kaip mano drauge sako "spuogai niekada nenukara", bet jei tenka nesiot c ar d dydi - po dvieju gimdymu ir maitinimu iki metu, noriu suzinot, kokios stebuklingos priemones (be chirurgo) gali ja pakelt 
Ir aš sutinku, tai kaip reikia prižiūrėti
QUOTE(Velinka @ 2007 11 02, 22:57)
Ir aš sutinku, tai kaip reikia prižiūrėti
tą c ar d dydį. Jei su pirmu vaiku ir su antru maitinai taip kaip ir priklauso
su specialiomis liemenėlėmis,darai masažus bet po maitinimo
nukaro ir nieko čia nepadarysi
, ir tik su chirurgo pagalba jas gali pakelti arba pirkti tokį liemenuką, kuris pakelę krūtinę 
cia tipo prieziura spec liemenele ir masazas? ... nu.. nusivyliau.. Dar ir kremu yra krutine stangrinanciu, bet ju poveikis dazniausiai kaip placebo..
sakau gal zinote koki rimta recepta,kad c dydis po 32 vaiku i dangu ziuretu. Tiesa pasakius neteko dar matyti, kad moteriskei be chirurgo pagalbos, po dvieju vaiku c ar c+ ziuretu i virsu..
Baigiau maitinti, o krutys liko tios pat, kaip ir iki
QUOTE(kice @ 2007 11 03, 13:31)
cia tipo prieziura spec liemenele ir masazas? ... nu.. nusivyliau.. Dar ir kremu yra krutine stangrinanciu, bet ju poveikis dazniausiai kaip placebo..
sakau gal zinote koki rimta recepta,kad c dydis po 32 vaiku i dangu ziuretu. Tiesa pasakius neteko dar matyti, kad moteriskei be chirurgo pagalbos, po dvieju vaiku c ar c+ ziuretu i virsu..
tu turbūt manęs nesupratai
Mano krutys iki nestumo buvo vidutinio dydzio. Nestumo metu biski padidejo o pradejus maitinti dar daugiau issipute. Siaip tai dziaugiuosi, bet beda kad atsirado striju. Liemenuka deviu diena nakti, kremuka tepiu bet poveikio jokio..Net baisu i a ziureti- tokie dryziai
Kaip dar priziureti krutine kad vaizdas pageretu ir baigus maitinti isliktu grazi?