Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

As tai i savo krutine negaliu ziureti - baisiai nukarusi paliko.. Pries gimdyma buvo C, o dabar D ar net E.Dar maitinu, tai rezultatai dar pabloges jauciu blink.gif . Bandau stangrinti - vakarais saltu vandeniuku apsiprausiu, bet akivaizdaus rezultato nematau schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane buvo B, po gimdymo D, dabar dar maitinu, bet C.. ir man, ir MB patinka smile.gif nenukarusi.. nors girdėjau, kad baigus maitinti gerokai sumažėja ir nukara, bet po metelių atsitaiso.. tad nebijau..
Atsakyti
MANO LIKO TOKIOS PAT
Atsakyti
Pries nestuma mano krutine buvo 1 didzio doh.gif Nestumo metu padidejo iki 5 thumbup.gif Mazyli maitinau 3 menesius,jau menesi nebemaitinu.Dabar mano krutine 3 didzio,nors ji siek tiek nukarusi,bet siaip esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Kol maitinau buvo padideje, dabar vel tokios pat. Nenukaro thumbup.gif
Atsakyti
Mano liko tokios pacios ax.gif
Atsakyti
kaipidomu,vieom skrutine pasikeicia,kitoms islieka tokia pati
Atsakyti
dabar maitinu, tai tikrai didesnė, nesinori, kad sumažėtų blush2.gif doh.gif
Atsakyti
dar maitinu, bet krutine tikrai nera didesne nei prieš neštuma tik pilnesne dabar ax.gif thumbup.gif o kaip baigsiu maitinti tai bus matyti
Atsakyti
mano liemeneles dydis liko tas pats, bet forma... kaip cia pasakius... ypac dabar, kai pradejau mesti svori, labiausiai tai matosi, deja, ant krutines- suglebusi tokia. labai tikiuos, kad baseinas ir specialus pratimukai pagerins padeti ax.gif
Atsakyti
Po gimdymo krutine pradejo nebe i dangu ziuret, o i batus.. Hmm.. Gaila, kad ne Afrikoj gyvenam - ten tokia krutine vaisingumo ir grozio simbolis..
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(kice @ 2007 10 29, 12:06)
Po gimdymo krutine pradejo nebe i dangu ziuret, o i batus.. Hmm.. Gaila, kad ne Afrikoj gyvenam - ten tokia krutine vaisingumo ir grozio simbolis..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti