Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Nestumo metu tai nepadidejo ne gramo, o po gimdymo gan stipriai doh.gif
Atsakyti
per nestuma nepadidejo,o po gimdymo krutine sumazejo vienu dydziu sad.gif
Atsakyti
Žinotumėt jūs, kas turi mažas ir pergyvenat bei norit didesnių, kaip jaunos panelės verkia, kankinasi ir pergyvena, bijo išsirengti, susitikti su giminėm, kad bus aptarinėjama viešai jų krūtinė, kad kiemo bernai visi juokiasi, tai džiaugtumėtės, kad mažas turite, o be to ir tikrai ne visi subrendę vyrai didelėmis žavisi smile.gif
Atsakyti
Prieš neštumą krutinė buvo nedidėlė schmoll.gif ,kai maitinau tai gal 2 dydžiais padidėjo,o vat kai nustojau maitinti tai tapo dar mažesne nei prieš pastojant mega_shok.gif tikiuosi dar pasitaisys,na o jei ne tai ne,ka padarysi sad.gif
Atsakyti
O mano krūtinė per neštumą padidėjo gal kokiais 3 dydžiais...Po gimdymo dar 3...Laukiu nesulaukiu kol baigsiu maitinti, gal bus vėl kokia buvus tongue.gif
Atsakyti
gaila, bet sumazejo...
Atsakyti
pries nestuma ir jo metu turejau grazia ir stangria krutine. biggrin.gif po gimdymo ji padidejo, nes maitinau. pabaigus maitinti dar kazkur puse metu ji buvo dar putnute, taciau dabar net negaliu i ja ziureti. perku 34A dydi (cia angliskas matavimas, gal toks pats ir lt). noreciau didesniu... nes visada turejau grazias. po gimdymo supratau, kokia auka laukia moteru. pilvo vietoje(kai atsigulu ant nugaros) duobe, nes sonkauliai labai issiplete po nestumo. taigi... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Smuk @ 2005 10 26, 17:36)
pries nestuma ir jo metu turejau grazia ir stangria krutine.  biggrin.gif  po gimdymo ji padidejo, nes maitinau. pabaigus maitinti dar kazkur puse metu ji buvo dar putnute, taciau dabar net negaliu i ja ziureti. perku 34A dydi (cia angliskas matavimas, gal toks pats ir lt). noreciau didesniu... nes visada turejau grazias. po gimdymo supratau, kokia auka laukia moteru. pilvo vietoje(kai atsigulu ant nugaros) duobe, nes sonkauliai labai issiplete po nestumo. taigi... cry.gif

o pas mane pilvas doh.gif .visi klausia,gal vel laukiuosi.del krutines,tai dziaugiuos,nes vienu nr padidejo thumbup.gif
Atsakyti
bet krutines dydis turi rysi su kuno svoriu ax.gif
tai jei po gimdymo labai sukudai, labiau nie buvai pries pastojant - gal del to ir krutine sumazejo?
nugi kur ta krutine gali dingt, juolab kad ten tik liaukos ir riebaliukai...
o gal atrodo kad sumazejo nes per nestuma ir maitinima buvus tokia didele staiga grizta i pirmine padeti?
Atsakyti
Per neštumą priaugau 15 kg,pagimdžiau ir svoris labai staiga pradėjo kristi. ax.gif Tai dabar sveriu tiek pat kiek prieš neštumą wub.gif ,gal net trupučiuką mažiau,reik pasisverti,senei nesisvėriau g.gif .O krutinė sumažėjo kai nustojau maitinti sad.gif ,manau,kad tai ne nuo svorio priklauso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(old @ 2005 10 27, 16:18)
Per neštumą priaugau 15 kg,pagimdžiau ir svoris labai staiga pradėjo kristi. ax.gif Tai dabar sveriu tiek pat kiek prieš neštumą  wub.gif ,gal net trupučiuką mažiau,reik pasisverti,senei nesisvėriau g.gif .O krutinė sumažėjo kai nustojau maitinti sad.gif ,manau,kad tai ne nuo svorio priklauso  schmoll.gif

o pas mane viena d dydzio o kita c dydzio blush2.gif nors as dar maitinu 1 metai ir 3 menesiai biggrin.gif gal sakau kai baigsiu maitinti susivienodins kaip sakot
Atsakyti
labutis, pas mane po pirmo gimdimo padidejo , buvo "B" o po gimdimo "C", po antro gimdimo padidejo, dabar "E"bet deja apamtis vietoj stovi , ir man 75C labai sunku surasti, jiai paviksta kaina iskart apie 100 lt doh.gif , bobisku lemenuku net nesinori ju pilni Gariunai. O viras net dziaugiasi kad krutine tokia didelia turiu thumbup.gif
Atsakyti