Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

Kol maitinau krutine buvo didesnei nei kada nors ir stati. Bet visa gyvenima gi nemaitinsi! Po maitinimo tapo mazesne nei kada nors anksciau ir dar nukarusi. Rezultatas- dabar turiu dvi nukarusias nusususias spygutes... mad.gif
Atsakyti
pas mane, kai tik pagimdziau, ir kai atsirado pieno, krutine buvo padidejus 4 numeriais blink.gif nu vienu zodziu, baisu, balionai kazkokie! doh.gif bet po 2 savaiciu dingo pienas, ir krutine iskarto sumazejo. vistik liko 2 numeriais didesne nei buvo anksciau thumbup.gif tik kad strijom visa isvagota paliko cry.gif
Atsakyti
Ką tik po gimdymo gal šiek tiek ir padidėjo, bet dabar (jau du mėnesiai maitinu) tai tinka visi seni liemenukai. Nei padidėjo, nei sumažėjo ax.gif
Atsakyti
Pries nesutuma buvo pilnas B, atmaitinus 8 menesius is krutines
beliko kazkoks tik A. Oi vergt norisi..
Atsakyti
Nuo B nebeliko nei A sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 03 03, 19:28)
Nei padidėjo, nei sumažėjo ax.gif

ir man tas pats blink.gif
Atsakyti
Prieš gimdymą C nešiojau, o dabar per kraštus tik lipa - reiks D pirkti doh.gif
Atsakyti
Prieš nėštumą nešiojau C, o po gimdymo kol maitinau, tai net nežinau, koks dydis buvo, neįsivaizduoju. Dabar liko D. O po pirmojo vaiko, kadangi labai sukūdau, iš C pasidarė B ir papukai buvo labai jau padribę, fee
Atsakyti
Nešiojau B, po pirmojo gimdymo nepasikeitė, po antrojo, maitinant 2 metus, buvo kažkas didesnio už D, o dabar liko menkas B... sad.gif
Atsakyti
Liko tokia kokia ir pries gimdyma. gal todel, kad mazai maitinau, nes po auksinio stafilokoko sukelto mastito operacijos teko gert vaistus, kad pienas nebesigamintu.
Ir sukudau...Dysis taspats, bet krutines forma kazkokia vos pakarus. Buvo pilnesne. Gal kai atsimaitinsiu ir krutine papilnes...viltis gi mirsta paskutine biggrin.gif
Atsakyti
nesiojau c, dabar b, kaip maitinau, tai ohohoooo buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2005 03 04, 12:26)
Nuo B nebeliko nei A sad.gif  sad.gif

man tas pats cry.gif cry.gif
Atsakyti