Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys po gimdymo

QUOTE(crristinka @ 2005 03 01, 17:45)
pas mane, kai tik pagimdziau, ir kai atsirado pieno, krutine buvo padidejus 4 numeriais blink.gif nu vienu zodziu, baisu, balionai kazkokie!  doh.gif bet po 2 savaiciu dingo pienas, ir krutine iskarto sumazejo. vistik liko 2 numeriais didesne nei buvo anksciau  thumbup.gif tik kad strijom visa isvagota paliko  cry.gif

O tai čia reikia suprasti kaip nuoskaudą ar kaip džiaugsmą? Aš tai džiaugčiuosi biggrin.gif
Atsakyti
man nėštumo metu krūtinė padidėjo 2 dydžiais (o ir šiaip nemaža buvo), po gimdymo truputį pamažėjo. įdomu kaip bus kai baigsiu maitint, nes dabar tai atrodo nelabai kaip cry.gif
Atsakyti
Ir po pirmo ,ir po antro gimdymo krūtinė padidėjo 2 dydžiais. Labai apsidžiaugiau, bet kai baigėsi pienas,krūtinė sumažėjo. O po antro leliaus dar labiau,nors ir maitinau tik 1.5 mėn. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2004 10 25, 19:39)
tik nesupykit, jei tokia teemele jau buvo gun_bandana.gif
mane konkreciai domina kaip pasikeite krutines dydis po gimdymo g.gif ar sumazejo, ar padidejo, ar liko tokia pati?
girdejau, kad pas ka maza krutine - po gimdymo dar pamazeja, o pas ka didele - padideja... ar teisybe, kazin g.gif
siaip as noreciau, kad man pamazetu...
pasidalinkit savo patirtim biggrin.gif

joooooo as tai girdejau ir maciau kad is dideliu krutu nieko neliko o del mazu tai nezinau kai baigsiu maitint parasysiu kas liko biggrin.gif
Atsakyti
Nėštumo metu krutinė nei padidėjo, nei sumažėjo, ir šiaip nemaža buvo. Dabar taip pat tinka liemenėlės, kurias nešiojau prieš nėštumą. Nenusiminčiaus jei baigus maitinti, kiek sumažėtų, tik baisu, kad nebūtų nudribę, kaip ten kai kas rašė: "kaip spanielio ausys" rolleyes.gif .
Atsakyti
sveikutes,mano krutine nestumo metu padidejo 2dydziais,o po gimdymo dar 1 smile.gif ,vyras mane vadino "lolo ferari"na tiesa pasakius taip ir atrodziau,net vaikscioti sunku buvo-i prieki temdavo verysad.gif .o kai nustojau maitinti tai dingo tie visi 3 priauge nestumo metu dydziai ir +1mano nuosavas cry.gif .spekit kas liko? ogi mazgotes-kitaip nepavadinsi cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Nu ką, baigiau ir aš maitinti... Anksčiau turėjau mažą krūtinę, dabar - net nežinau kaip ją pavadinti doh.gif verysad.gif nieko beveik ir neliko.
Jei ne "push-up" liemenukai, tai būčiau į lentą panaši unsure.gif
Atsakyti
Prieš nėštumą buvo C dydis. Nėštumo metu padidėjo dviem dydžiais. Maitinant vėl tapo kaip iki gimdymo. Dabar tik B. Gaila krūtinės. cry.gif Gerai, kad nors nenukaro.
Atsakyti
Mano krutine iki nestumo buvo C, nestumo metu D, o baigus maitinti paliko E... doh.gif
Atsakyti
Mano krūtinė nuo A išaugo iki D blink.gif bet dabar labai nukarę doh.gif
Atsakyti
Mano buvo gan maza, per nestuma buvo ideali ir kai maitinau, o po to sumazejo stipriai, net pergyvenau, raumuo toks lyg suglebes, odos per daug... Bet po kurio laiko atsistate iki pradinio dydzio, kaip pries nestuma buvo. Tik vos vos pakaro biggrin.gif tongue.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 11 spalio 2005 - 12:58
Mano ktutine po pirmojo vaiko kokia maza buvo tokia ir liko, aisku kol maitini tai dar visai nieko, bet paskui g.gif Po antrojo vaikeliuko visai sumazejo, labai del to kompleksuoju pries savo vyra, nezinau ka daryti, kaip noreciau, kad viskas butu kaip anksciau. Nieko cia nepakeisi, nebent opercija galetu padeti, bet apie tai negalvoju, reiketu nebent kokiu stangrinamuju kremu pabandyt, kad bent stangresne butu. Gal kokiu labai geru zinot?
Atsakyti