Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

oij jau kartais rimtai kai perskaitai kaip tas "geras" daigtas negerai veikia, tai nebezinai ne ka naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktia @ 2004 03 05, 15:40)
Sveiki,
norejau pasidometi kaip sugyvena du dalykai: soliariumas ir nestumas? Jei eiti i soliariuma viena karta per savaite po 6-12 min., ar tai jau daug? Vieni sako, kad anksciau net specialiai nescias kvarcuodavo (kai dar soliariumu nebuvo), o tai tokiu sezono metu ypac gerai (kai truksta saules), saule tai ir geras antidepresantas. Kai paklausiau savo akuseres, tai ji man uzdraude  sad.gif  Man dabar 11 nestumo savaite, nesioju dvynukus  clap.gif  Bet taip yra gerai pasisildyti  rolleyes.gif

į soliariumą net nepatariama eiti kai nesilauki, tai pačios pamąstykit ar labai jau gerai tie soliariumai g.gif
o be to, yra ir kitų būdų kaip save pasigrąžinti. mamos, būkime atsakingos už savo gyventojus pilvukuose 4u.gif
Atsakyti
Na jau pavasaris, tuoj ir naturalios saulutes pakankamai bus smile.gif
nors cia sprendzia kiekviena pagal save...
Atsakyti
mano viena drauge naudoja Dove losjona suteikianti idegi, tai patikekit, atrodo kaip katik is soliariumo, zinoma kiekviena diena tepasi.
man irgi reiks pradet tepliotis, ba balandi sesers vestuves, tai nenoriu buti balta kaip popierius blush2.gif
Atsakyti
bet man ir tais kremais jei kasdien tepliotis biski nerandu nei logikos, nei sveikatinimosi smile.gif
jei kokia proga, va pvz vestuves, balius ir t.t. tai i vakareli pasidabint aisku faina thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(foje @ 2007 03 15, 23:16)
O as viena karta i savaite deginu veida soliariume,ir labai gerai jauciuosi:))Nes po ziemos pablyskus kaip paklode buvau,tai dabar matau nors spalva atsirado.

QUOTE(GAJANA @ 2007 01 26, 13:55)
as buvau nuejus 3 kartus veida padegint, man gine sake, kad veida galima degint, taip, kaip vaistus nuo slogos pasipurksti ne hemeopatinius, o tuos stipresnius, kurie atleidzia visa nosi...nereikia cia but porcelianinem  lotuliukas.gif 

aš irgi 3-5 kartus nueinu ir gerai, veidukas gražesnis, nuotaika iškart kita. nematau reikalo kankintis del perbalimo, kai galima padegint tik veiduka. saikingai. demiu pigmentiniu neatsirado, viskas gerai.

QUOTE(zhaki @ 2007 03 18, 12:45)
praejusia vasara Ispanijoje maciau visa armija pilvotuju pliaze, kurios drasiai sauleje kaitinosi. ten tai madoje.
nesakau, kad reikia svilintis, bet saikingai manau tikrai galima.

as atostogaudama irgi pliazuose deginuosi su pilvuku, tiesa, su ištisu maudymosi kostiumeliu, ir po tentu ar siaudiniu skeciu. Bet ir per tentą nudegi šiek tiek, kai pajūry gera pusdieni prasivartai beskaitinedama knygas. tik tas idegis nebuna stiprus ir vienas malonumas vacation1.gif
Atsakyti
nesuderinami dalykai ax.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau tokį straipsnį

o jame toks sakinys yra:
• Į soliariumą nėščiosioms vaikščioti galima – tai pirmas vaistas nuo depresijos.

Aišku, čia su saiku turima omenyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 03 21, 22:01)
Radau tokį straipsnį

o jame toks sakinys yra:
•  Į soliariumą nėščiosioms vaikščioti galima – tai pirmas vaistas nuo depresijos.

Aišku, čia su saiku turima omenyje  tongue.gif

manau kiekvienas turi teise parasyt uzsakomaji straipsni... taip pat ir soliariumai savo pozicija ishsako... negi rasys kad jie blogai nestuke.gif ... g.gif
Atsakyti
Niekaip netelpa galvoj, kaip toks klausimas temos autorei apskritai iskilo schmoll.gif Jei nestumas nepageidaujamas, tada prasom. Ypac veiksmingas butu iki 12-os savaites ir kuo dazniau, ir kuo ilgiau. Patariama i stovima kokioms 15 min.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 03 26, 22:25)
Niekaip netelpa galvoj, kaip toks klausimas temos autorei apskritai iskilo  schmoll.gif  Jei nestumas nepageidaujamas, tada prasom. Ypac veiksmingas butu iki 12-os savaites ir kuo dazniau, ir kuo ilgiau. Patariama i stovima kokioms 15 min.

i soliariuma nepatariama eiti todel kad gali atsirasti pigmentiniu demiu,ir del to kad gali perkaisti.zinoma,jei kokiame kaime gyveni ir soliariumui ten desimt metu tai aisku kad geriau pasitepti kremuku kokiu,bet pvz vilniuje nueiti i brangu gera soliaiuma su kondicionieriais,apipurskimu tai ten greiciau susalsi nei perkaisi smile.gif nieko blogo.na zinoma yra mamu kurios ir neilaukdamos nesirupina isvaizda tai kai laukiasi is viso nubaiseja ir dar kitom priekaistauja..as pvz ir su nagais ir i soliariuma nueinu ir visada sulaukiu daugybes komplimentu kad nestumas man tinka.tada ir paciai linksmiau,kai jautiesi grazi,pasitiki savimi biggrin.gif beje dabar pati neseniai isbandziau ir laaaabai patiko nupurskimas la bamboj naujoj,ten tokiu kaip savaiminis nupurskia tik jis visiskai naturalus is aliejuku ir aloe vera pagrindu taigi rekomenduojamas nestuke.gif o atrodai is karto ruda,spindinti ir iki 7 dienu laikosi...tai kai nebeuzsidarys soliarkes dangtis tai eisiu purkstis lotuliukas.gif
Atsakyti