Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Kol nebuvai nėščia retkarčiais nueidavau į soliariumą, nes rudesnė sau visada atrodydavau daug gražesnė. Iš prigimties esu balta kaip popierius, tai dabar po trupučiuką pasitepu su savaiminio įdegimo kremu, tik pilvuko srities netepu. Tikrai oda atrodo nepraščiau nei po soliariumo.
Atsakyti
Aš ankščiau eidavau i soliariumus, bet jau ilga laika nesilankau. Turim soda, yra darbeliu ir nori nenori idegi nuo saules anksti. Ir niekaip nesuprantu kaip kaimuose moterys ar kurios turi sodus dyrba ir idega g.gif , ir negirdejau nei vieno atvejo kad butu pakenke. Nesakau kad nescios labai plešosi, bet darzeli paravedama ir tai tikrai visiskai nepasislepsi, galiausiai juk prie juros pilna nesciu matau vaiksto pakrantemis atvirais maudomukais ir nemanau kad jos negalvoja apie savo mazylius, svarbiausia jausti saika ir jaustis gerai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 04 04, 11:06)
na zinoma yra mamu kurios ir neilaukdamos nesirupina isvaizda tai kai laukiasi is viso nubaiseja ir dar kitom priekaistauja..as pvz ir su nagais ir i soliariuma nueinu ir visada sulaukiu daugybes komplimentu kad nestumas man tinka.

Manau, tik labai kompleksų kamuojamas žmogus gali taip samprotauti.... doh.gif

Jei moteris yra švari, nusipraususi, tvarkingais plaukais, nagais ir drabužiais, kultūringa, maloni - ji negali būti žavi be soliariumų ir ilgų nagų? Dar ir kiek būdama nestuke.gif sulaukiau komplimentų. Tiesiog buvau labai laiminga nešiodama naują gyvybę - ir nereikėjo jokių soliariumų grožiui paryškinti. Linkiu daugiau pasitikėjimo ir ramybės sau savyje.

Atsakyti
Man daktarė uždraudė soliariumuose lankytis, sakė, kad geriau po biškyty saulei pasėdėt ar kremukais pasitepliot... mirksiukas.gif
Atsakyti
as vaikstau i soliariuma kartais, bet kai nescia tai neinu nes bijau pakenkt vaikui verysad.gif
Atsakyti
O kaip su svaiminio idegio kremais?-skaiciau skaiciau ir visur skirtingai sako, bet niekur nera parasyta, kad yra kazkoks tiesioginis zalingas poveikis....
O kaip jus ar naudojat juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2007 07 21, 19:28)
O kaip su svaiminio idegio kremais?-skaiciau skaiciau ir visur skirtingai sako, bet niekur nera parasyta, kad yra kazkoks tiesioginis zalingas poveikis....
O kaip jus ar naudojat juos? g.gif

mane irgi toks klausimas kankina g.gif iki nestuke.gif jonson savaiminio įdegio kremą naudojau, o dabar nežinau ar tept ar ne doh.gif
o dėl soliariumo, kone puse abonemento dar turiu, bet taip jis ir nuplauks, nes tikrai nerizikuosiu schmoll.gif
Atsakyti
man atrodo reik pakentet ,nes niekur nepamineta,kad galima teptis.o i soliariuma eit tai nesamone doh.gif ,prilygsta savizudybei
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 07 21, 19:40)
man atrodo reik pakentet ,nes niekur nepamineta,kad galima teptis.o i soliariuma eit tai nesamone doh.gif ,prilygsta savizudybei

man šventei tereik rankas ir nugarą g.gif

o dėl soliariumo tai greičiau, žmogžudystė
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 21, 20:42)
man šventei tereik rankas ir nugarą  g.gif

o dėl soliariumo tai greičiau, žmogžudystė

taai nusipirk egipto zeme,ji gerai laikosi ,ir atrodo kaip idegus drinks_cheers.gif .as ejau i krikstynas tai pritepiau veida ,kakla,rankas,tai visi klause ar prie juros buvau
Atsakyti

Pritariu, kad galima ir be soliariumo pakentėti, svarbiau mažiuko sveikata, nei dirbtinai įdegusi mamos oda. Aš irgi nusipirakau abonenta, gal viena kartą nuėjau ir sužinojau ,k adlaukiuosi, tai taip ir pasilikau jį kitiems metams. tikrai nerizikuosiu savo mažiuku schmoll.gif
Atsakyti

Koncultaciju skyrelyje-gydytoja ginekologe tvirtina, kad savaiminio idegio kremas nepavojingas mazyliui...
Tai as tepuosi kojas, rankas, tik nelieciu pilvuko ax.gif
Atsakyti