Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

I soliariuma negalima vaikscioti nei nestukei ne nenestukei! Zinoma, negalima vaikscioti daznai! Jei i metus nueini 2 - 3 kartus, tai nieko blogo, bet daugiau tikrai nepatartina. Mano vyras dirba pas viena odos ligu gydytoja, tai jis visad sako "tegu vaiksto, tegu vaiksto jos i soliariumus, man daugiau pinigeliu atnes smile.gif, tegul... smile.gif" . dar pasakojo, kaip mieste ant merginu kunu (dazniausiai vasara) mato akivaizdziai vezio pazeistas odos vietas, kad merginos galvoja, kad tai tik apgamelis, o jis jau gali but piktybinis... Jeigu soliariumas kenkia ne nestumo metu, tai kam ten eit nestumo metu doh.gif
Atsakyti
Panos norite jei numirti,tai deginkites soliariume...Cia toms kurioms nusibodo gyventi..

Mano mama nuo nekaltu 5kartu susirgo odos veziu...

Pas ja buvo toks spuogas ,kur soliariumas ji tik dar labiau suaktyvino...o Dabar turi 17 SVYTINIMO proceduru....

Ir si istorija dar lengva...drauges sesei nustate antra stadija odos vezio...tai jau teko kaula gramdyt....

ODOS vezys populiariumu neatsilieka nuo kruties....

Ir dar nuo odos vezio 98% zmoniu mirsta,nes jis pastebimas tik paskutinese stadijoje...

Mano mama dar laimes kudikis...vezi nustae tik pirmos stadijos,tai dar pagis

Atsakyti
O zinau ir tai, kad i soliariuma negalima eiti netgi geriant kontraceptines tab. Beje, net sauleje kaitintis grieztai draudziama kai geri KT.
Atsakyti
QUOTE(Viktut @ 2007 04 04, 15:30)
I soliariuma negalima vaikscioti nei nestukei ne nenestukei! Zinoma, negalima vaikscioti daznai! Jei i metus nueini 2 - 3 kartus, tai nieko blogo, bet daugiau tikrai nepatartina. Mano vyras dirba pas viena odos ligu gydytoja, tai jis visad sako "tegu vaiksto, tegu vaiksto jos i soliariumus, man daugiau pinigeliu atnes smile.gif, tegul... smile.gif" . dar pasakojo, kaip mieste ant merginu kunu (dazniausiai vasara) mato akivaizdziai vezio pazeistas odos vietas, kad merginos galvoja, kad tai tik apgamelis, o jis jau gali but piktybinis... Jeigu soliariumas kenkia ne nestumo metu, tai kam ten eit nestumo metu  doh.gif

blink.gif nu atsiprašau blink.gif čia išsireiškimas tai mega_shok.gif negi visi gydytojai taip galvoja?
Atsakyti
nesiderina ax.gif
Papildyta:
del maziuku pasistenkim ir nelyskim po tom lempom su juo, juk jis gal net nenori svilintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 06, 22:11)
nesiderina  ax.gif
Papildyta:
del maziuku pasistenkim ir nelyskim po tom lempom su juo, juk jis gal net nenori svilintis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As va turiu abonementa soliariumo, bet neperseniausiai suzinojau kad esu nescia nestuke.gif Pries tai (kol dar nezinojau kad nescia) buvau keleta kartu soliariume doh.gif bet tikiuosi nieko maziui nepakenke... Dabar tai neinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(V.Z. @ 2007 04 17, 10:01)
As va turiu abonementa soliariumo, bet neperseniausiai suzinojau kad esu nescia  nestuke.gif Pries tai (kol dar nezinojau kad nescia) buvau keleta kartu soliariume doh.gif  bet tikiuosi nieko maziui nepakenke... Dabar tai neinu rolleyes.gif

Aš savo abonentą (buvo likę apie pusę neišnaudoto laiko) padovanojau draugei mirksiukas.gif
Atsakyti
gydyroja per pirma vizita man pasake kad negalimi jokie perkaitimai, nes gali issaukti kraujavima, taigi ir soleriumai manau jau aisku kad ngerai, o jeu apie lempu poveiki tai nera ko ir kalbeti
Atsakyti
Mano ginė pasakė, kad soliariumas nėščiajai nėra uždrausta, bet nėra ir rekomenduojama. Jei nuspręsčiau eiti, tai patarė pilvuką prisidengti. Perkaitimu ji man negrąsino, vaikeliui kenkia infraraudonieji spinduliai, būna tokios pirtys, tai šitas pirtis ji man griežtai uždraudė, nes infraraudonieji spinduliai praeina giliai.
Atsakyti
man gine uzdraude i soliariuma eiti, sake kenkia kudikiui, tai manau pakentesiu ir be jo, ir siaip daug sulaukiu komplimentu kad nestumas man tinka ir nebutina eiti i soliariuma, o kai jau galesiu, eisiu, yra ir kitu budu pasigrazinti, 1 karta per sav eidavau, tai dabar balta kaip suris, varnu bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su nupurskimu...yra juk tokia paslauga, na kaip savaiminis idegis ar kazkas pan. tiesiog nueini o tave nupurskia... ax.gif Ar galimas tas variantas??? unsure.gif
Atsakyti