Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Kad ir kokia uzkietejus soliarium lankytoja buvau, nestumo metu ju atsisakiau, nezinau ar jie kenkia, bet tikrai nepadeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia kiekvieno reikalas,bet as nevaiksciojau. smile.gif
Atsakyti
as nerizikuociau eit i soriariuma schmoll.gif
Atsakyti
as irgi nejau 4u.gif
Atsakyti
daug kas sako, rašo , kad soliariumas nėštumo metų nerekomenduotinas, ir aš sutinku, nes visgi UV spinduliai, ir nenorėčiau kad vaikutis perkaistų.

bet va iškylo klausimas, o nuo kelintos savaitės geriau jau nelankytis soliarume?

o jei tik pirmos dienos?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 01 24, 15:41)
o jei tik pirmos dienos?

O kam bereikalinga rizika?
Atsakyti
tai pirmomis dienomis ir yra didziausias pavojus... gi auksta temperatura ten,gali persileidimas ivykti? negi sunku pakenteti? g.gif juk yra savaiminio idegio kremukai ir jie pades palaikyti ruda atspalvi thumbup.gif ir nebutina pirkti pati tamsiausia. as isvis naudoju johnsons holiday skin (atrodo taip vadinasi),tai po truputuka oda tamseja ir jokiu demiu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man gydytoja grieztai pasake, kad nestumo jokiu soliariumu. Jei nori, gali i siltus krastus skrist pasiskrudinti mirksiukas.gif
Atsakyti
na seip as ir atsisakiau soliariumu 4u.gif juk galima pakenteti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 01 24, 20:27)
tai pirmomis dienomis ir yra didziausias pavojus... gi auksta temperatura ten,gali persileidimas ivykti? negi sunku pakenteti?  g.gif 

tik paklausiau ar rizikinga,
aišku kad pakentėsiu,
Atsakyti
nestumo metu nerizikuoju,naudoju savaiminio idegio kremukus cool.gif
Atsakyti
Skaiciau kad negalima vaikschiuoti i soliariumus, ypach pirmais nestumo menesiais... Neeinu siuo metu. Ir pinigu susitaupote biggrin.gif
Atsakyti