Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

QUOTE(AuringaS @ 2006 02 17, 11:19)
na as tai ir soliariumo karscio bijociau  g.gif

Įsijungus ventiliaciją nėr jau taip karšta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 02 17, 13:51)
Įsijungus ventiliaciją nėr jau taip karšta irnesakyk.gif

o jeigu leliukas pilve perkais? g.gif gal jam per karsta biggrin.gif
Atsakyti
gathering.gif turbut kiek daktaru, tiek ir nuomoniu doctor.gif
pvz. man gydytoja (privaciai ir labai gerai zinoma) net nesiteiravus sia tema vardijo, kas galima, o ko ne: ju tarpe apie soliarumus pasake - galima i savaite karta po 5 min. Del fitness3.gif - viskas su saiku. Vien zo, sake nepamirsti, kad ne viena ir saugoti kaip kiausini tarp koju biggrin.gif
O mano asmenine nuomone yra tokia: negi visko taip saugotes? Ar ziurite, kad beveik visuose maisto produktuose yra E, kurie gali sukelti ir akluma ir paskatinti vezio lasteles ir pan.? Nerukome, bet ar neteko sedeti kavinej, kur rukoma (nors ir nerukanciu vietoje), juk pasyvus rukymas yra daug kenksmingesnis nei aktyvus..na ir kad del tu paciu spinduliu: pasirodzius pavasarinei saulei gausime didziausia doze radioaktyviu spinduliu, kurie bus daug kenskmingesni baltai kaip suris odai, nei bent kiek idego turinciai. Ar slaptysites kaip per kara? ph34r.gif
Moteris turi pati jausti saika viskam. Tai priklauso ir nuo vidines busenos. jei organizmas to saukte saukiasi, vadinasi jam reikia. Zinoma, nekalbu apie madu vaikymasi ir besaiki deginimasi, kad po to negali atskirti negras ar baltaodis biggrin.gif
Atsakyti
Na soriukas kam atrodysiu neteisi...bet man is viso tema berysio...pries pastojima pastoviai ruda vaiksciojau...bet kai pastojau..net minties nera eiti i soliariuma.. schmoll.gif
Atsakyti
Na i soliariuma neisiu, bet mastau kaip del to
nupurskimo, kur buna idegis ir kunas graziai atrodo ir ruda buni ax.gif
Ir nebuna taip , kaip su kremais, kad netolygiai pasiskirsto.
Nezinau gal kuri bandziusi? Mano drauge buvo nusipurskusi,
sake liuks.
Atsakyti
Matau daugelis soliariumą nėštumo metu pakeičia dirbtinio įdegio kremais blush2.gif
Šiandien bevartydama seną moterų žurnalą radau tokį teiginį apie savaiminio įdegio kremus: ankstyvuoju nėštumo periodu savaiminio įdegio kremo naudojimas gali sukelti pavojų būsimo kūdikio sveikatai, nes kreme esantys dažomieji pigmentai patenka į kraują ir gali būti perduodami vaisiui.
Nesiimu spręsti kiek tame tiesos, bet pati jais teptis jau bijočiau blink.gif
o soliariume praleistos 5 minutės per savaitę manau jokios žalos nepadarys schmoll.gif
Atsakyti
g.gif nu as buvau isitikinus kad kas jau kas bet soliariumas tai tikrai nera gerai. kaip ir rentgeno spinduliai. as tai megstu saikingai pasidegint bet nedrystu siuo periodu nueiti. gal tai ir nera taip baisu bet kazkaip bijau kad paskui netektu galvoti- o kas jeigu nebuciau ejus... ai nezinau. gal ir per daug bijom visko. bet as vis tiek neisiu.
Atsakyti
Aš irgi susilaikysiu schmoll.gif Baisoka leliui pakenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš prieš nestuke.gif tikrai nemažai lankydavausi soliariume, o kai pastojau kažkaip savaime pradėjau ten neiti, dabar jau norėčiau, bet pakentėsiu nedaug beliko. kiek pažįstu savo draugių tai nei viena būdama nestuke.gif ten neėjo.
Atsakyti
Aš tai irgi per nėštumą soliatriumų atsisakiau, juo labiau, jei anksčiau deginotės, tai jau taip baltai ta oda ir nenusiplauna. rolleyes.gif
Bet jau laukiu nesulauku, kol mano 2.gif ateis į šį pasaulį ir jau kai lėksiu į soliariumą.... cool.gif taip pasiilgau.....
Atsakyti
Mamos, tik galvokit kiek nors-kas gi dar mūsų angelėlius apsaugos jei ne mes pačios. Be abejo visokių pavojų gyvenime esti, bet nors jau sąmoningai jam nekenkim. Kas gi tokio, jei tuos kelis mėn. pabūsime ne "šokoladinės"? O juk ir šiaip soliariumai nėra labai sveika. Dar pernai Did. Britanijos mokslininkai įrodė, kad kaitinimasis soliariumuose tiesiogiai susijęs su rizika susirgti odos vėžiu. Ypač pavojinga jaunimui iki 20 metų, turinčioms odos problemų, linkusioms į apgamus. O ir šiaip patartina šia paslauga nepiknaudžiauti...Na jeigu pačioms sveikatėlė nelabai rūpi, tai bent jau mažutėlius pasaugokim...
Atsakyti
Jokių soliariumų ir savaiminio įdegio kremų,nupurškimų nėštumo laikotarpiu pioneers.gif aš pvz.dar rusva nuo pernai metų,nes buvau per vasarą smarkiai įrudus.Aišku,veidas blyškus jau,bet pasimaliavoju su makiažo pagrindu ir viskas puiku.Bet tik jau ne soliariumai,ar įdegio kremai.Kiek jų turėjau,visus sesei atidaviau,kai tik sužinojau,kad laukiuos.
Atsakyti