Nėštumo metu nė karto nebuvau soliariume, bet pagimdžius prieš vasarą norisi nueit (juo labiau, kad mane visą nėštumą kankino spuogeliai). Kaži ar galima maitinant degintis soliarumuose?
Na, o as i soliariuma tai nedrisu eiti.Kremopudros labai nemegstu, nes drabuziai issiterlioja labai, tai veiduka tepuosi savaiminiu kremu kelis kartus i savaite, ir dar turiu kvarco lempa, tai kelis kartus po minute veiduka pakaitinu, ir siaip kamabari pakvarcuoju nuo bakteriju.Vasara arteja, gausiu saulutes spinduliu, bet pilvuka saugosiu labai, nes spindulaii kas metasi daros vis pavojingesni

Saulutės spindulių tu geriau venk.Jie nėštukėms kenkia.Patariama įsigyti plačiabriaunę skrybėlę,kuri apsaugotų nuo saulutės ir saulėkaitoj būti kuo mažiau reiktų. Na,o dėl savaiminio įdegio kremų.... Nemanau kad gerai darai

QUOTE(Mumy @ 2006 04 10, 14:06)
turiu kvarco lempa, tai kelis kartus po minute veiduka pakaitinu, ir siaip kamabari pakvarcuoju nuo bakteriju.
Nu nežinau ir dėl kvarco lempos, ar čia labai gerai

as budama nescia labai labai norejau i soliariuma tuo labiau,kad vasara buvo,betttttt teko pamirsti

nea, mergytes, negalima
kad ir kaip ir as istroskus esu tos silumos ir idegio, teks pakentet. juk ten ultravioletiniai spinduliai ir t.t. beje, nestukei juk saulej taip pat gydytojai nerekomenduoja but, tai ka jau apie soliarumus kalbet
vat, pagimdysiu, tai jau leksiu leksiu

vat, pagimdysiu, tai jau leksiu leksiu

oi daznai pagalvoju apie soliariuma
bet seis metais lik tik mintyse

O as jums stai ka pasakysiu - bet is anksto sakau, kad siuo pavyzdziu jokiu budu nenoriu pasakyti uz ir nei vienos busimos mamytes neskatinu lankytis soliariumuose:
idomumo delei skaiciau informacija apie soliariumo poveiki nesciajai, oficialiai pateikiama Norvegijoje, parasyta mazdaug taip: nestumo metu nesciosioms degintis soliariume galima, nes soliarumo spinduliai nedaro didesnes zalos nei saules spinduliai, o net zymiai maziau. (O ypac ziauriai nuskambejo man sis sakinys) - jei pajauciate, kad, deginimosi soliariume metu Jusu vaisius tampa neramus - uzsidenkite pilva ranksluosciu-jam paprasciausiai pasidare jusu gimdoje sviesu.
Stai taip. Na ka galiu pasakyti - aisku, soliariumai Novegijoje turi ZYMIAI silpnesnes lempas, pas mus 5 min poveikis ten pasiekiams per 15 min. BET....
idomumo delei skaiciau informacija apie soliariumo poveiki nesciajai, oficialiai pateikiama Norvegijoje, parasyta mazdaug taip: nestumo metu nesciosioms degintis soliariume galima, nes soliarumo spinduliai nedaro didesnes zalos nei saules spinduliai, o net zymiai maziau. (O ypac ziauriai nuskambejo man sis sakinys) - jei pajauciate, kad, deginimosi soliariume metu Jusu vaisius tampa neramus - uzsidenkite pilva ranksluosciu-jam paprasciausiai pasidare jusu gimdoje sviesu.
Stai taip. Na ka galiu pasakyti - aisku, soliariumai Novegijoje turi ZYMIAI silpnesnes lempas, pas mus 5 min poveikis ten pasiekiams per 15 min. BET....

jau svajoju apie soliariuma...bet siaip galiu pasakyt per tuos 9men oda atsigavo...reiskias nekazkas tas soliariumas musu odai
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 06, 23:00)
Jokių soliariumų ir savaiminio įdegio kremų,nupurškimų nėštumo laikotarpiu
aš pvz.dar rusva nuo pernai metų,nes buvau per vasarą smarkiai įrudus.Aišku,veidas blyškus jau,bet pasimaliavoju su makiažo pagrindu ir viskas puiku.Bet tik jau ne soliariumai,ar įdegio kremai.Kiek jų turėjau,visus sesei atidaviau,kai tik sužinojau,kad laukiuos.

purskiamas soliariumas leidziamas nesciosioms, taip paciai kaip ir savaiminio idegio kremai. be abejo, busima mamyte turi ypatingai saugotis nestumo laikotarpiu, bet kalbos, kad negalima pastaruju dalyku, mano nuomone, prilygsta pries 100 metu gyvavusioms kalboms, kad nesciosioms negalima kirptis nagu ir plauku

ir siaip, pagalvokime - juk daznai asocialios moterys, kurios geria, ruko ir dar velniazin ka isdarineja kasdiena gimdo sveikiausius vaikelius, o ta, kuri vaiksto kaip zalias kiausinis... daznai viskas priklauso nuo