Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

as irgi i jokius soliariumus nestumo metu neinu, nors oda atrodo klaikiai blyski. aisku, veideli gelbeja makiazo priemones. ir saulytei truputi pasirodysiu, bet tik ryte arba po pietu, kai jau nera tokia karsta. gydytoja sake, kad saikingai-galima. tik jokiu budu neguleti ir nekepti.
zurnalas 'shape mama'stai ka raso apie idegio priemones: visas dirbtinio idegio priemones nestuke.gif naudoti galima, t.y. savaiminio idegio kremus, purskiklius ir t.t.. i soliariuma eiti galima ir buti horizontaliam iki 15 min., o vertikaliam iki 7 min. tik nedeginti veido, kad neatsirastu pigmentiniu demiu. taip pat isitikinti, kad gerai veikia soliariumo vedinimo sistema. tik 1 nestumo trimestre i soliariumintis draudziama...
na, nezinau... manau, kad tikrai kelis menesius blyskia oda pakenteti galima... kazkaip itartina man del tu soliariumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 04, 12:09)
as irgi i jokius soliariumus nestumo metu neinu, nors oda atrodo klaikiai blyski. aisku, veideli gelbeja makiazo priemones. ir saulytei truputi pasirodysiu, bet tik ryte arba po pietu, kai jau nera tokia karsta. gydytoja sake, kad saikingai-galima. tik jokiu budu neguleti ir nekepti.
zurnalas 'shape mama'stai ka raso apie idegio priemones: visas dirbtinio idegio priemones  nestuke.gif naudoti galima, t.y. savaiminio idegio kremus, purskiklius ir t.t.. i soliariuma eiti galima ir buti horizontaliam iki 15 min., o vertikaliam iki 7 min. tik nedeginti veido, kad neatsirastu pigmentiniu demiu. taip pat isitikinti, kad gerai veikia soliariumo vedinimo sistema. tik 1 nestumo trimestre i soliariumintis draudziama...
na, nezinau... manau, kad tikrai kelis menesius blyskia oda pakenteti galima... kazkaip itartina man del tu soliariumu g.gif

oi kaip keista kad nestuke.gif galima i soliariuma g.gif o idomu juk kazkur esu skaicius kad negerai kaip vandenis sildomi .... g.gif
Atsakyti
GRIEZTAI DRAUDZIAMA!!!
mano drauge dirba soliariume ir jos siunciamos i kursus, kuriuose isdestoma kokia zala daro soliariumai, as ir pati mielai pasilepindavau soliariumais, paklausiau drauges ar galima nestukems eiti i soliariuma, ir buvau isitikinus kad cia nieko tokio, bet pasirodo ne velnio negalima nes spinduliavimas persiduoda ir leliukui, taigi kam papildomai rizikuoti kai ir taip nezinia nuo ko gali buti apsigimimu ir kitu negerumu, manau galima ir pakenteti..
Atsakyti
as ir nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
Siaip as ir teiravausi pries kokia 3 men. ir atsakymas buvo ''Taip galima'',bet pabijojau dirbtinu lempu ir karscio pilvukui.
Atsakyti
kazkaip vistiek keista kad galima.... g.gif juk ir seip sako tie soliariumai nesveik...
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 03:08)
oi kaip keista kad  nestuke.gif  galima i soliariuma  g.gif  o idomu juk kazkur esu skaicius kad negerai kaip vandenis sildomi .... g.gif

blogai kai vandenys sildomi, ir jokiais budais negalima i soliariuma, panos neprisizaiskit, geriau siek tiek pakenteti, bet buti ramiom del savo mazylio
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 20, 11:49)
blogai kai vandenys sildomi, ir jokiais budais negalima i soliariuma, panos neprisizaiskit, geriau siek tiek pakenteti, bet buti ramiom del savo mazylio

as ir pakentesiu...juk tiek nedaug beliko tik 29dieneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 20, 14:59)
as ir pakentesiu...juk tiek nedaug beliko tik 29dieneles  ax.gif

As skaiciau,kad siaurinese salyse,kur labai mazai saules buna,ten yra naudojami soliariumai nestukems,nes vaisius turi gauti kazkokiu spinduliu,kurie keicia saule g.gif man ir labai jau ydomiai visa tai pasirode,bet paskui pasikonsultavau ir sake (taip) soliariumai galima.Manau pakaks tuom kart ir saulutes... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2006 06 21, 15:34)
As skaiciau,kad siaurinese salyse,kur labai mazai saules buna,ten yra naudojami soliariumai nestukems,nes vaisius turi gauti kazkokiu spinduliu,kurie keicia saule  g.gif  man ir labai jau ydomiai visa tai pasirode,bet paskui pasikonsultavau ir sake (taip) soliariumai galima.Manau pakaks tuom kart ir saulutes...  mirksiukas.gif

g.gif idomiai skamba tokia mintis.... as asmeniskai tikrai nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 03:08)
negerai kaip vandenis sildomi .... g.gif

dar užvirs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 06 21, 22:57)
dar užvirs blink.gif

lotuliukas.gif tai jau iki tiek gal neisbusi ant tu spinduliu mirksiukas.gif
Sprendimas toks,kad nuo soliariumu ir karstu saules spinduliu turim pasislept giliai giliai.. mirksiukas.gif
Atsakyti