Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

pasiskambinau i santariskes..tai man pasake,kad pas juos yra TIK mokamas kabinetas blink.gif tai kaip tu Jammin eisi su siuntimU? g.gif kazkokia nesamone man ten pasirode unsure.gif reiks gal dar kita diena pasiskambint arba nueit smile.gif o i pati kabineta neprisiskambinau..nedirba matyt jau... dave man atskira tel.nr.
Atsakyti
Kaip keista...
Na as lankiausi pas gastroenterologe,poto pas chirurga. Tas chirurgas dirba ne tik Santariskiu poliklinikoj, bet ir pacioj ligoninej. Jis kazkam pasiskambino, ir dar manes paklause ar man tinka sausio viduriui, ar lauksiu tiek. Na, as zinoma sutikau laukti, taigi pasake man kada ateiti, kad nieko nevalgyti ir negerti. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 03, 16:16)
Kaip keista...
Na as lankiausi pas gastroenterologe,poto pas chirurga. Tas chirurgas dirba ne tik Santariskiu poliklinikoj, bet ir pacioj ligoninej. Jis kazkam pasiskambino, ir dar manes paklause ar man tinka sausio viduriui, ar lauksiu tiek. Na, as zinoma sutikau laukti, taigi pasake man kada ateiti, kad nieko nevalgyti ir negerti. Ir viskas smile.gif

tu kaip suprantu skrandi sviesies....mums galva aktualu...cia vyrui mano ...

siandien nulekem i santariskes, galvojom gal kazka pasakys mums - optimistai biggrin.gif nusprendziau visgi bandyt pasisambint ir telefonu visa info pradziai gauti 4u.gif
Atsakyti
As kasa tirsiuos smile.gif
O kodel niekas negalejo pasakyti santariskese? nejaugi niekas nezino?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 04, 10:59)
As kasa tirsiuos smile.gif
O kodel niekas negalejo pasakyti santariskese? nejaugi niekas nezino?

na zinai gi kaip valdiskose istaigose niekam niekas neidomu smile.gif varinejo ten mus po 3 aukstus doh.gif paskui bandem laukt tiesiai prie to magnetinio rezonanso kabineto..bet uzkniso laukt, tai sakau ai einam, pasiskambinsiu telefonu ir viska manau paprasciau issiaiskinsiu smile.gif
Atsakyti
Siaubas, betvarke kaip ir visose gydymo istaigose. Zmogus net info negali gauti reikiamos doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na tai prisiskambinau i santariskes..tai ten tipo pas juos mokamas kabinetas, kaina vienos kuna dalies "fotke" 555lt blink.gif plius 200lt uz kontrasta, jei reikia doh.gif dar - siuo metu sugedes tas prietasas, ir siaip eiles apie 2sav. jokie siuntimai ten jiems negalioja tipo g.gif moki i vsio.
o tu jammin kaip ten eisi? kaip suprantu, moket nereiks?? kazkokia mistika man ten doh.gif

tai as radau kalvariju g. privacia klinika,kur daro ta magnetini rezonansa, tai ten kaina 360lt rolleyes.gif ir eiles 1-2 dienos. jauciu eisim ten rolleyes.gif
Atsakyti
Nu virsune... Tai manau daktaras juk butu ispejes, kad pinigu tureti su savim. Apie jokius mokescius jis net neuzsimine schmoll.gif
Na, nueisiu paskirta diena, paklausiu kaip ten yra... Jei bus mokama-susirasiu pigiau.
Bet kazkaip keista, kad tau pasake, kad laukti reikia dvi savaites. O as lauksiu iki sausio vidurio (viso gaunasi virs 4menesiu laukimo) doh.gif
Pasimeciau dabar biski... blink.gif
Papildyta:
O tu gal skambindama minejai, kad jus siuntima turit is privacios klinikos? Gal todel mokama, kad jiems toks siuntimas netinka?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 06, 16:19)
Nu virsune... Tai manau daktaras juk butu ispejes, kad pinigu tureti su savim. Apie jokius mokescius jis net neuzsimine  schmoll.gif
Na, nueisiu paskirta diena, paklausiu kaip ten yra... Jei bus mokama-susirasiu pigiau.
Bet kazkaip keista, kad tau pasake, kad laukti reikia dvi savaites. O as lauksiu iki sausio vidurio (viso gaunasi virs 4menesiu laukimo)  doh.gif
Pasimeciau dabar biski...  blink.gif
Papildyta:
O tu gal skambindama minejai, kad jus siuntima turit is privacios klinikos? Gal todel mokama, kad jiems toks siuntimas netinka?

matai, istorija tokia - as paskambinau i santariskiu poliklinikos registratura, paklausiau info apie magnetini rezonansa. sako va tel nr, cia mokamas kabinetas, pasakys viska jums. ir kai paskambinau jau tiesiai i ta kabineta, pasake, kad kainuos tiek ir tiek, eiles tokios ir tokios... na nebent ten keli tie kabai yra g.gif gal tu i koki kita, nemokama eisi g.gif siaip je guli ligoninej, tada jo, siuncia nemokamai "fotkintis"...bet kai "is gatves" tai va tokios kainos... o tu neturi tel to, kur uzsirasei? kur tu registravaisi? per ka? tikrai mistika kazkokia..visai skirtinga info doh.gif
Atsakyti
Aš buvau pas pilvo chirurgą A.Šileikį. Jis dirba ir ligoninėje, ir santariškių poliklinikoje. Atėjau, pasikonsultavau.Jis paskyrė tą rezonansą ir pats paskambino į tą kabinietą mane užrašyti. Poto man pasakė datą , laiką ir viskas smile.gif Sutartą datą aš ateisiu pas jį, paimsiu med.kortelę , gal jis dar kažkokį siuntimuką ar ką parašys ir eisiu tirtis smile.gif Gaila, bet jokių to kabinieto kontaktų neturiu g.gif
Čia tikrai kažkokia mistika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 06, 16:54)
Aš buvau pas pilvo chirurgą A.Šileikį. Jis dirba ir ligoninėje, ir santariškių poliklinikoje. Atėjau, pasikonsultavau.Jis paskyrė tą rezonansą ir pats paskambino į tą kabinietą mane užrašyti. Poto man pasakė datą , laiką ir viskas smile.gif Sutartą datą aš ateisiu pas jį, paimsiu med.kortelę , gal jis dar kažkokį siuntimuką ar ką parašys ir eisiu tirtis smile.gif Gaila, bet jokių to kabinieto kontaktų neturiu  g.gif
Čia tikrai kažkokia mistika  blink.gif

hm...tai cia blatas gal biggrin.gif nu tikrai keista... gal tu pasidomek, ar tikrai nekainuos tau g.gif
Atsakyti
Tai kad neblatas biggrin.gif As ji pirma karta gyvenime maciau ax.gif
Reikes tikriausiai man pasidometi, nes jau neramu darosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 spalio 2008 - 09:48