Įkraunama...
Įkraunama...

Magnetinis rezonansas

QUOTE(beata_abc @ 2008 08 24, 10:59)
o kurios kuno dalies cia bus tyrimas?

o kokia cia klinika  kalvariju g. 323 ?

Aš dariausi magnetinį rezonansą kelio sąnario, kuris parodė, jog plyšęs meniskas. Dabar (operavo liepos 21 d.) jau sveikutėlė po operacijos ir po reabilitacijos - taip pasisekė, labai džiaugiuosi)

Taigi, magnetinis rezonansas buvo atliktas Pylimo g. poliklinikoje (Vilnius). Kadangi turėjau traumatologo siuntimą, tyrimas būtų nemokamas, bet reikėtų laukti 2-3 mėn. kadangi sumokėjau 320 Lt., padarė kelių dienų bėgyje.

Beje, menisko plyšimo rentgenas neparodė. Tik magnetinis rez.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 24 rugpjūčio 2008 - 13:45
Turiu is santariskiu poliklinikos siuntima magnetiniam rezonansui darytis, gydytojas neuzsimine,kad reikes moketi, tai tikiuosi neteks smile.gif
O tu,kurie daresi-noriu paklausti ar to tyrimo metu reikia issimti auskarus? tarkim turiu liezuvyje ir viena neatsisukanti ausyje doh.gif
pamenu kazkada dariausi kompiuterine tomografija-teko visus issiverti auskarus, o veliau dar kelis kartus dariausi ir niekas nieko neuzsimine,tai vat ir idomu kaip magnetiniam rezonansui? ax.gif ir dar-per paskutini kompiuterines tomografijos tyrima-taip pat leido kontrasta, ar galit pasakyti kas,ar lygiai toks kontrastas yra leidziamas ir MRB metu? (prisimenu nuo ano labai karsta pasidare rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 09 19, 18:31)
Turiu is santariskiu poliklinikos siuntima magnetiniam rezonansui darytis, gydytojas neuzsimine,kad reikes moketi, tai tikiuosi neteks smile.gif
O tu,kurie daresi-noriu paklausti ar to tyrimo metu reikia issimti auskarus? tarkim turiu liezuvyje ir viena neatsisukanti ausyje  doh.gif 
pamenu kazkada dariausi kompiuterine tomografija-teko visus issiverti auskarus, o veliau dar kelis kartus dariausi ir niekas nieko neuzsimine,tai vat ir idomu kaip magnetiniam rezonansui?  ax.gif  ir dar-per paskutini kompiuterines tomografijos tyrima-taip pat leido kontrasta, ar galit pasakyti kas,ar lygiai toks kontrastas yra leidziamas ir MRB metu? (prisimenu nuo ano labai karsta pasidare  rolleyes.gif  )

As kai dariausi, tai niekas auskaru neliepe isiimti. mirksiukas.gif Man su siuntimu moketi nereikejo, o laika gavau po savaites, toje pacioje Pylimo poliklinikoje. As joje esu prisirasiusi, tai neurologas turi ekstra numeriuku, vienas is ju man ir teko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saganija: 19 rugsėjo 2008 - 18:17
QUOTE(Saganija @ 2008 09 19, 19:15)
As kai dariausi, tai niekas auskaru neliepe isiimti. mirksiukas.gif Man su siuntimu moketi nereikejo, o laika gavau po savaites, toje pacioje Pylimo poliklinikoje. As joje esu prisirasiusi, tai neurologas turi ekstra numeriuku, vienas is ju man ir teko  ax.gif

Dekoju smile.gif Vadinasi nereiks kirpti auskaro,kuris neatsisuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 08 24, 09:59)
o kurios kuno dalies cia bus tyrimas?

o kokia cia klinika  kalvariju g. 323 ?

UAB "Tomografija" Vadovas Dobrovolskis. Man labai patiko kai dariausi stuburo magnetini rezonansa, nes ne tik kad nuotraukas padare, bet pasikviete i kabinetuka ir viska labai graziai pakomentavo, dave naudingu patarimu ir pasake, kada reiketu atlikti kita tyrima. Saunuoliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 09 20, 09:26)
Dekoju smile.gif Vadinasi nereiks kirpti auskaro,kuris neatsisuka  thumbup.gif

gal jau buvai santariskese darytis BMR? kainavo kazka ar ne? mes turim siuntima is privacios klinikos...tai dabar idomu man, kainuos kazka ar ne g.gif
Atsakyti
ne, dar tik sausio 17 diena darys man ji... eiles nerealios doh.gif
O jei turi siuntima, tai manau pasiskambink i registratura,arba savo gydytojui ir paklausk, turetu buti nemokama,manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 02, 10:43)
ne, dar tik sausio 17 diena darys man ji... eiles nerealios  doh.gif
O jei turi siuntima, tai manau pasiskambink i registratura,arba savo gydytojui ir paklausk, turetu buti nemokama,manau  smile.gif

jo, reiks sakiau skambintis...nes siaip siuntimas is privacios klinikos...tai gali ir negaliot g.gif na reiks pasiskambint..ale eiles tai tikrai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 10 02, 16:07)
jo, reiks sakiau skambintis...nes siaip siuntimas is privacios klinikos...tai gali ir negaliot g.gif na reiks pasiskambint..ale eiles tai tikrai doh.gif  doh.gif

Aha unsure.gif Sakau butu truputi pigiau tas tyrimukas, tai tiek nelaukciau ir mokamai pasidaryciau.. bet,kad kainos tokios, tai teks laukti vos ne puse metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 02, 16:13)
Aha  unsure.gif  Sakau butu truputi pigiau tas tyrimukas, tai tiek nelaukciau ir mokamai pasidaryciau.. bet,kad kainos tokios, tai teks laukti vos ne puse metu  rolleyes.gif

na jei suzinosiu kokios info pasiskambinus,parasysiu 4u.gif
o tu siuntimo gauti is niekur negali? ax.gif
Atsakyti
na, as siuntima turiu is santariskiu poliklinikos, bet eile vistiek yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 02, 16:46)
na, as siuntima turiu is santariskiu poliklinikos, bet eile vistiek yra... smile.gif

na bet nors nekainuos...
Atsakyti