Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje

kas su vyrais nutinka AŠTUNTAIS bendro gyvenimo metais? nes maniškis labai panašiai pasielgė, skirtumas tik tas, kad be progos nusivežė į viešbutį. ir geriausia, kad dabar mes laukiamės sūnaus, nors nuo nevaisingumo gydžiausi ne vienerius metus...
taigi, yra stebuklų šiam gyvenime...o tos nakties niekada nepamiršiu. nestuke.gif
Atsakyti
NA VYRAS TIKRAS ŠAUNUOLIS KAD TAIP PASISTENGĖ thumbup.gif LINKIU JUMS DAR DAUGIAU STAIGMENŲ bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na taip, tokia puiki staigmena, bet žinoma svarbiausia netikėtumas, tikrai labai romantiška wub.gif
Atsakyti
kad daugiau tokiu vuru... 4u.gif
Atsakyti
uz tuos vyrus kurie myli romantika smile.gif
Atsakyti
kokie saunuoliai tie vyrai kartais moka buti, baltai pavydziu.
Atsakyti
nenuostabu kad laukiat dar ir trečio zuikučio wub.gif
Teneblėsta niekada romantika ir meilė jūsų namuose 4u.gif wub.gif
Atsakyti
...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati...
O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo. bigsmile.gif Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai.
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2007 06 28, 13:03)
...pamaniau, kad tik mes-moterys laukiam iš vyrų dėmesio ir staigmenų, bet vyrai mūsų meilės atsako ilgisi nemažiau nei mes. Taigi, suvokiau, kad dovanodama kitam, būsi apdovanota pati...
O istorija ir ypač atsakas į ją nepaprastai sužavėjo. bigsmile.gif Nuoširdžiai linkiu laimės ir tarpusavio supratimo jūsų šeimai.

Paskaičiusi šią tėmelę, aš labai susižavėjau ta laiminga pora, sekmės jums.
Labai gerai suprantu, kad maniškis visiškai nežino kas yra romantika ir net ne visada su gimtadieniu sugeba normaliai pasveikinti, bet supratau tokį dalyką, kad galima pirmai parodyti dėmesį, kažką romantiško suorganizuoti ir taip vyrą nustebinti, gal tada vyras susimastys ir atsikels ta romantiko gyslelė iš miego.
Atsakyti
Hmm.... Kaip baltai pavydziu... Po 8 metu, ir atsiskleide toks romantikas... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif

Koks mielas tavo vyras smile.gif tokia nuostabia dovana padovanojo wub.gif
Atsakyti
Kazkas su mano vyru pasidare... wub.gif Pastaruoju metu man labai bloga, nes nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau... g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU wub.gif wub.gif wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
Atsakyti