Kadangi labai mėgstu vištieną visaip paruoštą su slyvomis, vieną kartą sugalvojau tokį patiekaliuką, kurį dabar mano firminis patiekalas

Reikės vištienos filė, džiovintu slyvų, prieskonių, džiuvesėlių ir kiaušinių. Vištienos krutinėlę supjaustome plonomis juostelėmis ir pamušame, apibarstome mėgiamais prieskoniais, imame slyvą ir apvyniojame vištienos juostele, merkiame į kiaušinių plakinį, apvoliojame džiūvesėliuose ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies. Skanu tiek karšti tiek šalti essen.gif
Sveikutes

Gavau paliepima kelti savo siandienini patiekala pas ju i temuke

Tai taip ir padariau

Pietums gaminau patiekala,is kiniskos virtuves skanumeliu
Vistiena saldziaruksciame padaze
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui
Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (as pati nemarinavau ir gavosi tikrai puikiai)Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų
P.S.Jeigu norit,kad vistiena butu traski,o ne minkstute-pries dedant kepti pavoliokite i kiausinio baltyma
Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Konservuotu ananasu(galima deti dar ir sezamo seklu)
1 didele morka
Pirmiausiai pakepinau morkite,pjaustyta lazdelemis su cesnaku,o paskui sudejau visus kitus ingredientus

Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes
Skanaus

Skonis nerealus,beto nera labai jau ir brangu
SKANAUS

O atrode stai taip