Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
AŠ TIK UŽ ''TARYBINES''PAČIOS SKANIAUSIOS thumbup.gif
Atsakyti
mes maziukui perkam klaipedos maisto drakoniuko desrytes. tikrai thumbup.gif o kai patys uzsimanom, tai perkam tarybines
Atsakyti
As tai perku Utenos mesos Klaipedos desreles. Cia desreliu pavadinimas "Klaipedos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2005 05 06, 12:19)
Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus. essen.gif

Oi, net nezinau ar kas man cia atsakys, nes seniai jau si recepta aptarinejot, bet bandysiu uzklaust, gal ir sulauksiu atsakymo ax.gif
Ar galit paaskint kokiu cia vafliu reikia? Ar ju galima nusipirkt ar cia pacios kepat vaflinej? Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš perku dešreles "jokių E", ar kaip ten vadinasi. Na, nėra jos pačios skaniausios, bet sudėtis tikrai nebloga. Jokių koncervantų, dažiklių, skonio stipriklių ir visokių -iklių. Reikia tik tikėti, kad kaip rašo etiketėje, taip ir yra. Tik jos brangios (berods pačios brangiausios). Na, bet mano zuikytė dešreles megsta labai , o jos nėra pats tinkamiausias maistas vaikams. Tai ir renkuosi mažesne blogybę...
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 04 02, 10:44)
Oi, net nezinau ar kas man cia atsakys, nes seniai jau si recepta aptarinejot, bet bandysiu uzklaust, gal ir sulauksiu atsakymo  ax.gif
Ar galit paaskint kokiu cia vafliu reikia? Ar ju galima nusipirkt ar cia pacios kepat vaflinej? Aciu  blush2.gif  4u.gif

tai zinoma pirktiniai tokie ploni apvalus vafliai, juk ir parasyta mirksiukas.gif (kur tokie buna is vandens, miltu ir druskos), ne saldus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IEVA2007: 03 balandžio 2007 - 12:27
O mums skaniausios tai hotdogines, ju yra keliu rusiu, bet geriausios tos, kur topolyje pardavineja, jos gana nebrangios, bet ziauriai skanios, lyg truputi prukytos, nepamenu kada kitokias pirkome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA2007 @ 2007 04 03, 12:26)
tai zinoma pirktiniai tokie ploni apvalus vafliai, juk ir parasyta  mirksiukas.gif (kur tokie buna is vandens, miltu ir druskos), ne saldus  rolleyes.gif

Aciu labai 4u.gif reikes pasiziureti parduotuvej, nes kazkaip anksciau man ju nereikejo, tai net nezinojau, kad parduoda blush2.gif
Atsakyti
Mes tai perkam Biovelos extra pieniškas. Vaikai kitokių nevalgo. tai jiems per sūrios, tai dar dėl ko nors neskanios.
Atsakyti
[quote=Ugnaja,2007 04 18, 13:15]
Mes tai perkam Biovelos extra pieniškas.

aš irgi perku tik šias drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuks! @ 2007 02 09, 11:53)
Mums skaniausios ,,Eurikutes ,, ir ,,Simo,, , tik neatsimenu firmos  g.gif

Mums irgi Eurikutės labai patinka ax.gif
Atsakyti
o as perku vilniaus "Extra", kazkaip daug isbandziau prie ju sustojau, nors gal reiktu pabandyt ir kitas, cia giria ir tokias kuriu neisbandziau ax.gif g.gif
Atsakyti