Mes tai perkam "jokiu E", tik neatsimenu kokios firmos. Vis gal maziau chlamo prideta

Klaipėdos pieniškos man pačios geriausios
Na mes anksčiau labai mėgome Samsono tarybines, bet dabar man atrodo jos supratėjusios, tai atsisakėme ir šiuo metu perkame Biovelos Extra
arba "Vaikams" (ar vaikiškos tiksliai nepamenu pavainimo) ir Nemateko - mažylių dešrelės
. Mano vyras atseit kažkur skaitė, kad dešrelės, kurios skirtos vaikams, turi mažiausiai visokių priedų ir š......... . Kaip manote ar tai gali būti teisa?

renkantis dešreles ar kitus maisto produktus ,reikia skaityti kas parašyta ant etiketės , sveikesnis produktas bus tas, kurio etiketėje bus mažiau parašyta visokių E arba visokių cheminių pavadinimų, tai pat reikia žiūrėti , jeigu tai dešrelės, kokios rūšies tai dešrelės.
tas galioja ir produkcijai,kuri skirta vaikams, reikia žiūrėti į etiketę ir kokios tai rūšies.
tas galioja ir produkcijai,kuri skirta vaikams, reikia žiūrėti į etiketę ir kokios tai rūšies.
mes perkame jokių E, labai patinka vaikams

ziureti reikia, kad butu parasyta ''be mesos pakaitalu''

Mums skaniausios ,,Eurikutes ,, ir ,,Simo,, , tik neatsimenu firmos

dazniausiai perkam samsono
o pries men, kai mam pas mane sweciawos, dawe paragaut joniskio desreliu "hot-dog" tikrai skanios desreles ir kainuoja labai mazai
tiesa, cia ne tokios kokios parduodamos markete, bandziau palygint, skonis kaip diena nuo nakties skiriasi
o tos desreles pardawinejamos turguj, bent jau Siauliuose, "dware", kiek pamenu, tai toj wietoj kur yra widurinis iejimas, ir eit nosies tiesumo, kol rasi
sumaliawojau as cia
o kainuoja jos 5lt su biskiu/ kg

Geriausios "Mėsos meistų"... Pieniškos arba Verdulių

QUOTE(magnifica @ 2007 02 09, 12:26)
ir musu sheimynai skaniausios Klaipedos pieniskos deshreles