Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man labiausiai patinka "Samsono Tarybines" arba dar parduotuvej neseniai atrastos "Jokiu E" (gal, sakau, sveikesnes biggrin.gif ) atrodo jos Nemateko.
Atsakyti
Mes tai perkam "jokiu E", tik neatsimenu kokios firmos. Vis gal maziau chlamo prideta schmoll.gif
Atsakyti
Klaipėdos pieniškos man pačios geriausios
Atsakyti
Na mes anksčiau labai mėgome Samsono tarybines, bet dabar man atrodo jos supratėjusios, tai atsisakėme ir šiuo metu perkame Biovelos Extra thumbup.gif arba "Vaikams" (ar vaikiškos tiksliai nepamenu pavainimo) ir Nemateko - mažylių dešrelės thumbup.gif . Mano vyras atseit kažkur skaitė, kad dešrelės, kurios skirtos vaikams, turi mažiausiai visokių priedų ir š......... . Kaip manote ar tai gali būti teisa? g.gif
Atsakyti
renkantis dešreles ar kitus maisto produktus ,reikia skaityti kas parašyta ant etiketės , sveikesnis produktas bus tas, kurio etiketėje bus mažiau parašyta visokių E arba visokių cheminių pavadinimų, tai pat reikia žiūrėti , jeigu tai dešrelės, kokios rūšies tai dešrelės.

tas galioja ir produkcijai,kuri skirta vaikams, reikia žiūrėti į etiketę ir kokios tai rūšies.
Atsakyti
mes perkame „jokių E“, labai patinka vaikams thumbup.gif
Atsakyti
ziureti reikia, kad butu parasyta ''be mesos pakaitalu'' mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik "Klaipėdos maisto" Klaipėdos dešreles thumbup.gif
Viso kitos beee.gif - kažkokios popierinės...
Atsakyti
Mums skaniausios ,,Eurikutes ,, ir ,,Simo,, , tik neatsimenu firmos g.gif
Atsakyti
dazniausiai perkam samsono ax.gif o pries men, kai mam pas mane sweciawos, dawe paragaut joniskio desreliu "hot-dog" tikrai skanios desreles ir kainuoja labai mazai thumbup.gif tiesa, cia ne tokios kokios parduodamos markete, bandziau palygint, skonis kaip diena nuo nakties skiriasi doh.gif o tos desreles pardawinejamos turguj, bent jau Siauliuose, "dware", kiek pamenu, tai toj wietoj kur yra widurinis iejimas, ir eit nosies tiesumo, kol rasi ax.gif sumaliawojau as cia blush2.gif o kainuoja jos 5lt su biskiu/ kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Droo: 12 vasario 2007 - 12:45
Geriausios "Mėsos meistų"... Pieniškos arba Verdulių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2007 02 09, 12:26)
Tik "Klaipėdos maisto" Klaipėdos dešreles  thumbup.gif
Viso kitos  beee.gif  - kažkokios popierinės...

ir musu sheimynai skaniausios Klaipedos pieniskos deshreles ax.gif
Atsakyti