Statyt mažuliuką ir daryti "pritupimus" galit jau nuo trečio mėnesio, tik reikia stengtis kad nestotų ant pirštų galiukų.

QUOTE(soleil @ 2006 12 17, 22:59)
mano maziukui dabar 4men. ir taip viena karta pabandziau ant kojyciu pastatyti, tai kad stovi kad stovi..ir gydytoja pastate sako, o ziurekit kaip graziai stovi ir nieko daugiau nepasake..
na ir su vyru vis taip pastatinejam ji, o jam tas labai patinka..nu taip palinguoja, sulinksta tos kojytes, bet nu isstovi kelias sekundes(aisku prilaikomas).
bet dabar galvoju ar ne per anksti as cia su juo taip zaidziu...gal kaip nors pakenkt jam galiu? juk dar nesedi net normaliai, nuo 6men tik sodinti galima..kaip manot?
na ir su vyru vis taip pastatinejam ji, o jam tas labai patinka..nu taip palinguoja, sulinksta tos kojytes, bet nu isstovi kelias sekundes(aisku prilaikomas).
bet dabar galvoju ar ne per anksti as cia su juo taip zaidziu...gal kaip nors pakenkt jam galiu? juk dar nesedi net normaliai, nuo 6men tik sodinti galima..kaip manot?

Labai gerai,kad lavinate kojytes

tai vadinasi galima
sportuosim ir toliau vadinas
nes maziukui jau labai patinka

sportuosim ir toliau vadinas

nes maziukui jau labai patinka
mamytes patarkit man "zaliai" nestukei del ziemisku oru.... turiu gimdyti sausi, tai kada su tokiu mazu lelium galiu iseiti i lauka? prie kokios minusines temp. galima eiti i lauka, nes noriu jau pirkti kombinezona, tik nezinau kokiam ugiui, nes manau, kad per pirma men. tai tikrai neiseisim i lauka

QUOTE(Nerytė @ 2006 12 18, 20:12)
mamytes patarkit man "zaliai" nestukei del ziemisku oru.... turiu gimdyti sausi, tai kada su tokiu mazu lelium galiu iseiti i lauka? prie kokios minusines temp. galima eiti i lauka, nes noriu jau pirkti kombinezona, tik nezinau kokiam ugiui, nes manau, kad per pirma men. tai tikrai neiseisim i lauka 

Kas liecia lauko ,su suneliu isejau i lauka gal po kokiu dvieju savaiciu,nes kai mes gryzome buvo prasideje tie baaaisus salciai

Su dukra isejau i lauka jau sekancia diena po ligonines buvo spalio pabaiga ,bet spalis buvo saltas

Reikia maziukus grudinti,bet jokiais budais nepiknaudziauti nes gali baigtis persalimo ligomis.
Bet jai gimsite sausi ir bus toks oras kaip dabar tai drasei zingsniuokite i lauka

Beje sunelis mano irgi sausinukas tik jis 2006 jusu kliackas bus 2007

QUOTE(soleil @ 2006 12 12, 13:12)
mazdaug nuo 6,bet siaip kai jau pats pradeda sedeti

Papildyta:
QUOTE(paola27 @ 2006 12 12, 13:27)
nuo 5-6men.kai pradeda sedeti.
jau atsakta i si klausyma

QUOTE(Nerytė @ 2006 12 18, 18:12)

na mano gime rugpjuti, tai nebuvo tu salciu..
zinau, jog i lauka galima eiti kol dar minus astuoniu, daugiau jau neberekomenduoja..ir is pradziu po penkias minutes, paskui pridedant po kelias..daugiausia pusvalandi kol maziukas is viso ka tik gimes...siaip piknaudziauti tais salciais negalima..
del kombinezono nieko patart negaliu, patys dar tokio neturime

Papildyta:
QUOTE(mambu @ 2006 12 19, 04:57)
mazdaug nuo 6,bet siaip kai jau pats pradeda sedeti 
Papildyta:

Papildyta:

is tikruju manau, jog kiekvienas leliukas individualiai pradeda sedeti, vienas anksciau kitas veliau, bet kazkokius orientyrus vis tiek reikia zinoti..

maniskis 4 men bet nesiriecia i kamuoliuka keliamas uz rankyciu nors tu ka..kelia uzpakali ir viskas

QUOTE(soleil @ 2006 12 19, 10:39)
is tikruju manau, jog kiekvienas leliukas individualiai pradeda sedeti, vienas anksciau kitas veliau, bet kazkokius orientyrus vis tiek reikia zinoti..
maniskis 4 men bet nesiriecia i kamuoliuka keliamas uz rankyciu nors tu ka..kelia uzpakali ir viskas

nepergyvenk,ojums masaziuku ar nepaskyre.zinok nuo masazu labai vaikuciai suaktyveja. mano sesers dukryte budama 8men pradejo sedeti ir tai masazu deka.
QUOTE(paola27 @ 2006 12 19, 11:34)

nepergyvenk,ojums masaziuku ar nepaskyre.zinok nuo masazu labai vaikuciai suaktyveja. mano sesers dukryte budama 8men pradejo sedeti ir tai masazu deka.
buvo paskyre ne masazus, o manksteles..10 dienu vazinejom. Nu bet nepasakyciau, jog labai jau kazka pakeite..aisku geriau negu nieko..dabar liepe namuose taip mankstint ir sausi vel pasirodyti. nujei nepageres tai sakysiu jog manksteliu duotu..taip tai sakau ir pastovi, ir ant pilviuko graziai guli, nu bet nesiriecia nors tu ka

Labai nepergyvenk, kad nesiriečia, matyt dar jam nelaikas
O pati namie irgi gali daryti lengvą masažiuką tikrai nepakenks, mankštelę, po truputį pati skatink sėsti už rankyčių paėmusi
Iki 6 mėnesio dar laiko turit taip kad nepergyvenk, nes anksčiau sėdėti patys sanariukai dar nepasiruošę

Ar gali buti taip, kad pas vaikuti kuo graziausia galvos odyte, nematau as jokios luobeles, mums dabar trys savaites.